Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 306.
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “ Παράθεση από endlessterror: “2) Το σημαντικότερο: υπάρχει ένα πλήρες (κι ας είναι και σύντομο) howto που να λέει πότε κάνουμε proximity calibration, καθώς και (το σημαντικότερο) πως το κάνουμε, βήμα προς βήμα; ” Δεν χρειάζεσαι howto για την βαθμονόμηση, θα κάνεις αυτο που αναφέρει ο @GR_Macedon στο παραπάνω ποστ μέχρι να σου βγάλει succeded Παράθεση από endlessterror: “(ΟΤ: αν είμαι εκτός θέματος εδώ, λόγω του ότι μιλάω για το Redmi 2, αντί για το Note παρακαλώ συγχωρήστε μ…
-
Proximity sensor
ΜήνυμαΣτον ουρανό σας έψαχνα και στη γη σας βρήκα! Να χαρώ εγώ! Εξηγώ: έχω τρία Redmi 2, τα δύο HM2014811 με ένα φτηνό tempered glass και το άλλο ένα HM2014813 μετά από αλλαγή οθόνης και digitizer. Και στα 3, όταν μιλάει ο χρήστης, παραπονιέται ότι όταν τραβάει το τηλέφωνο από το αυτό για να τερματίσει την κλήση, το κινητό συνεχίζει και δείχνει μαυρίλα. Και στα 3 (νιώθω σαν αποστάτης εδώ) τρέχει η multilang stable 7.0.9.0 του xiaomi.eu. Μου μυρίζει ότι κάτι παίζει με τον αισθητήρα εγγύτητας, αλλά δεν …
-
Έσπασε η οθόνη (για την ακρίβεια το digitizer) του Mi3 του γιού μου. Θα την αλλάξω, αλλά δεν έχω ιδέα ποιος/που έχει αυθεντική και αν αξίζει να πας για αυθεντική σε σχέση με κάποια οθόνη που δεν δηλώνει τέτοια... Μέχρι στιγμής έχω βρεί: * honorbuy.com/110-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-mi3.html * aliexpress.com/item/Original-L…ont-frame/1982354809.html Το μοντέλο που έχω είναι το ασημί Mi3 (WCDMA φυσικά). Κυνηγάω οθόνη μαζί με digitizer και μαζί με frame, για να ελαχιστοποιήσω τις ζημιές. Ερωτή…
-
Ελπιδοφόρο αυτό. Ελπίζω να έχει λυθεί με την σταθερή 7άρα που κυκλοφόρησε, για όσους δεν περπατούν με developer εκδόσεις...
-
Γνωρίζει κανείς αν έχει λυθεί το πρόβλημα, με κάποια από τα τελευταία firmware;
-
Πονεμένη ιστορία το SAR των Xiaomi. Από όσο έχω ψάξει, αν ρωτήσεις 10 ανθρώπους θα πάρεις 11 απαντήσεις. Τόσο μπερδεμένα. Τα σίγουρα για μένα είναι: * Τα όρια ασφαλείας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Αν και δεν έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρες τιμές ασφαλείας, ας μην ξεχνάμε ότι για τον αμίαντο χρειάστηκε μια 50ετία για να αναγνωριστεί η επικινδυνότητά του. * Ο Ορέστης έθεσε με υπερβολικό τρόπο κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα και μένα. Μπορεί μία τιμή 1.2 W/kg (μέτρηση EU) να είναι κάτω από το όριο ασφ…
-
Ωραίος, όλα παίζουν μια χαρά!
-
Μάλλον αυτό ήταν. Είχα συνηθίσει σε άλλα λογισμικά forum να ελέγχω κατευθείαν την παραγωγή ειδοποίησης κατά τη συγγραφή ενός post. Εδώ υπάρχει ολόκληρο section για το αν και πως θα γίνεται ενημέρωση. Αν θες, κάνε μου ένα reply εδώ για δοκιμή.
-
Το πήρα, αν και κατέληξε στα ανεπιθύμητα. Το πήρα όμως. Οπότε κάτι παίζει με το site;
-
Δεν τα παραλαμβάνω καθόλου (ούτε ως spam φυσικά), μπορείτε να δείτε τι παίζει από το debug log του server σας;
-
(bump) Κάποιος admin μπορεί να απαντήσει;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από endlessterror: “Ποιες είναι οι εντυπώσεις τελικά όσον αφορά την μπαταρία, με τις τελευταίες development εκδόσεις;” Ακούς πολλές απόψεις αλλά γενικά είναι καλά. Απλά απο εκδοση σε έκδοση οι κινέζοι κάνουν το θαύμα τους και κάποιες εκδόσεις είναι πραγματικά για κλάματα..” Όπως ακριβώς τα λες. Πάντως αλλάζοντας κάποια Redmi 1S από stable MIUI5 V50 στην 6.6.3.0, η απόδοση μπαταρίας πραγματικά απογειώθηκε. Και δεν μπήκαν καν τα καλούδια στη διαχείριση ισχύος της MIUI…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από endlessterror: “Υπό ποιες περιπτώσεις αναφέρουν ότι μπορεί να συμβεί η απώλεια του IMEI;” Τις περισσότερες φορές είναι απο φλασάρισμα rom. Υπο φυσιολογικές συνθήκες ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο partition που είναι γραμμένες οι πληροφορίες. Αλλά τα script κάποιων rom μπορούν να δημιουργήσουν το πρόβλημα.” Οπότε είναι το γνωστό θέμα των φλασαρισμάτων MTK. Φοβήθηκα μήπως υπάρχει θέμα με χάσιμο του IMEI στα καλά καθούμενα Ποιες είναι οι εντυπώσεις τελικά όσον αφο…
-
Παράθεση από bandit: “Δεν ξέρω αν κάποιος από την παρέα έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το imei αλλά βρήκα αυτό στο site από όπου αγόρασα το κινητό και το ποστάρω αν το χρειαστεί κανείς How to solve the IMEI disappear problem of Xiaomi Redmi Note 2 smartphone? – -” Υπό ποιες περιπτώσεις αναφέρουν ότι μπορεί να συμβεί η απώλεια του IMEI;
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Γιατί δεν βάζεις dev εκδόσεις που φαίνεται πως έχει λυθεί το πρόβλημα;; Εγώ σε 3 συσκευές ΗΜ2014813 με την ελληνική 5.9.1 δεν έχω δεί sim reset! Ούτε με τις προηγούμενες βέβαια (απο τον περασμένο Μάρτη δηλαδή που πήρα τις συσκευές).” Παρεπιμπτόντως, έχεις κλείδωμα SIM με PIN;