Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 306.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Θα είμαι λίγο απότομος και σκληρός, αλλά πιστεύω ότι έχω δίκιο.Αν όχι δέχομαι να με κράξετε, όπως θα σας "κράξω" εγώ τώρα με πολύ αγάπη. Έρχονται νέα μέλη (αυτό ίσως τους δικαιολογεί λίγο) σε ένα forum που φτιάχνει μία επίσημα Ελληνική MIUI Rom και ζητάνε τα ρέστα (λίγο βαρύ, αλλά το λέω επίτηδες για να υπάρξει αφύπνιση) για προβλήματα που έχει το κινητό τους φορώντας μια κινεζιά ρομ που ναι μεν είναι η "γνήσια" αλλά πολλές φορές είναι προβληματική και προχειροκατασκευα…
-
Αν θες δες / κάνε +1 στο σχετικό bug report. Επίσης, έχει αναφερθεί ένα workaround, με τη μορφή απενεργοποίησης του noise cancellation. Το hack περιγράφεται εδώ: Redmi 2 Microphone Problem - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Ας συμπληρώσω και μια θεωρία, γιατί άλλοι αναφέρουν ότι λύνεται το πρόβλημα πηγαίνοντας την κάρτα στη SIM 2, ενώ άλλοι απενεργοποιώντας σε ρουταρισμένα Redmi 2 το noise cancellation. Τα έχω γράψει στο bug report στο en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=112696&pi…
-
Τα προβλήματα συνεχίζονται και με το HM2014813 και με το μικρότερο HM2014811. Γίνομαι και ρόμπα με τους ιδιοκτήτες, γιατί αυτό το πρόβλημα, μαζί με το θέμα που υπάρχει με χαμηλή ένταση φωνής όπως ακουγόμαστε στον συνομιλητή, πάει να δώσει πολύ κακό όνομα στα συγκεκριμένα Xiaomi (αλλά και γενικότερα).
-
Παράθεση από parmenion: “* μπορώ να έχω τον κλασσικό τρόπο ανοίγματος του MIUI5 στο 6; * ενδεχομένως κάποιο MIUI6 θέμα με καλή μετάφραση στα Ελληνικά, που να έχει κρατήσει τον τρόπο χειρισμού κλήσεων του MIUI5; NongStyle - MIUI6 Beautify by NongNong - Theme - Xiaomi MIUI Official Forum αλλά μόνο στα Αγγλικά και με πολλά έξτρα και” Ευχαριστώ. Δυστυχώς βλέπω την απουσία Ελληνικών (όπως το είχα φανταστεί)... Θα περίμενα ότι θα γκρίνιαζε πολύς κόσμος με το unlock style, οπότε έλπιζα ότι ίσως να υπήρ…
-
Απάντηση κλήσεων
Μήνυμα@trickle : Άνοιξα νέο θέμα (κακώς) χωρίς να δω το δικό σου εδώ. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ίδιο κινητό με MIUI6 και ίδια θήκη. Σχετικό το θέμα μου εδώ: Mi4, MIUI6 και Mofi Hui case: μπορώ να δεχτώ κλήση χωρίς να την ανοίξω; Έχεις την καλοσύνη να αναφέρεις αν έλυσες το πρόβλημά σου και αν ναι πως; Γνωρίζω την εφαρμογούλα, αλλά την έχω ως λύση ύστατης ανάγκης. Τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα είχε θεματάκια όπως ανέφερε και ο φίλος @tora33 παραπάνω...
-
Για το Mi4 ενός φίλου, ο οποίος έχει MIUI6, παράγγειλα μία Mofi θήκη, αυτήν: MOFI HUI Serise Leather case For XIAOMI MI4 Δεν θυμόμουν ότι το κάτω παράθυρο είναι οκ, όταν δέχεσαι ή τερματίζεις μια κλήση σύροντας δεξιά/αριστερά αντίστοιχα, στο MIUI5. Έλα όμως που στο MIUI6, το άνοιγμα & τερματισμός γίνεται με διαφορετικό τρόπο: σέρνεις προς τα πάνω το κουμπί της επιλογής (δλδ το απάντησης, τερματισμού ή SMS)... Οπότε άχρηστη η θήκη ως έχει... Ψάχνω λοιπόν κομψό τρόπο για να επιτευχθεί το ζητούμενο…
-
Στο ίδιο Redmi 2 των 2Gb το οποίο ταλανίζομαι με θέματα modem reset (ίσως) υπάρχει και το άλλο θέμα, αυτό της χαμηλής έντασης. Δηλαδή ο ιδιοκτήτης του ακούγεται χαμηλά στην άλλη πλευρά. Για το θέμα έχει ανοιχτεί bug report (στο miui.com): Redmi 2 out call volume is low on reciving end.MIUI 6.4 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Το έχετε συναντήσει; Αν ναι, καμιά ιδέα τι το προκαλεί; <οφφ τόπικ>Αρχίζω να σιχαίνομαι την ποιότητα του κώδικα που γράφει η Xiaomi, βλέποντας όλα αυτά τα χοντρά θέματα …
-
@Bodai: Έπρεπε να σε αποκωδικοποιήσω Το κακό είναι ότι το κινητό το έχει ο ... ιδιοκτήτης του (που δεν είμαι εγώ) και δεν είναι ρουταρισμένο (ώστε να τραβούσα τίποτα logs....) Το ρεσουμέ όμως είναι ότι το δικό σου Redmi 2, δεν παρουσιάζει αυτό το θέμα, φαντάζομαι με την ελληνική σας GTV ρομ. Έχει SIM pin ενεργό; Και είναι το μοντέλο των 2Gb;
-
"Έρχομαι" από άλλο firmware για τo Redmi 2 των 2Gb, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρηθεί η SIM να κάνει reset σε τυχαία διαστήματα. Στο χρήστη φαίνεται, γιατί το κινητό ξαναζητάει PIN. Κάπου είχε αναφερθεί η χειροκίνητη επιλογή παρόχου ως workaround, αλλά και αυτό δεν λύνει το θέμα δυστυχώς... Το έχετε συναντήσει;
-
Θα το τσεκάρω φίλε μου, αν και νομίζω ότι δεν είχε να κάνει με τις άγνωστες πηγές. Η rooted έκδοση του anti-theft κατεβαίνει και αυτή από play κάπως. Το κόλλημα είναι στο firmware modification που προσπαθεί να κάνει, ώστε να επιβιώνει από factory resets. Για αυτό ζήτησα αν θέλει κάποιος developer να το δει
-
Δεν παίρνω απαντήσεις μέσω email αν και έχω ενεργή την παρακολούθηση θέματος. Bug or feature?
-
Σε άλλα rooted κινητά που είχα, μπορούσα να εγκαταστήσω το [googleplay]avast anti-theft[/googleplay] σε μία ειδική rooted εγκατάσταση. Ήταν αποτελεσματικότατη, θυμάμαι είχα δωρίσει ένα παλιό ZTE Blade σε έναν φίλο, για να μου έρθει ένα SMS μήνυμα 1 μέρα μετά που να έχει το τηλέφωνό του και τη θέση του σε GPS! Ακόμα και από factory reset, το anti-theft είχε επιζήσει. Πριν κανά μήνα κλέψαν το Redmi Note του γιού μου. Είχα προσπαθήσει να βάλω στο MIUI6 του (devel εκδοση) το anti-theft, αλλά όταν έφ…
-
To Antutu έτρεξε με κρασαρίσματα και σκορ 20748. Είναι κάμποσο πιο κάτω από τα περίπου 24340 με τα οποία είναι καταχωρημένο το Redmi Note. Η ανάλυση όμως αναφέρεται ως 540χ960. Όχι ως 720 x 1280. Οπότε άτυχος ο ιδιοκτήτης, το κινητό θα πάρει το δρόμο της καταγγελίας ebay. @Bodai ευχαριστώ για τη βοήθεια