Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-306 από 306.

• Από ότι βλέπω, τρέχοντας το αγγλικό APK antifake_10302_00.apk οι οδηγίες βγαίνουν ... πάλι στα Κινέζικα. Επίσης, ενώ θα έπρεπε να να γίνει κάποιο QR scan ως μέρος της διαδικασίας, εδώ δε γίνεται τίποτα. Στο τέλος βγαίνει original, αλλά βρωμάει το πράγμα... Πάντως ο άνθρωπος που μου το έφερε να το δω, είχε και κουτί από Redmi Note, με serial κτλ επάνω. To IMEI είναι αυτό του κουτιού, αλλά το Serial είναι ό,τι νάναι... Θα προσπαθήσω να βάλω και κανένα ANtutu

• Δεν ήξερα ότι έπαιζε και αμιγώς κινέζικο Redmi Note... Στα downloads της Xiaomi MIUI ROM for Redmi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum υπάρχει η JHDCNBF30.0 για τα κινέζικα 3G. Σε κάθε περίπτωση, το CPU-Z πάει να εγκατασταθεί και τρώει πόρτα. Τρέχω τώρα το πρόγραμμα αυθεντικότητας...

• Έχω σαλτάρει με το ρημάδι. Ας πω ότι έχω φλασάρει Mi3, Redmi Note 4G, Redmi 1S... Αλλά και Redmi Note 3G, μέσα από τον updater. Είναι γνωστού και φαινόταν αρχικά απλά Αγγλοκινέζικο. Έριξα λοιπόν την Αγγλοκινέζικη V37 (MIUI5) MIUI ROM for Redmi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum στη μνήμη Στο κινητό όμως ο updater δεν είχε επιλογή για update package. Με vol+ και power άνοιγαν οι επιλογές fastboot, recovery αλλά το select πλήκτρο (vol+ ή vol-) δε λειτουργούσε, για να μπω στο recove…

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς όμως δεν πήρα mail notification από το forum για αυτές, αν θέλετε κοιτάξτε το λίγο. Από εκεί και πέρα, για να μοιραστώ αυτά που έχω βρει, υπάρχουν δύο διαφορετικές official fastboot που βρήκα, και developer και stable. Δείτε εδώ: miui.com/shuaji-393.html Οι πρώτες 2 για Redmi 2 αντιστοιχούν στην China Mobile έκδοση του HM20140813. Οι άλλες δύο τώρα παίζει, νομίζω αφορούν την China Unicom/Telecom του ΗΜ20140811 Και να σας ευχαριστήσω κιόλας γιατί άσχετα …

• Καλημέρα, ψάχνω fastboot image για το HM2014813 (Redmi 2 / 2Gb). Υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο; Για το συγκεκριμένο κινητό, δε βρίσκω ούτε stable αγγλοκινέζικες εκδόσεις, εκτός και αν δεν τις βλέπω μπροστά μου

• Καλή κίνηση! Καλή επιτυχία σε όλους!