Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.

• Mi mix 2s unlock bootloader problem

lucky_13_hc - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΜΙ6 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ACCOUNT

Μήνυμα

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ RECOVERY!ΣΤΟ i.MI.COM ΤΟ ΑΝΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Μήνυμα

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ

Μήνυμα

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH!

Μήνυμα

TWRA MOU TO EKANE

Μήνυμα

ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΡΕΡΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ PRESS ANY KEY TO SHUT DOWN

Μήνυμα

Καλή χρονια σε όλους! το καλοκαίρι που μας πέρασε αγόρα το κινητό καινουριο σφραγισμένο σε global version απο αυτό το κατάστημα 8cores ! το οποίο όπως θα δείτε έχει κλείσει! Προσπαθώ να το κάνω unlock αλλα μου παρουσιάζει συνέχεια σφαλμα! Καποια βοήθεια παρακαλώ!

• MI MIX 2S POLARIS ROOT

Μήνυμα

Θελω να κάνω unlock τον bootloader για να κάνω καθαρό install. Από τότε που μπήκε στο miui 10 πολλές εφαρμογές μου κάνουν crash

• MI MIX 2S POLARIS ROOT

Μήνυμα

paidia kollaei sto prwto vima sto 50% exw diavasei ola ta forum alla arneitai. ti na kanw? Παιδιά κολλάει στο πρώτο βήμα στο 50% , έχω διαβάσει όλα τα φόρουμ αλλά αρνείται . Τι να κάνω??

• MI MIX 2S POLARIS ROOT

Μήνυμα

Ρε παιδιά κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να κάνω unlock το δικό μου mi mix 2s, το αγόρασα από ελληνικό skrountzoμαγαζο με official global τώρα έχω την 10.0.6 και έχει κάποια ψηλό θεματακια έχω δει όλους τους οδηγούς εδώ στο φόρουμ αλλά δεν πετυχαίνει. Μου είπε κάποιος ότι για unlock πρέπει να έχω κινεζική rom ισχύει κάτι τέτοιο? Ας με βοηθήσει κάποιος

• MI MIX 2S GLOBAL VERSION HOW TO?

Μήνυμα

Σε παρακαλώ επειδή είμαι καινούργιος και έχω το ίδιο κινητό. Τι μου προτείνεις?