Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαολα θελουν τον χρονο τους.....
-
Παράθεση από apostolisni: “@tasosko δηλαδη αλλη global stable στην Ινδία και αλλη για μας; ” υπαρχει η official global stable και η china stable εχουν πολλες διαφορες μεταξυ τους.... καταρχην δεν εχει ελληνικα.για την ινδια νομιζω οτι εχουν την china ως βαση Global stable rom v/s china stable rom - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Magic WormHole
Μήνυματα λεμε μεχρι τοτε.......
-
Magic WormHole
Μήνυμααφου τον τραβαει το ποσταρισμα τι να κάνουμε.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από tasosko: “και εγω κοντευω.....(αμα παω με τα μυαλα του τακη) ” με αυτή την κλίμακα, ο Τάκης είχε κερδίσει και στην κλήρωση!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ” γιατι του ειπε κανενας οτι εγινε η κληρωση?μπορει να ρωτησει ποτε θα γινει...εχουμε μερες ακομα....
-
Magic WormHole
Μήνυμακαι εγω κοντευω.....(αμα παω με τα μυαλα του τακη)
-
Magic WormHole
Μήνυμακατι παιζει εδω.......
-
Magic WormHole
Μήνυμαλιγο σπρωξιμο χρειαζεται για να παρει μπροστα...
-
Παράθεση από Nickleon: “Καλησπέρα παιδιά! Είδα στο αγγλικό φόρουμ ότι αν αλλάξεις στην Global stable το region σε Ινδία τότε υπάρχει μια διαθέσιμη αναβάθμιση την 8.1.4.0. Το δοκίμασα και όντως εμφανίζεται σαν διαθέσιμη. Πρέπει να την κάνω την αναβάθμιση ή δεν υπάρχει κανένας λόγος μιας και στις επόμενες μέρες θα δοθεί η 8.2? ” καλυτερα μην κανεις τιποτα.... νομιζω πως στην ινδια εχουν βαση την china να μην στα αλλαξει τα παντα....
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω δεν απανταω κανω κουρτινα
-
Magic WormHole
Μήνυμαετοιμαζουν παρτυ για την στρουμφιτα
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα.....για σου παπαστρουμφ =============== Φεβ 23rd 2017, 11:19am =============== Παράθεση από geoanto555: “Βάλε με μέσα... δεν το χω δει.. ” βαλε με και εσυ και εγω δεν το εχω δει
-
Magic WormHole
Μήνυμακαντε κανα confirm εδω Bug report στη Global Official για την έλλειψη Ελληνικών χαρακτήρων στο γρήγορο σκρολάρισμα
-
η πρωτη φυσαει προς τα μεσα και η δευτηρη ρουφαει(το νερο)
-
Magic WormHole
Μήνυμαπαλουκι παλουκ????
-
Magic WormHole
Μήνυματακη το μεγιστο που εχεις δωσει την ημερα σε απαντησεις ποσο ειναι?.....
-
Magic WormHole
Μήνυμασυμβιβάσου με κανα κουλουρι και βλεπουμε μετα