Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί και οι πινγκουινοι που έχουν μυαλό για ισορροπία το έχουνε.... 100.gif
-
Magic WormHole
Μήνυμαποπο μυαλό που έχουμε ρε φίλε.......
-
Magic WormHole
Μήνυμαπαλι καλά που σου έκανε εντυπωση...
-
αχ μαρια....
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag κοιτα κοιτα τι πολλα χρωματα εχει....
-
Παράθεση από damakrit: “Καλησπερα στην ομαδα,μολις παρελαβα το mi5 απο geekbuying και το κινητο φοραει την Miui Global 8.1 Stable 8.1.2.0(MAAMIDI)στο τεστ που εκανα ο bootloader ειναι κλειδωμενος.Αν παραμεινω σε stable χρειαζεται ξεκλειδωμα?Εχει ελληνικα αυτη η εκδοση απλα σε μερικα σημεια δεν ειναι τοσο σωστα μετεφρασμενα ” οχι δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα... και αμα θες περιμενε λιγο θα δωσουν και την 8.2 stable
-
Παράθεση από xiaomi mi5 ioannina: “γεια σας θα χρειαστώ την βοήθεια σας..Έχω το mi5 με την τελευταία xtrv καί έχω εδώ και 2 μέρες δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα...Την κάρτα μου την δοκίμασα σε άλλο τηλέφωνο καί όλα καλα...Τί να δοκιμάσω να κανω για να δω αν φταίει το τηλέφωνο;Σήμερα πέρασα και την τελευταία έκδοση xtrv και πάλι τα ίδια...Καμία ιδέα κανείς; ” γυρισε το σε 3g για αρχη
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
Μήνυμακαλησπερα να ενημερωσω οτι εχθες παρελαβα το κινητο του διαγωνισμου... πρωτη αποψη ειναι αρκετα καλο ελαφρυ(το καβαντζωσε η γυναικα) καλη οθονη αλλα δεν υπαρχει led notification...(αρνητικο) μπαταρια δεν ξερω ακομα.... περασα την 6.0.1 mm και τα κλασικα twrp οποιος το παρει θελει μονο ξεκλειδωμα του bootloader μεσω κινητου σε μηδεν χρονο.... καλη συσκευη αυτα....
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμααφου εχει ξεκλειδωσει ο bootloader τι κολλαει στο 50% ξεκλειδωμα στο ξεκλειδωμα γινεται?
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σκωληξ πινγκου και καρναβαλια
-
Magic WormHole
Μήνυμα@takisfrag τι φινεται ρε φιλε πηραν τα χούγια σου?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από leasedline: “έχω βάλει την miui_HMNote3ProtwGlobal_7.2.16_8e7a0f71d7_6.0 αλλά τίποτα ίσως θα δοκιμάσω και με κινέζικη dev ” καλυτερα ειναι με κινεζικη global-dev να παιξεις σε mi5 με κινεζια το ξεκλειδωσα φιλε..
-
Magic WormHole
Μήνυμακαι το ρωτας να τους διαλεξεις να ειναι λιγο παχουλα...σκεψου να χωρεσει σε σουβλα.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Πολλά και κρυφά ταλέντα!!! ” ναι αλλα φανερώνονται απο μονοι τους....
-
Magic WormHole
Μήνυμα@sso τι γινεται ρε φιλε εδω περα πολλα ταλεντα εχουμε.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τασος- κο..... Βασίλη τι λες; ” tasos-ko....online....
-
Magic WormHole
Μήνυματωρα ετοιμαζουμε ταραμα απο πινγκουινο