Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαας αναλαβει τωρα ο πολυτεχνιτης σας @stamatisv απο ψαρας σε ψηστης.... αλλαγη καθηκοντων......
-
Magic WormHole
Μήνυματι νεα δυσαρεστα ειναι αυτα που ακουω?απο την τσικνα τεντώθηκε? εγω μπορω να πεταχτω......
-
και ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω στην global-dev για να περασεις καποιο third themes στην δικια σου συσκευη πρεπει να κανεις αιτηση σαν miui theme designer... και αν σου δωσουν το ok περνας θεματα αν οχι........μενεις με αυτα που σου δινουν αυτοι.....(τι αλλη μ@λακι@ θα σκεφτουν.....) MIUI Theme Designer Station
-
Παράθεση από veloglou: “καλησπέρα και πάλι μόλις παρατήρησα με 2 κάρτες cosmote και οι δυο δέν έχω internet στα δεδομένα ! είμαι με 7.2.9 global dev . δοκίμασα μια μια κάρτα τα ίδια , είπα να δω το apn αλλά δε το έχω κάνει ποτέ . δε φαίνεται στο υι πού βαζω το dns άν χρειάζεται! ” πανε στην καρτα που θες να εχεις internet καρτες sim κια κινητα δικτυα διαλεξε τον παροχο μετα ονοματα access point(σε μενα ετσι το λεει)μετα πας π.χ cosmote internet πατας δεξια να ανοιξουν οι ρυθμισεις και πανε πρωτο…
-
Παράθεση από exantas: “Γεια χαρά Μια ερώτηση: Έχω Mi 5 με stock global rom, MIUI Global 8.1 | Stable 8.1.4.0. Unlocked and not rooted Μετά από λίγο τερματίζονται όλες οι background εφαρμογές αυτόματα. Είναι κάποιο Bug? Έχω Settings --> Battery & performance --> Manage apps battery usage --> off Επίσεις Settings --> Additional settings --> Developer options -->Memory optimization --> off Settings --> Additional settings --> Developer options -->Turn on MIUI optimization --> off ” δοκιμασε να τα κ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tasosko: “ελα ρε συ εκει κολας?βαρα ηλεκτρονικο τσιγαρο καρφωσε και μια μπαταρια 12volt στο αλογο και εισαι τζαμι... ” Ξέχασα.........ΔΕΝ καπνίζω !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ε τοτε μην χανεις στιγμη ξεκινα.....εισαι κομπλε....
-
Magic WormHole
Μήνυμαελα ρε συ εκει κολας?βαρα ηλεκτρονικο τσιγαρο καρφωσε και μια μπαταρια 12volt στο αλογο και εισαι τζαμι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μην του λέτε πράματα που είναι ανέφικτα κ τον ταραζετε.... Είναι σα να ζητάτε να παρακολουθησει, on time, τη ροή του νήματος, γίνεται?? ” ασε και που ειναι δηλωμενος κουρτινιαρης πως θα γινει να κανει 2 δουλειες μαζι λες να μπορει?( ).δεν ξερω ρωταω.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Παράθεση από takisfrag: “Που να έρθω ; Φλώρινα με έναν ίππο δεν θα φτάσω ποτέ !!!!! ” Oλόκληρος μονομάχος και πήγε από Γερμανία σε Ισπανία σε 3 μέρες με έναν ίππο.Εσύ αγχώνεσαι για την Φλώρινα; 2 τσιγάρα δρόμος. ” μην του λες τετοια δεν θελει και πολυ να σελωσει και να ξεκινησει.....
-
Παράθεση από demakhs: “εγώ, και να μου πεταχτεί σε κανα....μήνα...δε θα το πατήσω, προς ένδειξη διαμαρτυρίας. θα κατεβώ σε.....απεργία μπαμπαδελίων... δεν είναι κατάσταση αυτή.....δεν επιλαμβάνεται και κανένας αντμινιστράτορας...τον έχουν αφήσει και αλωνίζει.... ” πρεπει να γινει συμβουλιο σε εμας....κανονισε ναι τωρα βλεπω και αλλον ενα χτυπησε....