Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@drillerkiller ανοιξε το magisk αμα εχει modula <περι> πορτρέτου σβηστην και κανε reboot.στην συνεχεια φλασαρε το παρακατω πρεπει να δουλεψει 99% με την google camera που σου εστειλα (Arnova's v7 test 1 ) δουλευει μονο με το magisk.. αν οχι κανε restore απο twrp και περασε αυτο το zip+google camera..
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από tasosko: “οταν λες δεν δουλευει ανοιγει η camera και ειναι ολα μαυρα η κρασαρει? ” Είναι όλα μαύρα κι όταν πάω στο βίντεο κρασάρει και κλείνει.. ” εχω zip για aosp που σιγουρα θα δουλεψει εχω και ενα για miui αλλα δεν ξερω αμα κανει δουλεια....το πολυ πολυ να φας κανα bootloop.... αμα θες να δοκιμασεις σε p.m.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μήτσο αν θέλεις να σκοτώσεις την ώρα σου πέρασε την νέα XTRV με global surce. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν ανεβαζει και κανα cat log να περασουμε και εμεις την ωρα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ναι ναι σιγά μόνο μην πάθουμε καμία πλάκα...οδοντική και δε μπορούμε να συνέρθουμε μετά!! Σωκράτη, ψήνεσαι? lee leeco le max2 x820 5.7 ιντσών 4g smartphone (6gb + 64gb 21 τετραγωνικά πυρήνα 3100mah) 6343127 2018 – €258.66 (είναι και με 21 τετραγωνικά πυρήνα, παράνομα μεν, αλλά μπορείς να τα τακτοποιήσεις με τον τελευταίο νόμο των αυθαιρέτων!!! ) ”
-
Magic WormHole
Μήνυμα60 fps google camera.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαH OnePlus διαλύει τον ανταγωνισμό... κυριολεκτικά
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπερα σε ολους. Μολις έβαλα την τελευταια xtrv 8.2.1 me 8.0 sto μι6 moy !!! Aπο ρουτ ποιο magisk να βαλω γιατι μου κανει bootloop ?? Επισης το screen share σας λειτουργει ?? Πριν με την τελευταια 7.0 Στην lg smart tv που εχω μια χαρα το δουλευα τωρα δεν... Root και screen share τα θέλω οπωσδήποτε στο κινητό μου αν δεν δουλέουν ακόμη με το 8.0 θα γυρίσω πίσω .. ” Magisk v16.0 released with Bootloop Crash Fix, Huawei/Honor Treble Support, and more
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=A8a6kHQN9BA
-
Παράθεση από intheend: “Και η "ιδιαίτερη" ερώτηση. Στο μαμά dialer έχω (αλλά και σε άλλη εφαρμογή) έχω φραγμό στα νούμερα των διαφημιστικών. Αυτά , απ όσο το έψαξα , δεν μπορώ ούτε να τα πάρω back up αλλά ούτε και να τα εξάγω . Υπάρχει τρόπος? Για την ιστορία η 3η εφαρμογή είναι η true phone και ούτε και εκεί έχω βρει τρόπο. @tasosko @fog ” αμα καταλαβα καλα αυτο εχει να κανει με τον παροχο σου εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα....
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από makisfz: “μεσα απο την εφαρμογη ρυθμησεις θα πατησεις full unroot εδω [OFFICIAL] Magisk v15.3 - Root & Universal Systemless Interface [Android 5.0+] ” στο one plus αμα παω να περασω το 15.3 τρωει bootloop και βαζω το 14....δεν ξερω τι φταιει μπορει απο την rom..... ” Και μένα το ίδιο έκανε..Αλλά τη σκαπουλαρα... =============== Φεβ 20th 2018, 12:10am =============== Παιδιά SOS. Αναβοσβήνει στη boot screen και έχει ζεσταθει.... Τι ν…