Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ενα σωρό ποντικαρέοι τριγύρω του γατοπίγκου, ρώτα τον μήπως το χρειάζεται αυτός!! =============== Δεκ 26th 2017, 10:56pm =============== Θέλει κανένας σούπερ ταμπλετακι με 120 ευρώπουλα ΜΟΝΟ με το κουπόνι 541882? Ουτε εγώ δεν το πήρα τόσο φθηνά!!! CHUWI Hi10 Pro 64GB Intel X5 Atom Cherry Trail Z8350 Quad Core 10.1 Inch Dual OS Tablet Sale - Banggood Mobile ”

• Antutu score από τα xiaomi

tasosko - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@tasosko ελπίζω να έχεις άδεια οπλοφορίας.... ”

• Antutu score από τα xiaomi

tasosko - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Get the Xiaomi Mi A1's Android Oreo Beta Update Without Losing Data

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση: “”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Καλό. Πλησιάζει και τον 835 που έχει γύρω στις 6 ώρες SOT αλλά αυτά τα κινητά έχουν και μεγαλύτερη οθόνη. ” one plus magik forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47605/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47606/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47607/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47608/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47609/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47610/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47611/forums.xia…

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Καλά ρε τι πάθατε εκεί στο νήμα τον prixel? Ανδρέα πες την αλήθεια σε αυτά τα αγνά σκουλήκια. Ότι ήρθες σε συνεννόηση με κάποιους mod και δημιουργήσατε τεχνική ένταση για να αναστήσετε το εκεί νήμα. Ξαφνικά δημιουργήθηκαν 5 σελίδες και ανέβασαν φωτογραφίες άτομα που το αγνοούσαν. ” τι γινεται ρε?τι φωτο ανεβηκαν ρε σεις?που να ριξω @σπιντεμαν3 ματι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

χρονια πολλα ρε σε ολους σας.....

• Παράθεση από than73: “Παράθεση από tasosko: “@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις..... ” Καλημέρα και πάλι .....έκανα αυτά που μου είπατε και ειμαι πάλι σε stable global με fastboot rom. Τώρα όμως μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν έχω πρόβλημα πια με το focus. Έχω ζαλίσει και τον κινέζο τώρα και τα έχουμε βρει....το περιμένει.Να το κρατήσω τελικά? Πω πω μπέρδεμα... μετά θέλω να ξαναπερνάω τις δικές μας ρομ. Κι αν το ξα…

• Παράθεση από Giorgos4271: “Παράθεση από Giorgos4271: “Καλή σας μέρα! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν ξέρει αν υπάρχει αυθεντικός ταχυφορτιστής MDY-08-DF σε κάποιο ελληνικό κατάστημα? Κι αν δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος ποιόν universal προτείνετε? Αυτός που μου ήρθε με τη συσκευή είναι ο US μαζί με EU αντάπτορα (MDY-08-EH) και τελευταία μου κάνει κόλπα, χρειάζεται επιγόντως αλλαγή.Δεν έχω πρόβλημα σε θέμα τιμής, απλά το χρειάζομαι άμεσα.Ευχαριστώ! ” Βοήθεια έχω? ” αψογος.....

• Παράθεση από XiaoPST: “Δεν είναι το θέμα μου η μπαταρία πλέον. Εννοείται πως με τρώει ότι τελειώνει σχετικά γρήγορα αλλά το συνήθισα πλέον. Αυτό που ζητάω είναι μια εφαρμογή ή κάτι ενσωματωμένο στο Android για να σκοτώσω τα autostart και background apps επιλεγμένα. ” https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

• @than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις.....

• Παράθεση από XiaoPST: “Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ. Γιατί να έχω μια εφαρμογή έξτρα. Αλλά έστω μια εφαρμογή ποια θα προτείνατε? ” greenify αλλα για πες τι ειναι αυτο που σε κανει να νομιζεις οτι σου τρωει την μπαταρια......

• Magic WormHole

Μήνυμα

και λιγο overclock....

• [ROM] MIUI 9 MULTIROM DEV OREO Edition Support Bahasa Indonesia for Xiaomi Mi 6/Sagit - ADIWERNA DEVELOPER

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos Vasiliou: “καληmερα ,,ειμαι σχετικα απειρος εδω...eιμαι παροχος..cosmote,,ξερει κανεις αν οι μπαντες γιa ενα κινητο που θελω ναγορασω αν θα ναι συμβατες,,? * 2G: GSM 900/1800/1900 * 3G: WCDMA 850/900/2100TD-SCDMA B34/39 * 4G: FDD-LTE B1/3/5/8 TD-LTE 38/39/40/41 ” Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας. λογικα ναι...

• Magic WormHole

Μήνυμα

χαλασμενο sector ....το εκανε ο <σκυλος>.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

μιση ωρα απο 17% σε 77%......

• Magic WormHole

Μήνυμα

Petition · Carl Pei: We (the community) would like to ask Oneplus to support Project Treble in OOS. · Change.org