Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαPetition · Xiaomi: We (the community) would like to ask Xiaomi to support Project Treble. · Change.org
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα ρε σε ολους....τι λεει κανα καλο καλωδιο παιζει?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Ρε tasosko επίτηδες το κάνεις ε?χαχα σ ωραίος.... ” το αφησα 3 μερες ολα μαμα(bootloader locked-original rom χωρις root) τωρα θα γινει deodex η rom εννοειται χωρις gapps (microg) αν δεν βγαλει 10 ωρες sot δεν ξαναποσταρω τιποτα και εννοειτε antutu 200+ με τον μελλοντικο ovelclock kernel.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Πες μας τώρα ότι έβαλες Miui? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι φιλε εμενα μου κανει η oxygen os για το 3 και 3t σημερα νομιζω την εδωσαν να πω οτι δεν εχω κλεισει καθολου τα δεδομενα?20 ωρες ανοιχτα.....
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=Vy6vRspGZmk&feature=youtu.be
-
Magic WormHole
Μήνυμαvpv canada και τσιμπητο update.....
-
Magic WormHole
Μήνυμαti θα γινει θα απαντησει κανενας?με snapdragon ειναι εδω ειμαι>? Xiaomi Redmi Note 4 [Snapdragon] ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Development
-
Magic WormHole
Μήνυμαποιο κινητο ειναι αυτο?θελω να του αλλαξω τα φωτα....
-
Magic WormHole
Μήνυμα5 email μου εστειλαν για την παραλαβή τι να λεμε..... =============== Δεκ 5th 2017, 5:06pm =============== Flash charger, fast charge, QC, 9V, VOOC, DASH, 3T converter, mobile power, car charging купить на AliExpress
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Ισχύει και απο service είναι φοβερή. Για τα one plus λέω. ” 2 χρονια εγγυηση και δεν παει να τους το στειλεις με root.....δεν υπαρχει θεμα..μπραβο τους αψογοι σε ολα.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Ω ρε φιλε. Ενα σαλάκι μου έτρεξε ειναι η αλήθεια. ” και 3d το τζαμακι....... =============== Δεκ 5th 2017, 4:35pm =============== φρεσκαδουρα.....
-
Magic WormHole
Μήνυματι νοικοκυρεμενα πραματα η one plus.....