Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
καλησπερα, ο οδηγος της αρχικης σελιδας, δουλευει και για κινητο με κλειδωμενο bootloader ?
-
ναι φιλε NasDriver, το σκεφτηκα αυτο που λες και μαλλον θα συμφωνησω με την ιδεα. Αν κατι τετοιο θα εκαναν και οι υπαλληλοι της Xiaomi, προτιμω να το δοκιμασω εγω και να γλυτωσω τα περαδωθε. μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ σε αναλυτικο οδηγό γι'αυτο ? ΥΓ. υπαρχει περιπτωση αν παω την συσκευη σε εταιρεια ανακτησης δεδομενων, με καποιον τροπο να μπορουσαν ν αποκτησουν προσβαση στην εσωτερικη του μνημη ?
-
99.9% το mi account το δικο μου ειχα χρησιμοποιησει για να κανω αρχικα unlock τον bootloader. μετα, αποκλειεται το παιδι, να μπηκε και να δημιουργησε δικο του mi account στην ιδια συσκευη ? συγγνωμη αν σας κουραζω, απλα εχω κανα χρονο ν ασχοληθω με περασμα ελληνικης ρομ σε xiaomi κτλ. στης κοπελας μου, εβαλα απλα το zip της global stable και εκανα περασμα μεσω του updater. περσυ ομως τετοια εποχη, οι global δεν υποστηριζαν ελληνικα, γι αυτο και ειχα ασχοληθει με ΤWRP κτλ. εγω εχω στραφει και υπο…
-
αν δεν μπορουμε να το αποφυγουμε, μου ειπε το παιδι, αναγκαστικα ας χασουμε οτι ειχε μεσα. δεν υπαρχει περιπτωση, τα Κινεζακια αν τους το στειλω πακετο, να εχουν αλλον τροπο να το αναστησουν και να μας κρατησουν και τα δεδομενα? kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgz ή kenzo_global_images_7.4.13_20170413.0000.00_6.0_global_391288ca79.tgz μεσω ΜιFlash εννοεις? Αν μπορεις NasDriver, πες μου ποιον οδηγο να ακολουθησω κατά γραμμα ωστε να το δοκιμασω. (οι επιλογες "flash_all_excep…
-
τον λογαρισμο που ειχα κανει ξεκλειδωμα τον γνωριζω, ειναι ο "δικος" μου, με το τηλεφωνο μου, το email μου και κωδικο που γνωριζω. δοκιμασα χθες με αυτον να ξαναξεκλειδωσω, αλλα ματαια. εβγαλε μηνυμα ασυμβατοτητας λογαριασμων. θυμομουν καλα οτι ειχα φτιαξει κ εναν δευτερο λογαριασμό.δοκιμασα με αυτον, δεν ειχα δικαιωματα unlock, ζητησα, ελαβα μετα απο 6ωρες περιπου, δοκιμασα σημερα το πρωι, αλλα και παλι ματαια. Υποψιαζομαι λοιπον, οτι το παιδι που του το εδωσα, ισως ειδε το μενου του mi account…
-
καλημερα. δυστυχως, δεν μπαινει σε TWRP mode. το δοκιμασα με power_up+power button, αλλα δεν... θα προσπαθησω μηπως με το παιδι που του το εδωσα, εχε κρατησει εστω το κουτι για να δουμε το IMEI. ειναι/ήταν γραμμενο και σε αυτοκολλητακι στην πλατη του κινητου, σωστα? εννοειται βεβαια οτι το ειχα ξεκολλησει !!!
-
όπως το "φοβομουν/υποψιαζομουν". ο λογαριασμος που νομιζα δεν ειναι αυτος που ειναι περασμενος στο κινητο. δοκιμασα μ εναν δευτερο που εχω, και εκανα επιτοπου την αιτηση για δικαιωμα ξεκλειδωματος και τωρα αναμενω smsστο κινητο μου οτι ελαβα δικαιωμα, σωστα? εφτασε στο 50% δλδ η διδικασια ξεκλειδωματος και μετα μου εβγαλε μηνυμα ασυμφωνιας λογαριασμων υπολογιστη με κινητου. ειναι οπως περσυ η φαση αναμονης, μπορει να παρει και μερικες ημερες/ έως και εβδομαδα μεχρι να λαβω εγκριση για εναν λογαρ…
-
to eixα κανει επιτυχως απ τον ιδιο αυτον υπολογιστη. δυστυχως τωρα αποτυγχανει. δοκιμασα και ως διαχειριστης, τιποτα. κατεβασα απο google το εξης: miflash_unlock-en-2.2.406.5.zip μηπως καποια αλλη εκδοση, μου εκανε ? υπάρχει ελπιδα, η εσωτερικη μνημη τηλεφωνου, να ειναι ανέπαφη? οταν με το καλο το ανοιξω ?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Pentozalis: “(me τα πολλα, το αναγνωρισε το miflash το κινητο, αλλα μου επιστρεφει : Unspecified error0x80004005:FAILED (remote:Critical partition flashing is not allowed). ” Εχει κλειδώσει ο bootloader. Απλά ξεκλειδώστε τον όπως την προηγούμενη φορά και η συσκευή θα είναι οκ ” Την προηγουμενη, (πρωτη) φορα, ηταν λειτουργικο το κινητό. Οπότε ακολουθησα κατα γραμμα οδηγους. Τώρα ομως, το κινητο ειναι σε κατασταση brick...
-
προσπαθησα να συμμορφωσω λιγακι το παρον thread. με fastboot devices οταν το κινητο ειναι σε fastboot, δεν το εμφανιζει ως device. αρα λογικα το κλειδωσα και πρεπει να διαβασω με την σειρα τι να κανω... απλα εχω μερικους μηνες ν ασχοληθω με φλασαρισματα κτλ, καθως στης κοπελας μου το special edition μεglobal stable, παρινει αναβαθμισεις μεσω wifi. απλά το συγκεκριμενο , το ειχα φτιαξει με ελληνικη rom και TWRP, αλλα δυστυχως ξεχασα οτι τις αναβαθμισεις σε αυτο τις εκανα μεσω twrp ->install zip. …
-
Αρα, το εχω πλεον με κλειδωμενο bootloader. κατανοητο. αν δοκιμασω ν ακουλουθησω τον εξης οδηγο, εχω ελπίδες? δηλαδη, να περασω china dev rom για αρχη, μεσω Miflash ? Yγ. δυστυχως δεν εχω καπου προχειρο το κουτακι του, θα ψαξω ωστόσο για να δω τι γραφει. (το αγορασa περσυ τον Μαιο περιπου, από vickmall).
-
καλημερα παιδια και Χρόνια Πολλά. θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. σε κινητο φιλου, που του το ειχα ξεκλειδωσει παλαιοτερα και ετρεχε μια περσινη ελληνικη ρομ, πηγα να του το αναβαθμισω, κατεβαζοντας το πιο προσφατο .zip ελληνικης εκδοσης και περνωντας το στην εσωτερικη μνημη, και μετα επιλεγοντας το μεσω της εφαρμογης της xiaomi που υπαρχει στο κινητο. αποτελεσμα: brick frown.gif (kai λογικα χασιμο ολης της εσωτερικης μνημης του κινητου, σωστα?) Δοκιμαζωντας να το επαναφερω στην ζωη, ο δικος μου υπολ…