Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.

• αφου εκανα rollback τον driver windows10, το εκανα ευκολα unlock bootloader με το mi unlock tool, και τωρα του περναω μεσω fastboot την τελευταια global dev fastboot rom. (land_global_images_V8.0.3.0.MALMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_588e5c60af) εαν εχει ελληνικα και play store, θα το αφησω ετσι. ολα οκ, ανοιξε μια χαρα, απλα θα του περασω την latest global rom και ελπιζω να ψαχνει αυτοματα ανα Παρασκευη για αναβαθμισεις. κι ότι αγχωνομουν οτι καταφερα και κατεστρεψα xiaomi ! 'φχαριστιομαστε σ…

• C:\adbnew>adb devices List of devices attached C:\adbnew>fastboot devices 2955136f7d03 fastboot C:\adbnew>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.053s] finished. total time: 0.054s C:\adbnew> δοκιμάζοντας μεσω mi flash να περασω fastboot rom, κρασαρει το προγραμμα, νομιζω λογικαμ καθως θελει ξεκλειδωτο bootloader …

• s!AhDUlFRKQsQ3hfMlt0-aHuzKXR6XRg

• Παράθεση από pechr: “@Pentozalis κάποια έρχονται με ξεκλείδωτο bootloader. Κάνε ότι σου λέει ο @NasDriver.. ξέρει τι σου λέει. ” δυστυχως δεν το βλεπει καν το adb. ουτε με adb devices ούτε με fastboot devices. δοκιμασα με διαφορα καλωδια σε διαφορες θυρες usb. Yγ.το ειχα αφησει απ το πρωι στην πριζα, και εχει μπαταρια 98%.το ειδα απο το κινεζικο recovery.

• λογικα κλειδωμενος θα ειναι, καθως δεν ασχοληθηκα εγω (ουτε και ο φιλος μου προφανως) να τον ξεκλειδωσει. στην περιπτωση αυτη, πως συνεχιζω ?

• καλησπερα παιδια, εχω το ιnternational μοντελο με latest global dev ρομ. το ειχα δανεισει σ εναν φιλο κ τωρα το εχω κ παλι εγω. το θεμα ειναι οτι δεν εκκινει, πέρα από το αρχικο miui logo με τις 3 τελιτσες που φορτωνουν 2-3 φορες και μετα σβηνει. σε fastboot μπαινει κανονικα. επισης, δεν ειχα προλαβει να του ξεκλειδωσω τον bootloader αν κ εχω λογαριασμό με δικαίωμα. δοκιμασα δλδ να του περασω fastboot ρομ μεσω miflash, αλλα δεν βλεπει το κινητο το πρόγραμμα, αρα ανεπιτυχης προσπαθεια. μπορω να δ…

• ενω εγκατέστησα την snapdragon.apk ,μου βγάζει error όταν πάω να ανοιξω εφαρμογή.

• ok, thank you. θα παραμεινω τοτε μαλλον στις dev εκδοσεις, δεν εχω συναντησει τπτ αποθαρρυντικα προβληματα ουτε στο redmi note 3 pro ουτε στο mi max (oyte miaς εβδομαδας βεβαια δεν ειναι στην κατοχη μου).

• το δοκιμασα και οντως, μια χαρα το βλεπει το .zip τωρα. (στο TWRP μπηκα πατωντας power + volume up έως οτου δονηθει κ εμφανισει Μi και απελευθερωνοντας το power μετα αλλά κρατωντας το volume up μεχρι να εμφανιστει το Twrp. σωστά ?) εαν απο ελληνικη dev παω σε ελληνικη stable, θα τα παιρνω ΟΤA τα updates ? στην περιπτωση αυτη, απλα προσεχω να επιλεξω και το wipe data, σωστά ? (μαζι με τα wipe cache, dalvik, )

• το μονο που καταφερα τελικα, ηταν να περασω μεσω fastboot μια καταλληλη ρομ, και μετα την ελληνικη.zip 6.8.25 dev, στην καρτα μνημης, την οποια ευτυχως ειδε το Twrp. ολα καλα, εγκατασταθηκε κανονικα. μεθαυριο που θα δοκιμασω την επομενη ελληνικη, να δω΄τι θα γινει. ελπιζω εστω μεσω της καρτας μνημης να συνεχισω να αναβαθμιζω εβδομαδιαιως το κινητο. δε ξερω γιατι δε βλεπει το αρχειο.zip οταν το βαζω στην εσωτερικη μνημη.

• Αξεσουάρ Mi-Max

Pentozalis - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

δεν έχω αγοράσει ποτέ από aliexpress. Στο ebay πάντως έχει 7€, πρώτη φορά βλέπω τέτοια τιμή σε σιλικόνης θήκη. Είναι Nilkin βέβαια, αλλά και πάλι...

• Αξεσουάρ Mi-Max

Pentozalis - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Καλησπερα φίλε. Την θήκη τη διάφανη με τα προστατευτικά σκόνης, από ebay; Αν μπορείς στείλε ένα λινκ είτε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα. Ποια hybrid διαθέτει προς πώληση; Μου έστειλαν κ εμένα μία από το vickmall, ipaky, εσωτερικά σιλικόνης μαυρη,εξωτερικα χρυσάφι,που όμως κάπως τα δυό μέρη αποκολλήθηκε.σκεφτομαι λύση logo σε μερικά σημεία. Ίσως μ ενδιαφέρει μία απ τις θήκες σου. Προς το παρόν βολευτηκα με μία μαύρη flip τύπου,αρκετα καλή.

• εχει ηδη την εκδοση android 6 (θα αναβαθμιστει και το απλο μοντελο βεβαια), διατιθεται προς το παρον μονο απο ενα κινεζικο καταστημα, και εχει την συχνοτητα 800MHz (B20) την οποια χρησιμοποιουν κυριως οι wind k vodafone στην επαρχια. σχεδον όλοι ( και εγω πριν κανα 3μηνο που το αγορασα) εχουμε την "απλη" κινεζικη εκδοση του κινητου. δεν ειναι ακομα ξεκαθαρο αν ειναι θεμα sw ή hw η διαφορα στις εκδοσεις του κινητου. εαν δλδ θα μπορουσαμε μελλοντικα τα απλα μοντελα να τα κανουμε international.

• πριν κανα 2ωρο παρηγγειλα, αλλα στο τσατ ειναι offline σημερα και αυτο με ανησυχει.τους εχω αφησει 3-4 μηνυματα offline. θα δουμε, εαν μου κανουν το refund μεσω paypal, λεω να δοκιμασω και αγορα απο τριτο κινεζομαγαζο, ξεκινησα με minideal και lenovo, συνεχιζω με vickmall και xiaomi, και ισως παω για μια και μονο φορα στο geekbuying για international xiaomi...

• το εχει και σε πακετακι β με τζαμακι και θηκη διαφανη που τα χρεωνει 7 δολλάρια ! αργα ή γρηγορα στο ebay κατι θα βρισκαμε απο θηκες, αν και οι τυπου βιβλιο δε νομιζω να περισσευουν τοσο πολυ... εαν τυχον δεχτουν απο το vickmall να μου κανουν refund το ποσο παραγγελιας που εδωσα για το lenovo vibe P1, πριν επεξεργαστουν κι ετοιμασουν την παραγγελιας μου, θα το σκεφτω μηπως αγορασω αυτο.

• Καλησπερα σε ολους, σχετικά με το redmi note 3 pro, εχετε υποψιν σας αυτην εδω την "εκδοση" του ? [HK Stock][Official International Version]Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Dark Gray λέτε να ειναι θεμα ρομ, και να μπορουμε να την περασουμε στο "απλό " μοντελο ? εστειλα μηνυμα στο vickmall εαν το διαθετουν κι αυτοι το μοντελο αυτο και αναμενω απαντηση. δε νομιζω παντως...

• redmi note 3 pro

Pentozalis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους, σχετικά με το redmi note 3 pro, εχετε υποψιν σας αυτην εδω την "εκδοση" του ? [HK Stock][Official International Version]Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Dark Gray λέτε να ειναι θεμα ρομ, και να μπορουμε να την περασουμε στο "απλό " μοντελο ? εστειλα μηνυμα στο vickmall εαν το διαθετουν κι αυτοι το μοντελο αυτο και αναμενω απαντηση. δε νομιζω παντως...

• καλησπερα, δοκιμασα να εφαρμοσω την πρωτη μεθοδο, αλλα το κινητο μου δεν "βλεπει" το αρχειο.zip που κατεβασα στον φακελο downloaded_rom (το εκανα εκει paste από τα downloads του υπολογιστη). δοκιμαζω τωρα και με extracted...

• ναι, οκ , αλλα και παλι εκει, δεν εχει το "conversion options" που ολοι οι οδηγοι λενε οτι απο εκεί αλλαζει η ρυθμιση. τελος παντων, εγω παρηγγειλα το κινητο και θα το ξαναψαξω το θεμα οταν εχω χρονο.

• καλησπερα, εμενα στο βημα 4 , δεν μου εχει το Conversion Options ουτε καν γκρι εμφανιζομενο, δεν υπαρχει καν διπλα στον αριθμο της καρτας μου. γιατί αυτό ? το δολλαριο το εκανα κανονικα primary νομισμα.