Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες πολλές σε όλους. Καλή εβδομάδα να έχουμε.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλο βράδυ και καλη συνέχεια.ααα ξέχασα μην αποκαλυψετε όλα τα μυστικά ομορφιάς όσοι παρεβρεθηκατε στην συναντηση. Και αύριο μέρα είναι.
-
Magic WormHole
Μήνυμαδευτερη σοβαρή ερώτηση. @fog η φράντζα είναι μουφα; Ρε συ @takisfrag τόσες ώρες κομμωτήριο τι πας και κανεις;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣοβαρή ερώτηση. @fog ο @takisfrag είχε πάει κομμωτήριο την είχε φτιάξει την φράντζα;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σεις τι καφέ επιναν; καμία γρανίτα το πολύ για την αύξηση της θερμοκρασίας. Αλλά το σκουλήκι το δικό μας τι το Ταισαν άραγε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑντί να ρίξετε και τα μπριζολικα πανω και να ρίξετε μια σφυρίχτρα μας φτιάχνετε με τα κάρβουνα μεσημεριατικα και είναι ώρα μασάς.
-
Παράθεση από almichael: “Καλησπέρα. Έχω το RN3 pro και είμαι έτοιμος να χτυπήσω το 5s plus. Οι απορίες μου είναι οι εξής: α) Η κάμερα είναι καλύτερη από το rn3 pro? και β) Αυτό το μαγαζάκι που το έχει 274€ το γνωρίζουμε???? Duangtop Τους έστειλα Σάββατο πρωί mail και σε 1 ωρίτσα είχαν απαντήσει!!!!!! (Με κουπόνι βγαίνει κοντά στα 220€) Σε specs το τηλέφωνο είναι πολύ καλό αλλά το rn3 το έχω 1 χρόνο, το έχω λιώσει, έχω περάσει ότι rom έχει κυκλοφορήσει, η μπαταρία τα σπάει και γενικά δεν μ έχει π…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπορεί εγώ γενικά δεν βγάζω τίποτα αλλά αφού μόνο αυτό έχεις να πεις άρχισκωληκ καλό είναι. Απλά δεν την έχω πειράξει καθόλου αλλά και πάλι όλα τα τηλ καλά βγάζουν όταν νυχτώνει τι γίνετε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαgozM70P.jpg μια από το plus για να δείτε τι κάνει και το δικό μας κουβαδακι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε και υπομονή σε όσους δουλεύουν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν τσιμπάω κουβέντα να κάνουμε για τα κουβαδακια μέχρι να πιάσουμε τα επόμενα στα χέρια μας και Νταβαντουρι να υπαρχει. Και ναι επειδή βρισκόμαστε και στο σκουλήκ thread όσοι έχετε το mi5s να πετάξετε τις φωτογραφικές γιατί μιλάμε για άλλο επίπεδο φώτο φωτογραφείο να ανοίξετε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Μήτσο και Γιωργο? Μην τους πικραινεται άλλο ρε...Αστούς δεν ξέρουν... Μιλάνε για οθόνη και σεις για φακό.. Έχουν μπερδευτεί από την απόγνωση... Καϊμάκι που είναι το αγαπημένο μου δεν έχει? ” Δεν ξέρω για πια απόγνωση μιλάς. Εγώ πήρα το plus για την οθόνη του μόλις είδα την κάμερα του είπα να το πετάξω από το παράθυρο είπα δεν μπορεί αλλά μετά πήρα στα χέρια μου και το μικρό και επειδή τράβαγα και με τα δύο το ίδιο για αρκετή ώρα η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη. Είναι τ…
-
Καλησπέρα και από μένα όλα οκ σε natrium μπήκε χωρίς πρόβλημα και το super su. Στην προηγούμενη μόλις φλασαρα το super su δεν το εμφάνιζε σαν εφαρμογή. Root ήταν απλά δεν την εμφάνιζε. Η λύση δυστυχώς ήταν fr και όλα οκ. Το ποσταρω εδώ σε περίπτωση που εμφανιστεί και σε κάποιον άλλον το πρόβλημα. Καλή συνέχεια στην καλή δουλειά της ομάδας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι είναι και τα δύο Φεράρι με κόφτη στα 180.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ δεν είπα ότι το plus πετάει στη κάμερα απλά στην μεγαλύτερη οθόνη φαίνεται το χάλι τους και πίστεψε με έχουν και τα δύο και αν βάλεις και την τιμή τους δεν θα έπρεπε. Κέρδισες σε επεξεργαστή και μνήμη αλλά δεν είναι τα τέλεια τηλ. =============== Μαι 6th 2017, 10:57am =============== Το 2017 δεν κατεβάζουμε ανάλυση αλλά ανεβάζουμε. Όλοι να χαίρονται τα εργαλεία τους έχει σημασία αλλά να κρίνουν και σωστά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι τα βλέπετε όλα καλά; για κάντε λίγο ζουμ και ξανακοιτάξτε τι βγάλατε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμείς με το ακριβοπληρωμενο plus σου εξήγησα εσείς με την τέλεια κάμερα θα το βάλετε στα 16:9 να μας πείτε πόσο καλή είναι;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ρε σεις όσο και να χτυπιέστε για τις κάμερες υπάρχουν άλλα κινητά για φώτο. Για βάλτε στις ρυθμίσεις τα 16:9 και τραβήξτε όλοι χωρίς ίχνος φως μια φώτο και ξανακοιτάξτε την μην την ανεβάζετε εδώ κρατήστε τις εντυπώσεις για εσάς. Στο αυτόματο έτσι χωρίς να παίζεις με τις ρυθμίσεις.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα.λιγα για το όπλο έτσι το plus πετάει. Αλλά βλέπω κάτι φώτο και επειδή τυχαίνει να έχω στα χέρια μου και το mi5s αυτές τις φώτο με επεξεργασία τις ανεβάζετε; @takisfrag άστους δεν γνωρίζουν την οθόνη τα για να εκτιμήσουν. Αν ανέβετε σε οθόνη το ξανασυζητάμε για το mi5s όταν το ξαναπιασετε στα χέρια σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν ξεκαθαριζεις σαράντα τι;;; πολλά θα μπορουσε να είναι κάποιος σαράντα.