Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμααν μαζευτουν ολα τα κηπευτικα που θα επρεπε να τους πετανε θα τρωγαμε για κανα χρονο.
-
Magic WormHole
Μήνυμαοχι πια βραδυ μονο πρωι και χαλαρά. ρωτηστε και μενα και εγω τους βγαζω τα ματια και pc και κινητα. βεβαια ενα kenzo απεβιωσε η οθονη του μετα απο εφραγμα και ανοιγμα για μπαλονακι αλλα μου εμεινε η χαρα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαι εγω που μιλησα για γλυκο νομιζα οτι θα εμφανιζοταν ο γλυκουλης με την φραντζα αλλα τιποτα εξαφανισμενος.
-
Magic WormHole
Μήνυμα---------------- Παράθεση από makis1024: “Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. ” και πεινασμένος να μην είσαι παντα γλυκό θα ναι
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους και στις νεες μεταγραφες αν την παλεψουν και δεν φυγουν τρεχοντας.
-
Magic WormHole
Μήνυμανομιζω οτι ηρθε η ωρα της αποχωρησης γιατι μπορει να γινω γατα και να μιλαω γαλλικα η να βαλω το avatar της kelly bandy βραδυατικα. παω να σκουληκιαστω και οταν ξημερωσει ισως δω και κανενα σκουληκιαρικο ποστ εδω μεσα. καληνυχτα στους ηρωες.
-
Magic WormHole
Μήνυμαρε συ γατακι πεστα βλαχικα για να συννενοηθουμε γιατι ειμαι και απο χωριό και δεν καταλαβαινω γρι.
-
Magic WormHole
Μήνυμαρε συ @takisfrag καιρο εχω να σε πειραξω αλλα τα ζηταει ο οργανισμος σου ο alex στο avatar σου τι τον εβαλες για την ευφυΐα του;;;; σε κατεστρεψαν τα πιγκου. θα παθεις καμια μ@λ@κινση ρε ανθρωπε φυγε να σωθεις.
-
Magic WormHole
Μήνυμακυριε ελεησον.
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν πανε εκει ομως στο σκωληξ thread ερχονται. μεχρι και οι παροιμιες σκουληκιαστηκαν.
-
Magic WormHole
Μήνυμαελα ντε γατια σκυλια τιγρεις η κουτση μαρια να ρθει να ολοκληρωσουμε.
-
Magic WormHole
Μήνυματι επαθες γατακι;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμανα στειλουμε τον Αλεξη για τις περαιτέρω συνεννοησεις που ειναι και ξενογλωσσος.
-
Magic WormHole
Μήνυμαπανωλεθρια @demakhs πρεπει να εξοπλιστουμε με την μπομπα που εριχναν οι αμερικανοι. δεν θα μεινει σκουληκι για σκουληκι.
-
Magic WormHole
Μήνυμαενταξει η αληθεια ειναι οτι χωρις γυναικες δεν μπορουμε να τα λεμε και αυτα. αλλα αν ρωτησεις ποια ειναι η ποιο ομορφη στιγμη μαζι τους μαλλον οι ποιο πολλοι θα πουν οταν κοιμουνται και σταματησε ο πονοκεφαλος τους.
-
Magic WormHole
Μήνυμαφιλαρακι να ξερεις αμα γινει το μπαμ τα μονα οντα που θα επιβιωσουν ειναι αυτες και οι κατσαριδες. δεν μας σωζει τιποτα σου λεωωωωωω ο αρχισκωληξ το ξερει και προσπαθει να βρει πλανητη να την κανει.
-
Magic WormHole
Μήνυμαπου εισαι αρχισκωληξ;;;;; εδω μεσα τα πιγκου εχουν ριξει οπλο μαζικης καταστροφης. προβλεπω τον αφανισμο μας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Τι τρίπλα έφαγα ρε..... ” και που να υπηρχαν καμια δεκαρια εδω μεσα θα ειχες φυγει νυχτα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Μπα οι γυναίκες /πεθερές είναι πρόβλημα για το σύζυγο, για τον υπόλοιπο κόσμο είναι λουλούδια Sent from my Kenzo using Tapatalk ” τοτε να αλλαζουμε εμεις αλλα και παλι τον καημενο τον επομενο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Οι Κινέζοι είναι φίλοι μας Sent from my Kenzo using Tapatalk ” αυτο να τους ρωτησεις οταν καποιοι στειλουν την πεθερα τους η την γυναικα τους για καμια βδομαδα. τους λυπαμε ηδη.