Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαγυρισα χθες χαλαρα.ολα καλα.αλλα πολυ νερο χθες βραδυ στην αθηνα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους. @takisfrag τελικα εβρεξε και στην αθηνα.χαμος σημερα.
-
Magic WormHole
Μήνυμααπο μικρο παιδι το ειχα βρει πριν ερθω Αθηνα.και σκουληκια ειχαν βγει στην περιοχη λογω βροχης. χαχαχα
-
Magic WormHole
Μήνυμασωστα τα λεει ο @spideman3 αττικη ειμαι και εγω.αλλα πηγαινα Νεμεα και γινουαν ο κακος χαμος στον δρομο και στην περιοχη.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα σε ολους.πολυ βροχη παλι σημερα.
-
μετονομαστε το.σε apk στην καταληξη γιατι.δεν με αφηνε να το ανεβασω.καντε το εγκατασταση και μεσα απο τον εγκαταστατη κατεβαστε το magisk σε zip και μετα φλασαρετε το .σε εμενα ετσι δουλεψε.
-
για δοκιμαστε το mqgisk που εχω εγω οταν εκανε αναβαθμιση μονο του.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Παράθεση από Germak: “Το έφτιαξα. Λοιπον όλο το πρόβλημα δημιουργείται γιατί για κάποιο λόγο το magisk εγκαθίσταται δύο φορές. Δηλαδή. Για να μπορέσει να κρυφτεί από άλλες εφαρμογές πάει και κρύβει τον εαυτό του με άλλο όνομα που βέβαια εμείς σαν άνθρωποι μπορούμε να το βρούμε γιατί το αρχείο έχει την κατάληξη.magisk.οι εφαρμογές όμως όχι. Όταν πήγαινα και φλασαρα εγώ το magisk υπήρχε αρχείο στο root του κινητού με αυτήν την ονομασία. ahdhhyskelify.magisk Εκεί ήταν και αποθηκευμένες οι ρυθμίσεις…
-
Magic WormHole
Μήνυμαο ατρομητος αρχηγος δεν φανηκε ακομα;;; @demakhs που εισαι;; θα πιασουμε αραχνες εδω μεσα.
-
νομιζω οτι η λυση ειναι .πιο ευκολη.αν εχει καποιος την ιδια εκδοση με εμενα magisk manager και εχει root explore ας μπει και να ανεβασει το apk εδω να κανει την δουλεια του ο ανθρωπος.δεν εχω τον root explore αλλιως θα το εκανα εγω.
-
Παράθεση από Germak: “Τίποτα πάλι τα ίδια ακριβώς.θα τραβήξω τις κοτσίδες μου......... ” μηπως εχεις wind;;; καπου ειχα διαβασει οτι η wind με το miui ειχε καποια θεματα και δεν γινοντουσαν αναβαθμισεις.και το ελυσαν βγαζοντας την σιμ.εκτος αν λεω μπουρδες.
-
δςν βαζεις εναν πιο παλιο magisk manager για μα σου βγαλει αναβαθμιση για να το βαλεις.
-
το ειδα αλλα δεν ειναι το τελευταιο.
-
ο magisk manager θα σου βγαλει update καντο και μετα θα κατεβασεις το καινουργιο
-
δεν χρειαζεται link μεσα απο το magisk manager πατα instal και επελεξε να το κατεβασει σαν zip και μετα μπες στο twrp και φλασαρε το.
-
Παράθεση από Germak: “Καλησπερα σε όλους! Μια βοήθεια γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.δεν μπαίνει με τίποτα το magisk.η εγκατάσταση γίνεται κανονικά μέσω twrp και στον manager μου βγάζει ότι δεν έχει εγκατασταθεί.ειναι κοκκινο.παλευω από το πρωί και έχω δοκιμάσει όλες τις βερσιόν.καμια ιδέα τι γίνεται???? Τελευταία xiaomi.eu rom περασμένη. ” δες απο πανω τη εγραψα απο.σενα.το ιδιο εκανε και σε εμενα.εμενα πηρε το magisk 20.2
-
καλημερα.ξεχασα να γραψω οτι οταν φλασαρα την rom αφου μπουταρε κανονικα το τηλεφωνο ξαναμπηκα στο twrp να φλασαρω το magisk.μετα απο το φλασαρισμα του εκανα επανεκινηση και δεν το εβρισκα μεσα στην ρομ. φλασαρα και το magisk 20 που ειχατε βαλει στην αρχικη αλλα παλι τιποτα. το θεμα λυθηκε αφου μπηκα στο mαgisk manager και απο.εκει επελεξα να κατεβει το τελευταιο magisk σε zip και το φλασαρα και ολα οκ.