Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• καλημερα αν εισαι root μηπως να βαλεις το dolby και μαλλον θα ειναι καλυτερα.και παλια υπηρχε προβλημα στον ηχο σε roms.

• Magic WormHole

EGW4321 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημεραααα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα .

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα. ο Μητσος προσπαθει να κανει ντορο γυρω απο το ονομα του γιαυτο δεν εμφανιζεται.

• καλημερα.εγω που ειχα την officail global πριν ειχα αρκετες αστοχιες στο δακτυλικο.τωρα που εχω miui 11 android 10 dev του φορουμ λειτουργει καλυτερα.σπανια δεν πιανει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

ο αρχισκωληξ λετε να κραταει μουτρα;; κακως παντως γιατι τα μπανακια κανουν καλο στις αρθρωσεις.ευεγερτικα θα ελεγα οτι ειναι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα σε ολους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα σε ολους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα λαε.

• Παράθεση από giannisatsi: “Το ίδιο τζαμακι είχα και στην προηγούμενη ρομ και έπιανε καλα το δακτυλικο, μου το το κάνει μόνο όταν ενεργοποιώ την αρχική οθόνη, δλδ την οθόνη που βάζεις διαφορά ρολόγια και άλλα effect, όταν κάνω απενεργοποιηση αυτής της οθόνης το δακτυλικο πιάνει κομπλέ. Μάλλον κάποιο bug θα είναι ” οχι παιζει και με τα ρολογια και τα λοιπα.την περασα με format data εγω λογω twrp επειδη δεν εβλεπε τον αποθηκευτικο χωρο.

• Παράθεση από giannisatsi: “Παράθεση από EGW4321: “Παράθεση από giannisatsi: “ ” οταν εννοεις οθονη περιβαλλοντος;;; ” Εμενα το κάνει κάθε φορά που έχω εμεργοποιημενη την οθόνη περιβάλλοντος και πάω να το ξεκλειδώσω, δεν πιάνει το δακτυλικο αποτύπωμα, μόνο όταν την απενεργοποιησω πιάνει ” οχι ετσι λειτουργει σε εμενα.μηπως εχεις βαλει κανενα τζαμακι κακης ποιοτητας;;;σε εμενα δεν πιανει πολυ καλα γιατι η κανω χειρονακτικη εργασια και τα χεριαου σκανε και τα λοιπα και αυτο παιζει ρολο.

• Παράθεση από giannisatsi: “Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος mi 9t Pro να μην του πιάνει το δακτυλικο αποτύπωμα όταν ενεργοποιει την οθόνη περιβάλλοντος η μόνο σε μένα συμβαίνει; έχω την τελευταία ρομ της κοινότητας περασμένη με fr ” οταν εννοεις οθονη περιβαλλοντος;;; ειμαι και εγω με την τελευταια. αν εννοεις απο απενεργοποιημενο κινητο μετα το pin ναι δεν παιζει στην αρχη το δακτυλικο.μετα το πρωτο ξεκλειδωμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλησπερα. τι εγινε ακομα ο αρχισκωληξ να μπει στην τρουπα;;;; @demakhs σωσε την κατασταση καλημερα καλησπερα ειμαστε εδω μεσα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs που εισαι;;;.γυρνα πισω αρχηγε εδω με τρολαρουν για ενα dolby atmos.σκουληκοπολεμος που τους χρειαζεται.

• τελικα εγω εκανα παλι format data και τωρα βλεπει τον αποθηκευτικο χωρο.ερωτηση dolby εχει βαλει κανεις;;; σε miui 11 android 10

• Παράθεση από geoanto555: “Βάλε το τελευταίο του mauronofrio μέχρι να κάνω κάτι άλλο. ” πιο ειναι αυτο που το βρισκω;

• ναι εκανα.

• Παράθεση από giannisatsi: “Παράθεση από geoanto555: “@giannisatsi τι παίζει με αυτό; Θέλει 2 φορές φορμάτ; Αυτές τις μέρες με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουμε ένα νέο για δοκιμή. ” Όχι δεν έκανα κάποιος format, το πέρασα κατευθείαν πάνω από το τελευταίο το δικό σου πήρα κανονικά αντίγραφο ασφαλειας και έκανα και επαναφορά αντίγραφου για δοκιμή και δουλεύει, ναι όποτε μπορέσεις και το στήσεις πες μου να κάνω δοκιμή ” εκανα format στο twrp αλλα το δειχνει παλι κρυπτογραφημενο σε εμενα.

• το dolby παιζει τελικα σε miui 11;; μπορουμε να ρο περασουμε καπως.ξερει κανεις;

• καλημερα.στο twrp twrp_raphael_3.3.1_30-09-2019_red_ss που περασα δεν μου αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο ενω εχω κανει format data εχω βαλει miui 11 9.10.10 xtrv