Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από darkmaster9077: “Στο Raphael ολα καλα με factory reset. Να ρωτησω dolby atmos για το k20 pro? ” Σαν magisk module θα τα βάλεις.Δες.εδω [Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές ” δεν λειτουργει το dolby red σε android 10;; το περασα αλλα δεν ανοιγει καν σε mi9 t pro με xtrv του φορουμ.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα κυριοι και κυριες.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα καλο μηνα σε ολους.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα. @demakhs αρχισκωληξ καλημερα καλησπερα και καληνυχτα εχουν καταντησει το ιερο αυτο μερος την σκουληκοτρυπα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.να ποσταρετε ολοι για τον @demakhs χρονια πολλα τωρα που κανει διακοπες.
-
Παράθεση από amavroudis: “Και εγώ μόλις τώρα έβαλα το mi9 6/128 με κουπόνι και priority στα 311€. Όλα καλά τελικά. Μη βγάζετε φήμες, ενώ δεν ισχύουν... ” αδελφε αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω απο το να γραφω μου κατεβει. εσυ μαλλον δεν τα ξερεις καλα.οποτε προσεχε μην παρςις εσυ στο λαιμο σου κανεναν.εγω ειπα προσωπικο προβλημα και επεσα πανω σε αυτο.τωρα μπορει να διορθωθηκε δεν το γνωριζω και το εγραψα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα μετα απο καιρο και απο μενα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Έβαλες παλιότερη ρομ για να δεις αν στρώσει; ” εβαλα και ειχα ενα δεκα τις εκατο το βραδυ.τωρα που εβαλα την τελευταια παλι νομιζω οτι ειναι η χειροτερη.
-
καλησπερα και απο μενα παλι σε αυτη την rom παλι αντιμετωπιζω θεμα με την μπαταρια.βραδυ σε αδρανεια το κινητο χωρις wifi και data ανοικτα σε εννια ωρες σαραντα τις εκατο καταναλωση.
-
οθονη δεν εχω αλλαξει για το μονο πραγμα που ανοιξε το τηλεφωνο ηταν για αλλαγη μπαταριας πριν μια βδομαδα.ολα τα αλλα ειναι μαμα στο κινητο.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν και πιστεύω ότι δεν είναι θέμα software δοκιμασε μια miui 9 ” δηλαδη τι πιστευεις οτι ειναι;;;
-
να επιστρεψω σε παλια αλλα σε ποια;;; δεν θυμαμαι απο πποια rom ειχε ξεκινησει αυτο με την μπαταρια.αλλαξα ακομα και μπαταρια στο τηλεφωνο να φανταστεις.ειμαι ενα μηνα σχεδον τωρα και το κινητο κρατα με το ζορι 24 ωρες.