Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 200.

• Παίδες, σημείωσα πιο πάνω, πως πριν βγάλει την σημερινή αναβάθμιση, στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", στο MIUI έκδοση έγραφε: MIUI 9 Global Stable 9.2.3.0.(MHRMIEK), ενώ τώρα δεν αναφέρει την version.

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα την παΡαλείψω λοιπόν διότι θα βάλω μια ελληνική δικιά μας. Το Ρ με κεφαλαίο για να μην την ξαναπατήσω...

• Ήθελα να 'ξερα τι ανέβασα... Α! καλά το έκανα!

• Πατείς με, πατώ σε... Λοιπόν είχα περάσει προχθές -μόλις βγήκε- την official global stable 9.2.3.0 και μετά ξεκλείδωσα τον bootloader και έβαλα και το twrp του geoanto555. Ε, πριν λίγο μου έβγαλε πως έχει νέα ενημέρωση την 9.8.2.24 Edit: Α, μέχρι να βγάλει την ενημέρωση, στην έκδοση έγραφε: MIUI 9 Global Stable 9.2.3.0.(MHRMIEK) Τώρα γράφει σκέτα MIUI 9 Global

• Χαχαχα...μ' έκανες και πήγα πίσω να δω το λάθος γράμμα που πάτησα... Να την περάσω; ΟΚ, να το κάνω. Επειδή είναι official θα μου κλειδώσει τον bootloader και θα θέλω πάλι "φτου κι απ' την αρχή" ξεκλείδωμα, ή θα χρειαστεί μόνον το τρέξιμο του εκτελέσιμου miflash_unlock;

• Α εντάξει, ευχαριστώ. Θα την παραλείψω.

• Τι έγινε ρε παιδιά; Μου ζητάει αναβάθμιση στην 9.8.2.24 | Εβδομαδιαία 1.1G Τι είναι αυτό; Η official global stable 9.2.3.0 πάει κι όλας σε 9.8.2.24; Δεν νομίζω, έτσι; Μήπως επειδή το έχω ξεκλείδωτο και με twrp και επειδή στο προφίλ έχω τσεκάρει "Λήψη XTRV Stable" είναι ακριβώς αυτό; Οι δικές μας ROM; Γαι φωτίστε με λίγο...

• Τελικά αποδεικνύουμε, για άλλη μια φορά, πως αν παραμερίσουμε κάποιες διαφορές μας (που στο κάτω κάτω είναι γελοίες), τότε ξεπροβάλλει η ικανότητά μας να αρθούμε πολύ πάνω από το αναγκαίο ύψος των περιστάσεων. Η ομάδα των ειδικών του φόρουμ, οι moderators και οι διαχειριστές, έχουν συσπειρώσει γύρω τους μια κοινότητα που η άνοδός της σε παγκόσμια πρώτη, έρχεται απόλυτα φυσιολογική. Ένα μεγάλο Μπράβο λοιπόν και στα ξεχωριστά αυτά παιδιά, αλλά και Μπράβο στα απλά μέλη, για την μεγάλη ή μικρή συνει…

• Μα δεν ζήτησα ρέστα γιατί δεν δουλεύει το split screen. Ενημέρωση έκανα πως στο Kate δεν πιάνει.

• @ fog & Theopan Καλησπέρα. Δοκίμασα αυτά που λέει το λινκ, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να εμφανιστεί το κουμπί "Λειτουργία παλλαπλών παραθύρων" στην ενότητα "Σχεδίαση" στις Επιλογές προγραμματιστών. Παρ' όλο που το ενεργοποίησα και έχοντας ανοιχτές δύο ή περισσότερες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται καθόλου η δυνατότητα αυτή. Κάποιοι άλλοι προτείνουν την γραμμή: persist.sys.debug.multi_window=true Αλλά ούτε και αυτή είχε αποτέλεσμα.

• Νομίζω ότι αυτό είνα θέμα της Πειραιώς (και της κάθε τράπεζας), όχι των διαφόρων κινητών. Εννοώ ότι είναι η τράπεζα που πρέπει να σου δώσει τις πληροφορίες. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό γίνεται τηλεφωνικά ή απαιτείται φυσική παρουσία σε υποκατάστημα.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

Εύγε geoanto555 νέε μου! Όλα πήγαν χαρτί! Ευχαριστώ πολύ. Μπήκα σε ένα ωραίο μπλε δωμάτιο, όπου έχει ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Το ρουτάρισα κι όλας, για να περάσω την εντολή για ενεργοποίηση του api2 της κάμερα που έχει δώσει ο antretng. Και τώρα, με την ησυχία μου, θα ψάξω για μια καλή ROMίτσα για το Kate. Άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για την δουλειά που έχεις κάνει, αλλά και όλα τα παιδιά που προσφέρουν απλόχερα την δουλειά τους σε όλους εμάς του απλούς χρήστες.

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

Ωχ! Τώρα ανακάλυψα πως αφού δεν έχω "παλιό" twrp, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 1ο τρόπο που περιγράφει ο geoanto555 στην πρώτη σελίδα, καθώς ούτε στο τρέχον power menu υπάρχει η δυνατότητα reboot recovery, αλλά και το μαμά Main Menu της επανεκίνησης (κρατώντας το volume-), έχει μόνον τρεις επιλογές: - Α. Reboot (to System) - Β. Wipe Data - C. Connect with MIAsistant. Συνεπώς, πάμε για τον 2ο τρόπο. Και μέχρι στιγμής: 1. Έχω περάσει αποσυμπιεσμένο το lazy fllasher σε ένα folder στην κάρτα του κ…

• Παράθεση από Victhor: “@Loksias ευχαριστώ για το feedback σχετικά μ'αυτήν την έκδοση. Άλλωστε το φαντάστηκα ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα, γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει η Xiaomi. Αυτό που με ξάφνιασε είναι, όπως έχει τονίσει και ο @thanosgk13, είναι ότι στην επίσημη ιστοσελίδα γράφει Version: V9.2.3.0.MHRMIEK (MIUI8), ότι δηλαδή είναι βασισμένη στην MIUI 8 αντί 9. Αλλά μάλλον γράψανε λάθος. ” Ααα, στο site της Xiaomi και στον τίτλο της version υπάρχει αυτό το λάθος. Εγώ νόμισα ότι το έβλεπες …

• Μόλις μερικά μηνύματα πιο πάνω, λέω ότι την πέρασα εγώ. Και προς το παρόν, δεν έχω σημειώσει κάτι το αρνητικό. Το κινητό συνεχίζει να πηγαίνει σφαίρα χωρίς κανένα λαγκάρισμα και μάλιστα έχει και μερικές μικροβελτιώσεις. Π.χ. στην λίστα των επαφών, τώρα μπορείς να πας απ' ευθείας στο γράμμα Σ, ας πούμε, απλά πατώντας πάνω του. Πριν δεν γινόταν αυτό και έπρεπες να σκολάρεις μέχρι να βρεθείς στο Σ. Κάποιες ρυθμίσεις έχουν αλλάξει θέση, ενώ έχουν προστεθεί κάποιες νέες. Για την διαχείρηση της μπαταρ…

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

ΟΚ. Θα αρχίσω αύριο πρωί πρωί..."με τη δροσούλα"

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

Το κατέβασα και αυτό. Να τα βάλω και τα δύο στην SD καρτα ή απ' ευθείας στο κινητό;

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

Ευχαριστώ και τους δυο σας. Έχω Official Global Stable, που χτες την αναβάθμισα στην 9.2.3.0 (MHRMIEK) Επειδή από την μια είμαι αρχάριος και από την άλλη του έχω πάνω την εταιρική SIM, δεν θέλω να του βγάλω τα μάτια με την πρώτη, διότι θα γίνω ρεζίλι στους συναδέλφους που θα με κράξουν (δικαίως) "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις", γι' αυτό λέω να το πάω λάου λάου. Γι' αυτό έκανα πρώτα ξεκλείδωμα του bootloader, και τώρα λέω να περάσω ένα twrp για να τους κάνω τον ξύπνιο, καταλάβατε; Κα…

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

Ολίγον τι μπερδεμένος... Αν περάσω το twrp του geoanto555 (για το kate μου), πρέπει μετά να φλασάρω και μια άλλη rom υποχρεωτικά, ή μπορώ να παραμείνω με αυτήν που έχω;

• Α μάλιστα! Είναι στις "Επιλογές προγραμματιστών". Εκεί το βρήκα. Ευχαριστώ.