Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 200.

• Την πέρασα εγώ, λίγες ώρες πριν αποκτήσω το δικαίωμα να ξεκλειδώσω τον bootloader. Δεν μπορώ να πω για διάρκεια της μπαταρίας ακόμα. Θα το φορτίσω πλήρως και θα δω σε δύο ημέρες πόσο μπαταρία έχει ακόμα. Το "σκάλισα" λίγο στα περισσότερα σημεία, αλλά δεν παρατήρησα κάποιο αρνητικό σημείο. Όπως πήγαινε με την 8, έτσι πάει και με την 9. Περισσότερα, όταν το ψαχουλέψω και άλλο. =============== Φεβ 23rd 2018, 9:06pm =============== Ωραία, πέτυχε το ξεκείδωμα του bootloader. Υπάρχει κάπου η ένδειξη ό…

• @Antretng Ναι, στον δεύτερο οδηγό έχεις και την φωτό του Text Editor, οπότε προσπάθησα και μέσω αυτού. ΟΚ, θα δοκιμάσω να περάσω twrp + supersu

• @spideman3 Το είδα και τώρα κατάλαβα πως πρέπει να χρησιμοποιήσω τον Text Editor του BuildProp. Επειδή δεν υπήρχε αυτή η γραμμή την πρόσθεσα, αλλά και πάλι δεν με αφήνει να σώσω το build.prop αρχείο. Λέει "error saving build.prop"

• Αχμ...έχω το Kate με ξεκλείδωτο μεν bootloader, αλλά δεν είμαι root. Οπότε δεν με αφήνει να περάσω την επίμαχη γραμμή persist. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να το κάνω;

• Αχά! Μου έγραψε να ξαναδοκιμάσω το ξεκλείδωμα σε 71 ώρες! Φτού!

• Ναι αυτό εννοούσα. Μετά την γνωστή καθυστέρηση. Αφού από μόνο του δεν θα κλειδώσει, βάζω μπρος... Ευχαριστώ. =============== Φεβ 19th 2018, 6:16pm =============== Καλά πήγε και περιμένω τώρα την έγκριση. Έχω περάσει επιτυχώς και τους drivers Win 10 x64. Φυσικά, και για τα δύο, ακολούθησα τους εξαίρετους οδηγούς-τυφλοσούρτηδες που τα παιδιά έχουν ετοιμάσει για κάποιους "γατάκια" σαν και του λόγου μου... =============== Φεβ 20th 2018, 10:13am =============== Ουπς! Ήρθε τα ξημερώματα μήνυμα στο κιν…

• Ρε παιδιά, αν κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα και εγκριθεί, υπάρχει ορισμένο χρονικό διάστημα που η συσκευή παραμένει με ξεκλείδωτο boot loader, ή μένει μόνιμα ξεκλείδωτη;

• @liquid Τα έκανα λίγο σαλάτα με τις τιμές! 462 ευρώ έχει στην Ελλάδα το Mi Mix 2. Όχι το Mi Note 3 που στοιχίζει 323 ευρώ, όπως το βρήκα χτες στο supermobile. Τέσπα... \Users\Vassilis\Desktop

• @liquid Η Banggood το έχει σε προσφορά 381 ευρώ και εδώ στοιχίζει 462 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, αφ' ενός μεν να περιμένεις ένα μήνα να έρθει από την Banggood, αφ' ετέρου για 80 ευρώ και να χάνεις την εγγύηση και να διακινδυνεύεις, έστω και δύσκολα, να πληρώσεις ΦΠΑ συν εκτελωνισμό. Τα ευρώ δεν τα βρίσκουμε στον δρόμο βέβαια, αλλά για εμένα προσωπικά, δεν αξίζει τον κόπο να το πάρω από το εξωτερικό. Συγγνώμη και για το off topic.

• Παράθεση από Nikos84: “Καλησπέρα μόλις παρέλαβα ένα mi note 3 απο gearbest ,εκανα ενημέρωση την 9.2.2 και δεν έχει ελληνικά ,κατέβασα την 9.1.4 global αλλα δεν με αφήνει να την κάνω εγκατάσταση γιατί είναι περασμένη έκδοση Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω την έκδοση 9.1.4 global ; ” Καλησπέρα και καλοδούλευτο. Αλλά έχω μία απορία. Το ρίσκο του να στο σταματήσουν στο τελωνείο και να πληρώσεις και ΦΠΑ και εκτελωνισμό, με αποτέλεσμα να σου βγει ακριβότερο από την ελληνική αγορά, είναι μεγάλο. Μ…

• Το φορτίζεις με τον φορτιστή των 2Α ή με κάποιον με 1Α. Αν είναι με 1Α, θα αργήσει η φόρτιση.

• Παράθεση από sso: “@Loksias... Το πήγες στο service με την μαμά Ρομ και Non Root? H του είχες περάσει άλλη Ρομ και δεν το κοιτάξανε τι Ρομ φοράει; ” Ναι, όλα είναι μαμά. Δεν το έχω πειράξει ακόμα!

• Και σε έναν άλλον παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα (το έχει αναφέρει μερικές σελίδες πιο πίσω), και την άλλαξε την οθόνη στο service το ίδιο γρήγορα. Δεν θυμάμαι αν ο συμφορουμίτης ανέφερε πως κακομεταχειρίστηκε την οθόνη, αλλά εγώ μάλλον το έκανα. Έχοντας βάλει ένα προστατευτικό τζάμι μόνος μου, δεν ήταν επιτυχής η επέμβαση και είχε αφήσει ένα μικρό κενό αέρος στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Το πίεζα εκείνο το σημείο και το κενό χανόταν προσωρινά και επανεμφανιζόταν σε λίγο. Εγώ το βιολί μου..…

• Προς ενημέρωση: Πήγα σήμερα το πρωί το Kate στο service της Infoquest στου Ρέντη. Είχε παρουσιάσει μία αρκετά μεγάλη κάθετη κιτρινίλα στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Εντός εγγύησης και αγορασμένο από το YOU, ούτε που το συζήτησαν καν και ήταν ευγενέστατοι και γρήγοροι. Σε περίπου 40 λεπτά είχαν αλλάξει την οθόνη. Μου είπαν αν προσέχω να μην χρησιμοποιώ θήκες που είναι στενές/σφιχτές, διότι είναι πιθανόν να πιέζουν την οθόνη στο πλάι και να δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα. Αν και έχω την εντύπωσ…

• makaros_ps, Λες δηλαδή πως τέλη του 4004 / αρχές του 4005 θα πάρουμε MIUI 9; Δεν ξέρω αν θα την προλάβω...με το ζόρι θα την βγάλω μέχρι το 3950.

• Εδώ και ένα χρόνο, έχω μόνον σταθερή και ίντερνετ Wind. Όχι κινητή. Σε ADSL_2 το ρούτερ κλειδώνει στα 19-20 Mbps και σε μετρήσεις πιάνει 17-18 Mbps πραγματική. Upload σχεδόν πάντα στα 0,85-0,90 Mbps. Δεν έχω αποσυνδέσεις, ούτε έχει υπάρξει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Οπότε, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Το ίδιο και στην σταθερή τηλεφωνία. Κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσουμε την μικρή μεν, απατεωνίστικη δε, αύξηση που έκανε στα τέλη.

• Ψήφισα κι εγώ σαν loxias16

• Επειδή είμαι νέος στα Xiaomi (όχι στην ηλικία), κάνει το Nitrogen OS 8.1 για το Kate; Από το λίγο που έψαξα, όλο το Kenzo αναφέρουν.

• Oreo? Εδώ δεν ελπίζω ούτε για Nougat... Και μάλλον δεν θα το αλλάξω, μιας και είναι πολύ δυνατό τηλέφωνο και με ικανοποιεί απόλυτα. Σκεπτόμουν το Mi Note 3, αλλά η τιμή του είναι αλμυρούτσικη, οπότε, προς το παρόν, δεν...

• Ααα...μάλλον επειδή είναι "νυχτερινές" ε; Και "της νύχτας τα καμώματα..."