Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 29.
-
Παράθεση από echaosad: “Η Infoquest εδώ δίνει 4g+ για Mi8 ενώ η Xiaomi εδώ όχι Η Infoquest εδώ δεν δίνει 4g+ για το Poco ενώ η Xiaomi εδώ το έχει στα χαρακτηριστικά Τόσο η infoquest εδώ όσο και η Xiaomi εδώ δίνουν 4g+ για το Mi Mix 2s Τώρα τι ισχύει δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εδω μέχρι πριν λίγο καιρό έδιναν το Poco μόνο με QC3.0 και σήμερα είδα στην σελίδα ότι η Qualcomm δίνει το Poco με QC 4.0 ” Αυτο που έχω καταλάβει εγώ , είναι ότι το ΜΙ8 μπορεί να δωσει 4+, αλλά εξαρτάται την χώρα που λειτουρ…
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “ΠΑΙΔΙΑ καντε speed test μην παιδευεστε στην περιοχη μου που εχει 4g + απλα δεν το δειχνει to mi8 σε ταχυτητα ομως ειναι το ιδιο με samsung s7 edge απο ενα speed test που εκει δειχνει το σηματακι 4g+ οποτε εινια θεμα με την xiaomi πως εχει ονομαση τα δυκτια ειναι καθαρα προγραμματιστικο ” Όσοι έχετε δει στο speed test ταχύτητες 4G+, μπορείτε να βάλετε ένα print screen? Ποιες τιμές σας βγάζει σε: ping, download, upload
-
Παράθεση από demosthenes7: “Παράθεση από Techfreak: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από thanostonia: “προτεινόμενες ρυθμίσεις με την νέα gcam? ” Ανέβασε το saturation sto 2.0 & 2.5 ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58121/ ” Παιδιά μας λέτε εντυπώσεις για την νέα gcam?? Καλύτερη από μαμα, Global version? ” Εμένα μου φαίνεται καλυτερη ελπίζω να την αναβαθμίσουν ακόμα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ. Σε πρωτη ευκαιρια εαν μ…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
Μήνυμακαι όλο πέφτει... 6/128 Με κουπόνι: € 350 Xiaomi Mi 8: με 6GB+128GB, η official Global έκδοση στα 350€!! [Deal Alert!]
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Techfreak: “Παιδιά σε GLOBAL VERSION (locked), κάνουμε αναβάθμιση σε update v9.6.7.0.0 OEAMIFD (από 9.5.13.0 ΟΕΑΜΙFA)???? Είναι καλύτερη σε θέμα κάμερας, ταχύτητας, κτλ..?? ” Δεν σου ήρθε 10άρα; ” Aκόμα βγάζει την 9.6... καλύτερα νομίζω που δεν βγάζει την 10, έτσι δεν είναι??? Τι να κάνω?