Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 586.

• Βγήκε η 7.7.13 για κενζο; γιατί μέχρι χθες δεν υπήρχε.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Είσαι έπος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :p :p :p

• RE:

Μήνυμα

Ναι κανονικά.

• Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς γιατί όταν πατάω το home button συνεχόμενα δεν ανοίγει το Google now.; έχω την εφαρμογή της Google installed στο κινητό και δεν ανοίγει. Πατάω συνεχόμενα το home και απλά παγώνει η οθόνη σαν να ανοίγει αλλά να μην φαίνεται. Μόλις πατήσω μια φορά home επανέρχεται ο αφή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Ένας φίλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Mi band 2. Δεν μπορεί με τίποτα να καταχωρήσει το band στον λογαριασμό του. Με κάτι universal που υπάρχουν στο store δουλεύει μια χαρά αλλά με την επίσημη δεν λέει να κάνει pair. Παραθέτω φώτο. Ενώ δούλευε κανονικά, μετά από ένα διάστημα τον υποχρέωσε να έχει Mi account για να το δουλέψει. εκτοτε δεν μπορεί να το κάνει pair με τίποτα. d4651831e2b415c22db9414d77747587.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά η τελευταία stable ποια είναι; έχω μείνει με την 8.2.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Στα προβλεπόμενα wipes υπάρχει και αυτό των data, χρειάζεσαι δηλαδή factory reset, οπότε καλό είναι να πάρεις backup, πριν επιχειρήσεις την μετάβαση.” Πάντα back up. Μια φορά δεν πήρα και έστηνα ρομ από την αρχή μετά από πρόβλημα με το φλασαρισμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Η rom που έχει τώρα το κινητό σου ποιά είναι; Ρωτάω γιατί παίζει ρόλο από ποιά rom θες να περάσεις στην dev/arΩma, για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν ήδη έχεις ξεκλείδωτο bootloader και φοράς ήδη κάποια πρόσφατη dev rom, αναβαθμίζεις κανονικά ΑΦΟΥ πρώτα διαβάσεις τις οδηγίες στο πρώτο ποστ. Αν έχεις κάποια άλλη rom, καλό είναι να ανεβάσεις ένα screenshot από το "σχετικά με το τηλέφωνο" για να πάρεις συγκεκριμένες οδηγίες.” Α ναι. Φοράω την ελληνική stable. Οπότε …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Οι rom βρίσκονται εδώ [XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)​ Από ποιά rom θες να περάσεις σε arΩma;” Αυτήν την τελευταία κατεβάζω που λέει ότι είναι ενσωματωμένο. 25.5 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει σε ποιο σημείο του φόρουμ είναι η ρομ με το aroma installer γιατί δεν το βρίσκω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κρίμα ρε γαμωτο να μην υπάρχει επίσημο στην αγορά. Έστειλα mail στην info quest μπας και με εξυπηρετήσουν. Αλλιώς θα παραγγείλω μια από ebay και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σας. Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία για το redmi note 3 pro μου γιατί αυτή που έχει φούσκωσε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Η προτελευταία μου άρεσε πάρα πολύ ΑΛΛΑ δεν έχω δοκιμάσει την τελευταία” Θα δοκιμάσω την τελευταία τότε καμία εβδομάδα και βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω φλασαρει την τελευταία ελληνική Stable και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την μπαταρία. Μιλάμε για 3 ώρες οθόνη. Ποια dev προτείνεται; Κατεβάζω την τελευταία ελληνική dev.

• Το system τι γίνεται αν το κάνω wipe; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για αλλαγή από Stable σε dev ποια wipe κάνουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από omek07: “Ξέρει κάνενας γιατί? ” Ποιο έχεις από το στοκ θέμα η άλλο;” Το default έχω εγώ και δεν γράφει βίντεο. Είναι πάρα πολύ καιρό έτσι εμένα. Δεν με καίει και πολύ είναι η αλήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από freakboy: “Εχει κανεις αλλος θεμα οταν πας να βγαλεις βιντεο απο το messenger;” Εγώ εδώ και δύο μήνες σίγουρα. Σε 2 redmi note 3 pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από jimarios: “Αν την έχεις στο σπίτι μπορείς να μιλάς και με την οικογένεια από το κινητό σου και να τους βλέπεις και ακούς κανονικά; δεν τα έχει όλα στα αγγλικά δηλαδή; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η εφαρμογή έχει μίζα κινέζικα μισά αγγλικά. Απλά υπάρχουν οδηγοί που σου εξηγεί τι κάνει το καθένα. Ναι μπορείς να μιλάς με την οικογένεια. Εγώ την θέλω κυρίως για security camera όσο θα λείπω από το σπίτι. Απλά δεν έχω βρει πουθενά κανένας να την έχει να τον ρωτήσω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “wipe data, internal storage, cache, dalvik. Κράτα backup όμως τα αρχεία σού γιατί δεν μένει τίποτα μέσα. Πρίν το install οπωσδήποτε reboot recovery.” Τελευταία ερώτηση. Δεν υπάρχει περίπτωση αφού κάνω τα wipes και πατήσω στο επόμενο βήμα reboot recovery και να χάσω το twrp;