Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 586.

• Ερώτηση στα γρήγορα. Για να ενεργοποιηθεί το 4g από τον παροχο, θα πρέπει να αλλάξω και sim;

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “3ftw,ιδέα σου σίγουρα.... Για κάνα 13-ωρο sot πηγαίνεις μόνο...” Εγώ και 9 βαριά 10 να πιάσω ευχαριστημένος θα είμαι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από APAGELOS: “Μια ερωτηση σχετικα ασχετη... Αν εχεις 2 καρτες sim,μπορουν και οι δυο να δεχτουν κλησεις η,μονο το ενα απο τα δυο νουμερα?” Και οι δύο.

• Ιδέα μου η σήμερα η μπαταρία μου δίνει ρέστα; 9053b86aab5a7ed1e300c172d0b8311c.jpg 0cbe7fc7fd31f3eec2c9c81ea197a0d1.jpg

• Καλά γενικά δεν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή. Και εφόσον υπάρχει "λύση" γιατί μας φοβεριζουν όλοι με τον κακό λύκο το shell; εγώ νόμιζα είναι μόνιμο το πρόβλημα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Δυστυχώς εγώ δεν το ξέρω σίγουρα οπότε εν αναμονή κάποιου που γνωρίζει ότι ισχύει αυτό που λες @3ftw” Είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα κάποιος το είχε αναφέρει. Εγώ δεν έχω καταλάβει το άλλο. Το πρόβλημα με το shell, στο βγάζει αφού συνδέσεις το τηλέφωνο με το Pc η είναι μόνιμα αυτή η δουλειά;

• Είπαμε για να αποφύγουμε το root θα πρέπει να βγάλουμε το zip του superuser από το zip της ρομ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Project_P: “Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με την καταναλωση της 7.5.1.... ” Έτσι είναι κ νομιζω είναι ώρα να την κάνουμε για εκεινη την περίφημη dev που βγάζει 9-10 ώρες οθόνη, η οποία αναφέρθηκε πριν από κάποια (αρκετά ετα) μηνύματα.. Ξέρει κανείς ποια είναι να μην ψάχνω άδικα? ?(” Την έχω κατεβάσει και κάθε μέρα σκέφτομαι να την φλασαρω αλλά όλο το αναβάλλω.

• Επιβεβαιώνω και εγώ, κόντρα στον ήλιο έδειχνε 350 lux Τελευταία stable είμαι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “Μιας και ακούω πολύ ράδιο FM ,παρατήρησα ότι απο την εποχη του mi2s του Redmi 3 (κορης μου) αλλά και το δικο μου δεν έχουν καταφέρει τα αλάνια της xiaomi η ποιοτητα εγγραφης να είναι αν όχι ίδια με αυτήν που εκπέμπει το ραδιο τουλάχιστον αξιοπρεπή.Πάντα γραφεται αλλοιωμενη,λες και εχεις βάλει εφέ chorus.Το θεωρώ απαράδεκτο μετα απο τοσα χρονια.Καλύτερα να μην είχε καθόλου την εγγραφή. Και κάτι άλλο άσχετο Δεν υπάρχει τρόπος ρε παιδιά να μην μου βγάζει συνέχεια αυτό με …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Μπορείς να σβήνεις τα σημεία που δεν θέλεις..[/offtopic]” Μου φαίνεται βαρετό μα κάθομαι να σβήνω 15-20 σειρές. Mention πως κάνεις;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Φορτιζω τώρα. Δεν σκέφτηκα να τραβήξω ένα screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Επίσης είναι λογικό το σύστημα Android να έχει την περισσότερη κατανάλωση από τις εφαρμογές. Βέβαια αν είναι για εμένα πάνω από 35% τότε κάτι σου κρατάει "ξυπνια" την συσκευή. @geoanto το παράτησα μόλις για τις παραθέσεις. Ενώ σε άλλα φόρουμ κάνει μόνο το τελευταίο ποστ, σε αυτό εδώ τα τραβάει όλα μαζί και γίνεται ένα μπάχαλο.

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από astrah: “Παράθεση από referravag: “Επίσης το ότι εκεί που έτρωγε 15% στην αναμονή το βράδυ αμέσως μετά την αναβάθμιση που έπεσα για ύπνο το βρήκα το πρωί να έχει καταναλώσει μόνο 3% στο ίδιο διάστημα (5φορές κάτω) είναι και αυτό θέμα των ρυθμίσεων; ” Δεν ειδα καποιον να το σχολιαζει και μια και γινεται κουβεντα εχω να πω οτι καμια απο οσες ρομ εχω περασε απο οταν το πηρα -πρωτα official dev miui 7 αναβαθμιση σε official dev miui 8 και μετα ελ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Τα Xiaomi δεν υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. Ο μόνος τρόπος είναι να συνδεθεί το κινητό με wifi με την τηλεόραση αν το υποστηρίζει η τηλεόραση αυτό! Ρίξε μια ματιά εδώ: Συνδεση με tv,mhl.” Και δουλεύει και άψογα. Το έχω δοκιμάσει στην τηλεόραση μου.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από astrah: “@3ftw σε εφαγα με την 6.6.30 Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 611 :: myphone forum” Σε είδα μην αγχώνεσαι. Την ψηνω να βάλω την dev. Την έχω κατεβάσει και είναι έτοιμη για φλασάρισμα. Απλά περιμένω να δω την stable πως είναι για να την αφήσω για τις διακοπές σε έναν μήνα που θα πάω. Μην έχω προβλήματα με dev και είμαι στο wipe κτλπ. Λίγο που είχα ασχοληθεί με την miui 8, μου άρεσε περισσότερο από την 7. Ειδικά η notifications bar.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Aurumnus: “Τελικά η 7.5.1 είναι καλύτερη από την 7.2.2;” Την 7.2.2 δεν την είχα. Ξεκίνησα από την επόμενη, αλλά υψηλά στελέχη της κοινότητας λένε πως είναι καλύτερη.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Εγώ είχα τέτοια κατανάλωση με όλες τις ελληνικές ρομ και το τηλέφωνο δεν ήταν ποτέ σε deep sleep και δεν είχα shell, και δεν ξέρω τι έφταιγε, τώρα με την 7.3.7 global όλα καλά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Είμαι σίγουρος κάτι δεν έκανες καλά. Έτρεξα και dev και τις δύο τελευταίες stable και αυτί που λες δεν το είχα ΠΑΡΑ μόνο ένα θέμα που βγήκε από το Google search που μου έφαγε αρκετή μπαταρία. Το έβγαλα και όλα οκ τώρα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από astrah: “Παράθεση από referravag: “Επίσης το ότι εκεί που έτρωγε 15% στην αναμονή το βράδυ αμέσως μετά την αναβάθμιση που έπεσα για ύπνο το βρήκα το πρωί να έχει καταναλώσει μόνο 3% στο ίδιο διάστημα (5φορές κάτω) είναι και αυτό θέμα των ρυθμίσεων; ” Δεν ειδα καποιον να το σχολιαζει και μια και γινεται κουβεντα εχω να πω οτι καμια απο οσες ρομ εχω περασε απο οταν το πηρα -πρωτα official dev miui 7 αναβαθμιση σε official dev miui 8 και μετα ελληνικη stable 7,2,2 και τωρα ελληνικη dev…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikossoul: “Παράθεση από NasDriver: “@nikossoul, με την ρομ που έχεις τα προβλήματα θα συνεχιστούν αν δεν διογκωθούν, σκέψου σοβαρά να βάλεις official ή ελληνική ρομ ” ευχαριστω. Αν αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα πάλι θα το κάνω. Προς το παρόν δεν έχω άλλο θέμα. Πετάει. Το φοβάμαι από τώρα να αλλάξω ρομ γιατί δεν ξέρω ακριβώς κ τα βήματα. Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bill tango: “Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους έχουν ηδη το pro: η στοκ ρομ του international edition (αγορα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bill tango: “Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση σε όσους έχουν ηδη το pro: η στοκ ρομ του international edition (αγορασμένο απο everbuying) ειναι τόσο χάλια που χρειάζεται επιτακτικά Αλλαγή ρομ; Με εκτίμηση,” Αν εννοείς την official global, όχι είναι μια χαρά. Αν εννοείς την multilanguage, όχι δεν είναι μια χαρά.