Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 586.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από vortalhe: “Καλησπέρα παιδιά χωρίς να τρέχω καμία εφαρμογή 1.7gb ελεύθερα από τα 3 είναι λογικό;” Ναι μαν.

• Πολύ ωραίο το ποστ για τις μπαταρίες. Η μπαταρία στην τελευταία stable μου φαίνεται και εμένα καλύτερη. Μετά το χθεσινό πρόβλημα με το Google search που μου καταπιε μπαταρία. Το έκανα Uninstall και σήμερα είμαι στο 50% με 4:30 ώρες. Ελπίζω σε ατομικό ρεκόρ για 9 ώρες sot.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vortalhe: “Παιδιά καλημέρα τρέχω την ελληνική 7.5 μια χαρά η ρομ αλλά δεν πιάνει το δσκτυλικο στην κάμερα” Για κάποιον λόγο πρέπει να έχει αφαιρεθεί η λειτουργία η να είναι bugarismeni σε όλους. Πριν δύο μέρες κάποιος το ανέφερε και το παρατηρήσαμε δυο τρεις.

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από bilis1234: “Χτες βράδυ παράγγειλα και εγώ το εργαλείο από vickmaill στα 175 ευρώ σε χρώμα silver πιστεύω να έκανα καλή επιλογή και στο χρώμα και στο κινητό τους ζήτησα και δώρο και θα μου στηλουν και ένα φορτιστή αυτοκινήτου!! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχουν στειλη το traking η βιάζομαι πολύ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το trucking Δευτέρα με Τετάρτη....” Δηλαδή σε κανα εικοσαημερο θα το έχω τ…

• Εγώ δεν έχω καταλάβει. Για ποιον λόγο να έχει κάποιος το κινητό μόνιμα στην πρίζα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Παιδιά άσχετο, αλλά για μένα σημαντικό. Το να το εχω πολλές ώρες στον φορτιστή έχει κάποια αρνητική επιρροή καπου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Έχει φίλε. Χαλάς την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απλά τα πράγματα και αν θέλεις ψάξε το στο ίντερνετ για το πως διατηρείς σωστά μια μπαταρία.

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από nikostrex: “Μόλις πριν λίγο διάβασα το παρακάτω.. Xiaomi Redmi Note 4: Φήμη το θέλει να είναι πολύ κοντά | Techmaniacs Όλα καλά της αλλά αυτό το κάθε 4 μήνες ένα νέο κινητό πάρα είναι.. Το κέρδος και μόνο το κέρδος.. Έτσι λειτουργεί η αγορά δυστυχώς.” Πρέπει να βγεις από αυτό το τριπάκι που σε βάζει το μάρκετινγκ. Είσαι ικανοποιημένος από την συσκευή σου; Σε καλύπτει; Εάν ναι, δεν πα να βγει και το 14..... Σίγουρα το 4, το 5, το 15 θα έχουν καλύτερα χαρακτηρ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από badadis: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από badadis: “Καλημέρα. Έχω μια απορία και θα ήθελα να με βοηθήσετε..το "xiaomi redmi note 3 pro" τι οθόνη έχει? εννοώ έχει π.χ. amoled, έχει gorilla glass? αυτές τις πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρω...επίσης, η συσκευή έχει υπέρυθρες? ευχαριστώ.. ” δεν έχει amoled.... Δεν έχει gorilla glass... Έχει όμως υπέρυθρες Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” άρα επιβάλλεται προστατευτικό τζαμάκι...ευχαριστώ” Ναι γιατί οποίος έχει gorilla glass δεν βάζε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Στο προηγούμενο κινητό μου όταν ερχόταν μήνυμα στο whatsapp, στα notifications υπήρχε επιλογή reply. Στο miui δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; ” Υπάρχει απλά πρέπει να δώσεις στην εφαρμογή τα permissions. Άδεια” Ποιο ακριβώς permission είναι; πχ το messenger έχει ένα για προβολή αναδυομενου παραθύρου. Στο whatsapp δεν έχει.

• Ερώτηση. Στο προηγούμενο κινητό μου όταν ερχόταν μήνυμα στο whatsapp, στα notifications υπήρχε επιλογή reply. Στο miui δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα ήμουν Ανάμεσα σε letv 2 pro και το Redmi Note 3 pro τελικα αποφάσισα να πάρω το Redmi για ένα και μόνο λόγο οι κοινότητα εδώ!! δεν την βρησκης πουθενά!!! Μπορεί το letv 2 pro να είναι λίγο καλητερο σαν τηλέφωνο αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το πιο σημαντικό είναι η κοινότητα μας εδώ!! Θα το παραγγείλω από vickmaill σε silver χρώμα, τη ρομ να ζητήσω μου βαλουν?? Για να μπορώ μετά να περάσω την δικοί μας?? Στά…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα ήμουν Ανάμεσα σε letv 2 pro και το Redmi Note 3 pro τελικα αποφάσισα να πάρω το Redmi για ένα και μόνο λόγο οι κοινότητα εδώ!! δεν την βρησκης πουθενά!!! Μπορεί το letv 2 pro να είναι λίγο καλητερο σαν τηλέφωνο αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το πιο σημαντικό είναι η κοινότητα μας εδώ!! Θα το παραγγείλω από vickmaill σε silver χρώμα, τη ρομ να ζητήσω μου βαλουν?? Για να μπορώ μετά να περάσω την δικοί μας?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από hoyas: “Qubestore λέγεται. ” http://www.qubestores.com/find-us/ ” Ευχαριστώ πολύ.. μάλλον εκεί θα το πάω μιας και πληρώνει το Site και έχουν σχετικά οικονομικές τιμές !” Ποιο site πληρώνει τρίτα service ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από geoanto555: “Δεν κάνεις μια δοκιμή με miflash μέσω fastboot; Θα χάσεις όμως το twrp.. ” Επειδή το έψαξα στο en.miui η μόνη λύση είναι να το επιστρέψω.. εκτός εάν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιο Service.” Τουλάχιστον το πήρες από κανένα γνωστό site η από κανένα aliexpress και θα ψάχνεις να βρεις άκρη;

• Και πόσο μάλλον από το γεμάτο άχρηστα πράγματα es file manager. Ο πάλαι ποτέ επικός file manager που τον γέμισαν άχρηστα πράγματα μέσα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το ξέρω αλλά έχει άλλη χάρη το "soft keys" αν δουλεύει. :P” Τρόπος να βάλεις κουμπιά αφής όπως στα nexus δεν έχει βρεθεί;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geokart: “ Αν δεν έχει το πρόβλημα αυτό. Ναι γιατί όχι την βάζω τώρα. Απλά πριν την βάλω να ρωτήσω... Αν κάνω backup μέσω miui backup μπορώ να κάνω restore τα προγράμματα στην νέα? Και τέλος πριν flasharw από recovery πρέπει πάλι... Wipe data klp? ” Θα την περάσεις με wipe cache και wipe dalvik. Στο θέμα της μπαταρίας. 2η φόρτιση και είμαι με 3 ώρες οθόνη και 75% μπαταρία. Μόνο WiFi. Μια Sim. Sync on, GPS εξοικονόμηση ενέργειας.

• Το θέμα είναι να κοιμάσαι με 80% και να ξυπνάς στην χειρότερη 79%. Και να μην φαίνεται ότι μπαίνει στα τέτοια μας. Προσωπικά με όσο κοιμάμαι, με τόσο ξυπνάω.

• Παράθεση από Ioannis Argyropoulos: “Καλησπέρα, με 7.5.1 δεν μπαίνει σε deep sleep. Με 7.3.2 έμπαινε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Ορίστε και screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα όλη νύχτα μπήκε κανονικά σε deep sleep. Απλά έχω παρατηρήσει ότι θα πρέπει να κάνεις εκκαθάριση όλων των εφαρμογών από τον task manager.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Κουβέντα να γίνεται. Είδες καμιά διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Οπτική όχι. Τώρα από μπαταρία δεν ξέρω γιατί είναι πρώτη μέρα. Αύριο μεθαύριο θα ανεβάσω κανένα screenshot. Γενικά πάντως από χθες κάποιο παιδί δεν ανέφερε πρόβλημα.