Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 586.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Αξίζει τον κοπο; Εγω τρεχω 7.3.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Και εγώ αυτήν που έχεις έτρεχα. Εξίσου δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω. Αν δεν βαριέσαι φλασαρε την. Τι να σου πω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hoyas: “Παιδιά έβαλε κανείς την 7.5.1 την ελληνική; Είναι οκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Ναι από χθες το πρωί την τρέχω και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Νομίζω δεν ανέφερε κάνεις πρόβλημα μέχρι στιγμής.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geokart: “Παιδιά συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Μόλις σχόλασα από την δουλειά. Είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την Rom αυτή. Αλλά σήμερα έχω κάνει 5 φορές επανεκκίνηση για να πιάσει σήμα.Είναι πολύ εκνευριστικό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ανεβάζω πια έκδοση έχω. Οσο για την μπαταρία όντως σκυλί είναι 9 ωρες την μερα μουσικη και Bluetooth και και 4g και hotspot και 2 μέρες χαλαρά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15976/” Γιατί δεν βάζεις την 6.30; τα παιδιά λένε καλά λόγια.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από vortalhe: “Να κάνω μια ερώτηση πήρα από yeso και είχε και γυαλί μέσα είναι το απλό το γυαλί με ένα ευρό από ebay; ” Είναι λίγο καλύτερα απο του κιλού έχω την εντύπωση καθώς έχω πάρει του ευρώ απο ebay και έχουν πολλά προβλήματα ενω με του yeso δεν είχα θέματα. Τα nillkin δεν τα φτάνει φυσικά.. εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία.” Και εγώ ένα φθηνό από ebay πήρα αλλά μέσα στην εβδομάδα θα παραγγείλω ένα nillkin γιατί είναι πιο λεπτό από αυτό που έχω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theodosis23: “Παράθεση από Dynamitis: “Παράθεση από theodosis23: “Καλησπερα στο foroum εχω προβλημα με το τελωνειο εκανα τη λαλακια για να το παρω πιο γρηγορα και διαλεξα να μου ερθει με EMS.Το αγορασα απο To2c.com εβαλα καποιον γνωστο απο ΕΛΤΑ να δει γιατι καθυστερει και μου ειπε οτι δεν εχει μεσα τιμολογιο και ζητανε 70 ευρω απο τελωνειο μου βγαινει η ολη ιστορια 250ευρω .Συμφερει η να το στειλω πισω και να το ξαναπαρω με ΕΛΤΑ ? Η αγορα εγινε με paypal ” φιλε μου το ίδιο πράγμα έπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από vrs5: “Μια κουβεντα ειναι αυτη ” Παίρνεις ένα TWRP FULL Backup και προχωράς σε ένα απλό Update. Δεν χάνεις τίποτα δεν κινδυνεύεις σε τίποτα. Σε μισή ώρα όλα μαζί έχεις ξεμπερδέψει! ” Πως με καταλαβαινεις. Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα αλλα αυτο ακριβως ειναι που φοβαμαι. Thanks :)” Σου δείχνει ότι λειτουργεί το proximity;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Παιδια σορυ αν εχει αναφερθει αλλα δεν το εχω προσεξει. Φοραω τη rom της υπογραφης μου και οταν εχω κληση (ειτε κανω ειτε δεχομαι) δεν μου σβηνει καθολου η οθονη με αποτελεσμα ενω μιλω να παταω με το προσωπο σχεδον ολα τα πληκτρα και να ανοιγουν ''διαφορα'' Γιατι συμβαινει αυτο ξερει καποιος; Καλιμπραρισμα εχω κανει 2-3 φορες χωρις αποτελεσμα.” Πήγαινε ρυθμίσεις ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο και χτυπά 5 φορές εκεί που λέει κερνελ. Μόλις βγει το test Mode βρες το proximit…

• Παράθεση από Angelo.: “Γιατί χρησιμοποιείτε swift? Τα δοκίμασα και τα δύο και το Google μου φαίνεται πολύ πιο ωραίο και απλό.” Προσωπικά το χρησιμοποιώ για την πρόβλεψη επόμενης λέξης. Γούστα είναι αυτά. Ένα πολύ καλύτερο από το Google είναι και το ελληνικό fleksy. Τσέκαρε το.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Μπορείτε να κάνετε disable τον ορθογραφικό έλεγχο της Google στην νέα stable; πραγματικά είναι εκνευριστικά αυτό να υπογραμμίζει και τις σωστές λέξεις. ” Νομίζω μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό στις επιλογές του google keyboard μέσα απο το settings. Για τσέκαρε το ” Μα δεν χρησιμοποιώ το Google keyboard αλλά το SwiftKey. Μπήκα στις ρυθμίσεις του Google keyboard αλλά οι ρυθμίσεις ισχύουν μόνο για εκείνο. Μιλάω για αυτές τις ρυθμίσεις (βλέπε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από omek07: “Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε backup εφαρμογές και ρυθμίσεις έτσι ώστε να περάσω το backup αυτό μετά από flash νέας ρομ? Αν παω από 8 σε 7 μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το backup?” Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, αντίγραφα και επαναφορά και είναι η πρώτη επιλογή.

• Ερώτηση. Μπορείτε να κάνετε disable τον ορθογραφικό έλεγχο της Google στην νέα stable; πραγματικά είναι εκνευριστικά αυτό να υπογραμμίζει και τις σωστές λέξεις.

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα τελικά θα παρω το εργαλείο δεν μου πάει η καρδιά να φύγω από xaomi και να πάω σε letv το βρήκα vickmaill γύρω στα 175 ευρώ δώρα κάνουν?? Και σε τη ρομ να ζητήσω για να είμαι οκ μετά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα δεν μου έδωσαν τίποτα. Από εκεί το πήρα. Εάν θέλεις να βάλεις την ελληνική θα τι πάρεις με dev. Εάν δεν σε χαλάει που θα είναι αγγλικά και δεν γουστάρεις να παιδεύεσαι με …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα τελικά θα παρω το εργαλείο δεν μου πάει η καρδιά να φύγω από xaomi και να πάω σε letv το βρήκα vickmaill γύρω στα 175 ευρώ δώρα κάνουν?? Και σε τη ρομ να ζητήσω για να είμαι οκ μετά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα δεν μου έδωσαν τίποτα. Από εκεί το πήρα. Εάν θέλεις να βάλεις την ελληνική θα τι πάρεις με dev. Εάν δεν σε χαλάει που θα είναι αγγλικά και δεν γουστάρεις να παιδεύεσαι με fastboot κτλπ πάρε το με global.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Φιλος το πηρε και του ηρθε με stable. Του επινε μπαταρια αβερτα. Περασε global και το ιδιο. Δε κραταει ουτε μια μερα. Του ειπα να περασει ελληνικη μπας και νιωσει με τα wipe. Καμια αλλη ιδεα?” Εφόσον περάσει ελληνική, να κάνει και root και να βάλει το wakelock detector να δει αν είναι από αυτό το πρόβλημα.

• Άλλο η υποστήριξη ελληνικών και άλλο η ρομ που έχει αποδειχθεί προβληματική.

• Ήρθε με ελληνικά μέσα το τηλέφωνο;

• Πως καταλαβαίνετε αν η κάμερα βελτιώθηκε; έχετε στάνταρ φωτισμό, στάνταρ αντικείμενο και κάθε νέα ρομ τραβάτε φώτο και κάνετε σύγκριση;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από occam: “Την τελευταία ελληνική dev. Βέβαια ζεματάει από την πρώτη στιγμή που το πήρα, οπότε δεν ξέρω αν είναι θεμα ρομ” Όταν λες έχει μεγάλες θερμοκρασίες. Πες μας περίπου πόσο όταν φορτίζει πόσο πιάνει. Δοκίμασες με άλλον ιδίων ampere φορτιστή;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@3ftw τα παιδιά ρωτάνε και ψάχνουν την official Αγγλική ρομ 7.5.1.0 που δεν έχει εμφανιστεί Public ακόμα κάπου. Τουλάχιστον και γω δεν μπόρεσα να την βρω πουθενά! :)” Α συγνώμη εγώ λάθος κατάλαβα.

• xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files