Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από astrah: “Για να μην ανεβάζω εδώ τα screenshot λόγω Tapatalk ας ρίξει μια ματιά κάποιος στα τελευταία μου ποστ να μου πει για την μπαταρία στο θέμα του κινητού στο my Phone forum. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σου έχουν απαντήσει φίλε εκεί και μάλιστα παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα και έκανε αυτό που σου είπε και λύθηκε. Γιατί δεν το κάνεις να δεις; αλλιώς τράβηξε το root και wakelock detector και μετά restore.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Δεν θέλω να βιάζομαι και να κρίνω κάτι τόσο νωρίς...αλλά ο διαχωρισμός σε Special Edition κρύβει μεγάλη πουστιά μέσα του! Ούτε η Samsung τέτοια κόλπα!!!! Ελπίζω πραγματικά να κάνω λάθος.” Το ότι βγάζει κάθε 3 μήνες νέες συσκευές δεν σε πειράζει. Υπομονή και θα πάρει marshmallow. Απλά όχι στα κοντά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stathisksts: “Επειδή το περιμένω αυτές τις ημέρες είναι καλό να εγκαταστήσουμε το supersu ή όχι? Χρειάζεται σε έναν απλό χρήστη? Ευχαριστώ πολύ” Υπάρχει πρόβλημα με το shell μόλις το κάνεις root. Εάν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι κάνε το. Απλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα το root χρειάζεται μόνο για τις διαφημίσεις.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από Souits: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω χιλιοδιαβασει τον οδηγό για το unlock και το φλασαρισμα ελληνικής ρομ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρει κάπου για adb drivers. Πχ στο νεξους έπρεπε να τους κάνω install στο PC για να μπορεί να περάσει custom recovery κτλπ. Με το Xiaomi δεν ισχύει αυτό; ” Για παρατήρησε καλύτερα.... ” Πάντως οδηγός για κινητό με dev δεν αναφέρει adb. Μπορεί να κάνω λάθος. Το λινκ που δίνεις είναι από unoffic…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω χιλιοδιαβασει τον οδηγό για το unlock και το φλασαρισμα ελληνικής ρομ. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν αναφέρει κάπου για adb drivers. Πχ στο νεξους έπρεπε να τους κάνω install στο PC για να μπορεί να περάσει custom recovery κτλπ. Με το Xiaomi δεν ισχύει αυτό; ” Για παρατήρησε καλύτερα....” Πάντως οδηγός για κινητό με dev δεν αναφέρει adb. Μπορεί να κάνω λάθος. Το λινκ που δίνεις είναι από unofficial rom σε official. Εγώ εφόσον (θα) έχω τη…
-
RE: Ερωτήσεις....
ΜήνυμαΠαράθεση από vixos: “Καλησπέρα, μου ήρθε redmi note 3 με custom rom η οποία είχε κάποια προβληματάκια.. Αποφασίζω να βάλω ελληνική miui. Τσεκάρω bootloader, ολα ok κλειδωμένος. Mipcsuite : μου εμφανίζει μόνο την stable. Την περνάω, όλα καλά. Κατεβάζω την developer china 8 6.6.18 beta (αυτή δίνει η xiaomi), την βάζω στην μνήμη του κινητού, και απο το updater την περνάω. Πάω στο "http://www.miui.com/unlock/apply.php" από το pc, δίνω τα στοιχεία , μου στέλνει sms , και τώρα περιμένω το key για το u…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VALTOS: “παντως σε minideal..geekbuing δεν το εχουν....και σε μια γρηγορη ματια το πιο φθηνο ειναι το yeso521 που δεν το ηξερα καθολου” Γενικά οι αγορές από Κίνα είναι ρίσκο. Αποφάσισε μόνος σου το μαγαζί. Εγώ πχ το είχα βρει λίγο πιο ακριβο στο vickmall αλλά το προτίμησα γιατί έχω παραγγείλει πάλι. Παράθεση από koko: “Με εξαιρεση το ali, τα υπολοιπα καταστηματα που αναφερθηκαν ειναι μια χαρα! Κανε την ερευνα αγορας σου κ κατασταλαξε. Οπως και να εχει ομως, απο οπου κ αν ψωνισεις, δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ronnie10: “Το led αυτο εκτος οταν φορτιζει δε το εχω δει ποτε καμια αλλη στιγμη να αναβει... Οποιοδηποτε χρωμα.. Χρησιμοποιω messenger και δε το εχω δει ποτε να αναβοσβηνει.. Ενω τα εχω ενεργοποιημενα ολα.. Μηπως θελει υπο συγκεκριμενες συνθηκες να αναβοσβησει το led? πχ ενω ειναι κλειδωμενο το κινητο και στειλουνε μηνυμα στο messnger? Αν και νομιζω το εχω δοκιμασει και αυτο...” Μήπως δεν έχετε ενεργοποιημενο να μην κλείνει η εφαρμογή μετά από λίγο που θα κλείσει η οθόνη; γιατί έτσι…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosgm: “Παράθεση από astrah: “Ρε παιδιά οποίος πέρασε το update της Official dev τι χρώμα είναι το Drop menu; ενώ δεν άλλαξα θέμα η κάτι άλλο έχει γίνει προς το μοβ από προς το Πέτρος που ήταν το πρωι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” ” Μήπως όσο νυχτωνει η π@@@@ μεγαλώνει; αστειεύομαι. Μήπως αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ώρα της ημέρας;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikozzz35: “Με λιγα λογια καλος κ ο φορτιστης πριζας κ ησυχαζουμε” Πάρε έναν Xiaomi φορτιστή αυτοκινήτου που τουλάχιστον ξέρεις την ποιότητα να είσαι ήσυχος. Του αδερφού μου πήρε φωτιά No name φορτιστής πρίζας. Να προσέχουμε τι αγοράζουμε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Εγώ απλά φίλοι μου να προσθέσω κάτι όσον αφορά τη συγκεκριμένη λύση: Είμαστε στην Ελλάδα, πλέον η θερμοκρασίες θα ξεπερνούν τους 32-33 έξω και 60-70 μέσα στο αυτοκίνητο όταν το έχουμε παρκαρισμένο. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τη χρήση τέτοιων gadget. Δεν είναι σχεδιασμένα για εμάς, και υπάρχει κίνδυνος. Εντάξει εαν προσέχετε πιστεύω θα είστε μια χαρά. Απλά το γράφω γιατί πρέπει να το έχετε και αυτό στο μυαλό σας 100.gif” Μου έχει λιώσει θήκη παρπριζ. Φωτιά δεν πήρε, αλλ…
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Έχει δοκιμασει κάνεις ασύρματη φορτιση σε redmi note 3 pro ? Επίσης η μαγνητικές βάσεις αυτοκινήτων που έχουν βγει κρατάνε κανονικά το κινητό στην θέση τού ?” Το Redmi Note 3 pro δεν έχει nfc και δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Υπάρχουν κάτι πραγματάκια που μπαίνουν στο USB και μέσα στην θήκη κινητού και μπορείς να έχεις. Βέβαια για μένα δεν αξίζει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “το android 6 έχει πολλά προτερήματα το ποιο σημαντικό είναι το Doze το οποίο κάνει καταπληκτική διαχείριση μπαταρίας. αλλά αν δεν μπορεί να υποστηριχτεί σωστά ας μηνούμε στο 5.” Κάνεις μεγάλο λάθος για την διαχείριση. Πρόσφατα (περίπου μια εβδομάδα πριν) βγήκε update που βελτιωνε το battery drain
-
Παιδιά εφόσον η 6.0 έχει πολλά προβλήματα σε διαχείριση μπαταρίας. Πιστεύω καλύτερα η miui 8 να στηριχτει στο lollipop. Μην ακούτε marshmallow και σταζετε. Εμείς θέλουμε λειτουργική ρομ. Τα έξτρα του marshmallow μπορείς να τα εισάγεις στην lollipop αν θέλεις. Αλλά το miui είναι τέτοιο που δεν χρειάζεται καν το στοκ..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikozzz35: “Οκ ευχαριστώ. Απλά έκανα χαρά οτι θα το πάρω πολύ γρήγορα μίας και το δείχνει Ελλάδα. Υπομονή λοιπόν” Η παραγγελία απέξω είναι για στόμα με γερά στομάχια. Θα δεις στην επόμενη θα είσαι πιο χαλαρός. Το θέμα είναι να έρθει και ας έρθει και σε ένα μήνα.