Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 164.
-
759971f11b35857e8024c33e88fce99d.jpg Για το xposed πάντως αναπτύσσονται τα miui tweaks!!! ~~mi4c ™~~
-
Τι θα λέγατε παίδες να βάλετε περισσότερες ρυθμίσεις για τα πατήματα των κάτω πλήκτρων? Αν είναι εφικτό δλδ! Καλημέρα και καλό Πάσχα να χουμε!!!! ~~mi4c ™~~
-
Στην καμερα όταν πας Manual όταν αλλάζεις το zoom και πατάς από κάτω επιλεκτική εστίαση κάνει κόκκινα σπιθουρακια στην εικόνα!! ~~mi4c ™~~
-
Το xposed που είναι παίχτες η πρεπει να το κάνω ξεχωριστά flash? ~~mi4c ™~~
-
Perfecto παιδιά!!! Αλλά με το κλείδωμα των εφαρμογών γιατί όταν ανοίγεις μόνο για πρώτη φορά ζητάει και όχι επανελλημενα? ~~mi4c ™~~
-
How to Spot a Fake Xiaomi Phone
jonnieX - - Tips & Tricks
ΜήνυμαI had it in start with first Developer but then lost it!the mi verification app is only works in performance Mode so the menu is visible again in profile section! ~~mi4c ™~~
-
How to Spot a Fake Xiaomi Phone
jonnieX - - Tips & Tricks
ΜήνυμαAt Last I have performance and balanced Mode in profiles! I was searching the mi verification app!!! Nice guide by the way!!! ~~mi4c ™~~
-
Εγώ πάντως ακόμη δεν μου εμφάνισε τα performance /balance μέσα στο προφίλ μπαταρίας!! Υπάρχει σωτηρία? ~~mi4c ™~~
-
Windows 10 miui
jonnieX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi 4 LTE (4G) Windows 10 Flashing Steps and FAQs - Read before Flashing - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum κάποιο port ίσως? ~~mi4c ™~~
-
Windows 10 miui
jonnieX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚάποτε είχα διαβάσει θυμάμαι ότι θα μπορούμε να τρέχουμε τα Windows στο mi4c!!!!υπάρχει κάποιο νέο?? ~~mi4c ™~~
-
Την τελευταία gtv ~~mi4c™ ~~
-
0177e230ce57c4d23a63ba7bf2041896.jpg ~~mi4c™ ~~
-
Εμένα λείπει αυτό μέσα στο προφιλ ~~mi4c™ ~~
-
cb295e060e21136f0043af2dce0c87ae.jpg ~~mi4c™ ~~
-
Στο προφίλ μπαταρίας δεν έχω επιλογή για απόδοση! Παλιότερα θυμόμουν υπήρχε!! ~~mi4c™ ~~
-
mi4c screen problem
jonnieX - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΝαι αλλά πρέπει να φλασαρεις το TWRP μέσω adb πριν bootareis σε αυτό! Όποιος είναι να το προσπαθήσει ας το διαβάσει μέχρι να το εμπεδωσει προσεκτικά!!!! ~~mi4c™ ~~