Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 164.
-
Όλα φτιάξανε Netflix, YouTube ολα μια χαρά!!!! ♒♒Mi4c♒♒
-
Καλήμερα !ναστε καλά παίδες,χωρίς εσάς δεν υφίσταται mi.gr!εξάλλου ένας λόγος που πήρα την εν λόγω συσκευή είναι ή κοινότητα!miui.art ετοιμασου...πρέπει να παρουσιάσουμε όλη αυτή την συλλογικότητα και να βγει προς τα εξω!Ευχαριστούμε παιδια! ♒♒Mi4c♒♒
-
Συνέντευξη για site
ΜήνυμαΠροέχει ή δουλειά!εν αναμονή λοιπον ♒♒Mi4c♒♒
-
Συνέντευξη για site
ΜήνυμαΕστειλα αλλά δεν πήρα απάντηση εκτός αν έκανα κάτι λαθος ♒♒Mi4c♒♒
-
Συνέντευξη για site
ΜήνυμαΚαλήμερα σε όλο το forum και ιδίως στους διαχειριστές καθώς&σ'ολους αυτούς που βοηθαν να κρατιέται ζωντανό το miui.gr!Μου ζητηθηκε να γραφω tech news σε ένα σάιτ (gamehorizon.gr)φτιαγμένο από νέα παιδια,γεμάτο ανησυχίες!Σκέφτηκα το πρώτο review να είναι για xiaomi(και όχι για samsung)μιας με την αλλαγή του χρόνου ήρθε στα χερια μου το mi4c,απόλυτα ικανοποιημενος!θα ήμουν ευγνώμων αν κάποια παλιά μέλη ή διαχειριστές μου παρουσίαζαν μια εικονα για το forum και την xiaomi κατ'επεκταση!σαν interview…
-
Έλεγχος γνησιότητας συσκευής
ΜήνυμαAntutu ♒♒Mi4c♒♒
-
Netflix δεν ανοιγει
jonnieX - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑπ'οτι διαβάζω στον en.miui στο επόμενο update θα φτιαχτει μετα από παραθεση log! ♒♒Mi4c♒♒
-
Roidmi
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαDropbox - _mifm-1.37-1-6-3gr.apk Mi4c
-
Roidmi
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΟποίος τη θέλει στα ελληνικά ας μου πει!κατάφερα να την μετάφρασω! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΝαστε καλα!δεν ηξερα!newbies είμαι! Τώρα ξεκινησα να πινω το MI γαλατάκι μου! Καλή μέρα να'χετε! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΈτσι να σας χαρώ!την εφαρμογή με το bluetooth roidmi που βρήκα σε αγγλική εκδοση είναι οκ εκεί που βρίσκετε ή να την βαζατε κάπου να φαινετε για τους μελλοντικούς αγοραστές?ευχαριστω για όλα!(τον είχα πρηξει τον ceasar,πάντα με καθυσηχαζε) Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΜια Ελλάδα μια απέραντη κοινότητα MIUI! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΑυτό δεν είναι? Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΤο κάνα και λέει validated!όλα οκ δλδ? Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΔλδ άρχοντα?
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΤο είχαν ψάξει μέσα στο site πριν προβω σε αγορά,παρεμπιπτόντως κάνετε φοβερή δουλειά!εύγε!
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαMi4c από yeso!
-
Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας
jonnieX - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤώρα το είδα ,connecting issues!
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΝαι αλλά δεν το έχουν όλα τα κουτιά,ούτε το δικό μου!υπάρχει άλλος τρόπος?είχα διαβασει, διόρθωσε με,ότι από μόνο του το αυτοκόλλητο δεν αποδεικνύει γνησιότητα!