Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχουν πλέον developer, αυτή είναι και η τελευταία ρομ για το hermes :(” Μπορεί να φλασαριστει πάνω από την τελευταία xtrv developer η θέλει clean flash?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “” Θα βγει και developer δοκιμαστική;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “Καλημέρα ταλαιπωρημένοι μου κατοχοι RN2.Λέω να δοκιμάσω καμιά εναλλακτικη ρομ.Για να κανω backup της συσκευης μου,θα το κανω απο το ''αντιγραφα και επαναφορα'' των ρυθμισεων;Λογικά όχι,γιατι θα χαθει κι αυτο μαζι με τη miui rom,σωστα;Πως θα κρατησω λοιπον backup;Ζητώ τα φώτα σας.Ευχαριστω.” Αν θες να κρατήσεις όλη τη ρομ backup ώστε να την επαναφέρεις αν δε σου αρέσει η καινούρια θα το κάνεις μέσω twrp. Αν θέλεις μόνο τις εφαρμογές ώστε να τις επαναφέρεις στην καινούρια…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikolakis26: “Μόλις δοκίμασα με την 20160401 και έβγαλε πάλι σφάλμα "Ακαθόριστο σφάλμα 0χ8000400:Failed (remote failed to check sparse crc).” Εγώ θα σου πρότεινα να ξανά κατεβάσεις τη ρομ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι το τηλέφωνο να έχει μπαταρία. Αν είναι πεσμένη θα βγάζει λάθη
-
Έχω το mi band 2 από το Σεπτέμβρη του 16 και ενώ μέχρι πριν από 1 μήνα περίπου η μπαταρία του κρατούσε 4 με 5 μέρες, τον τελευταίο καιρό έχει πέσει στις 2 κι αυτές με το ζόρι. Έχετε να προτείνετε κάτι που να φταίει η να κάνω; Να πω ότι είναι συνέχεια συνδεδεμένο στο κινητό και το φοραω συνέχεια Sent from my Thor E using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panandreas: “Έχεις δίκιο, το mi fit 3.1.0 έρχεται με firmware 1.0.54, αλλά δεν το έχει ακόμα ο maddoctor ώστε να κάνει τις αλλαγές για ελληνική ημερομηνία στο mi band 2.” Σε μένα πάντως μόλις πέρασα την 3.1.0 του doctor έκανε αναβάθμιση το firmware. Απλά δεν πέρασα την έκδοση με το ελληνικό firmware Sent from my Thor E using Tapatalk
-
Σε μένα πάντως, που είχα συνεχώς αποσυνδέσεις με custom rom 7.1.2 στο Galaxy S3, και δεν έκανε σχεδόν ποτέ αυτόματη επανασύνδεση, φαίνεται- ξαναλέω φαίνεται-ότι με την καινούρια έκδοση του mifit 3.0.1 ότι εστρωσε και μένει συνεχώς συνδεδεμένο. Θα το δοκιμάσω 2-3 μέρες ακόμα να το επιβεβαιώσω Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “υποθέτω έχεις "κλειδωμένο" το app για να μη κλείνει μόνο τουαν ναι , δε ξέρω ,μήπως γενικά γεμίζει τελείως η μνήμη ; (π.χ. έχεις facebook / messenger και παρόμοια app να τρέχουν ” Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Συνήθως είναι bug της ρομ αναφορικά με το ΒΤ. Μπορώ να σου προτείνω κάτι να δοκιμάσεις, αλλά είναι λίγο δραστικό και "κομπλάρει" το κινητό μετά...” Για πες. Έχω άλλο κινητό κι άλλη Ρομ βέβαια αλλά επειδή δε βρίσκω με τίποτα λύση με …
-
Παράθεση από jordan65: “Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από ToroLoco: “Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone. Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές. Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android? Έχει αντιμε…
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas88: “Παράθεση από Thracia: “Βάλτο να φορτίσει, Άνοιξε το bluetooth και κάντο διαγραφή από εκεί. Μετά κάνε πάλι καθαρισμό στο mi fit και σε ότι bluetooth βρεις restart και πάλι από την αρχή ” φίλε μου τα έκανα όλα 5+ φόρες και τίποτα... βαρέθηκα. ή χάλασε ή μαμιετε τι άλλο να του κάνω ευχαριστω παντός αν κάποιος έχει κάτι άλλο να προτείνει είμαι ανοιχτός σε προτάσεις” Δε χάλασε. Είναι γνωστό ότι αν γίνει unpaired δύσκολα ξανά συνδέεται. Δύο μέρες προσπαθούσα εγώ που έκανα το σφ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Trickle: “Και σε μένα” Κι εγώ νόμιζα ότι έφταιγε η ρομ μου... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις ακριβός τι έκανες ? με την σειρά Σε ευχαριστώ. Διότι οτι και να κάνω πάει να κάνει αναβαθμίσει και βγάζει ενα τεράστιο Χ κατά τα άλλα δουλεύει άψογα” Σου γράφω ακριβώς τι έκανα γιατί δεν ξέρω ποιο από όλα έπιασε. 1. Απεγκατασταση mifit 2.2.10 2. Εγκατάσταση 2.2.12 από play store 3. Μόλις έκανα sign in έκανε αναβάθμιση στο mi band 4. Απεγκατασταση 2.2.12 και εγκατάσταση εκ νέου του 2.2.10 του maddoctor 5. Μετά το sign in κλείνω την εφαρμογή και κάνω εκκαθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris.: “παιδια μετά από χαζομάρα μου...έκανα μία καθαρή εγκατάσταση της ρομ..(έσβησα τα πάντα)απλά μετά μέσα από το play store έτσι όπως κατέβασα όλες τις εφαρμογές κατέβασα και το mi fit (να άλλη μία χαζομάρα) συνδέθηκε με το mi band αλλά συνέχεια έκανε σύνδεση αποσύνδεση..Τώρα πλέον με την δικιά μας εφαρμογή 2.2.10 και μετά από την ίδια αρχική εγκατάσταση και των ελληνικών πλέον δεν συνδέεται...Έχω κάνει και επανεκκίνηση και έχω κλείσει ανοίξει το μπλε δόντι τίποτα...Δεν συγχρ…
-
Οσοι έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν τη διαδικασία του γιατρού (ήμουν ένας από αυτούς μέχρι σήμερα που αποφάσισα να το ξανά κάνω) αυτό που έκανα διαφορετικά κι από ότι φαίνεται έπιασε είναι ότι μόλις τα έβαλα στα κινέζικα μπήκα στις πληροφορίες της εφαρμογής κι έδωσα χειροκίνητα όλα τα permissions γιατί κάποια όπως της τοποθεσίας δεν τα εμφανίζει όταν ανοίγει το mifit. Μόλις το έκανα αυτό και μπήκα στην εφαρμογή έκανε την αναβάθμιση (παρόλο που είχα βάλει τη 12 από το play και είχε κάνει ήδη μια …