Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.
-
Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να το κάνω. Δοκίμασα όλα τα κινέζικα έκανα και τον άλλο τρόπο που είπε ο φίλος πιο πάνω, απεγκατασταση δηλαδή και ξανά εγκατάσταση και τίποτα. Δεν κάνει αναβάθμιση. Οπότε θα μείνω με τα ερωτηματικά μου. Μπορεί να φταίει ότι έχω Android 7 ή ότι δεν έχω Xiaomi κινητό. Θα ξανά δοκιμάσω με την επόμενη έκδοση που θα βγάλει ο maddoctor που έχει κάνει φανταστική δουλειά με την εφαρμογή και τους οδηγούς του Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Να επισημάνω...έχω την κινέζικη έκδοση του Mi Band 2, όχι την Global/International. Εάν δεν σας ειδοποιεί, δείτε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις, κάντε επανεκκίνηση, κλείστε/ανοίξτε το ΒΤ. Αναφορικά με το sign-in και εμένα στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα. Με επιμονή μπήκε.... Αναφορικά τα κινέζικα, μάθετε με το μάτι που περίπου είναι τα μενού. Εν ανάγκη σημειώστε σ' ένα χαρτί ποιο μενού είναι που. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των μεταφράσεων, έχω ψιλομάθει τα ναι/όχι και ξέρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kalvar: “Η global είναι κινεζικη ή έχεις interbational version?” Ποιο firmware μπαίνει με την αναβάθμιση; Εγώ έχω το 1.0.29
-
Σε μένα ούτε το mifit είναι διαφορετικό ούτε κάνει αναβάθμιση. Έχω Samsung κινητό. Σε ποιο firmware πρέπει να πάει; Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το SM-T561 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk