Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ok το απόγευμα θα ξαναπροσπαθήσω και θα τα πούμε.αρα τα ζιπ που κατέβασα είναι τα σωστά.εχω μια απορία όμως όταν πέρασα τα ζιπ στο τηλέφωνο από τον υπολογιστή στην μεταφορά του αρχείου δεν μου το ολοκληρώνει ως συνήθως αλλά κάπου μετά την μέση της διαδικασίας κλείνει το παράθυρο της μεταφοράς.βεβαια στο τηλέφωνο φαίνεται το σωστό μέγεθος του αρχείου.το αναφέρω γιατί μου κάνει εντύπωση.
-
Παράθεση από gkalen: “@Nikos Ifantis Ωραία , τώρα πες μου έχεις τις εφαρμογές flash player και την εφαρμογή του φόρουμ στη συσκευή ?? ” οχι δεν εχω τιποτα,γι'αυτο λεω οτι κατι δεν παει καλα συν οτι το περασμα της ρομ γινεται πολυ γρηγορα και χωρις ολα αυτα που αναφερεται οτι πρεπει να κανω κατα την εγκατασταση.
-
Παράθεση από gkalen: “@Nikos Ifantis Μπορείς να μου πεις το όνομα του ζιπ που φλασαρες ακριβώς ??? ” xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMix2_8.1.25_v9-8.0.zip αυτην, αλλα και αυτην xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_V9_XTRV_8.1.25.zip ακολουθωντας ολες τις οδηγιες.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gkalen: “@Nikos Ifantis Πάμε πάλι .. Μπες σε twrp Επέλεξε , wipe , και σύρε δεξιά για swipe to factory reset .. Πας πίσω , back , στο αρχικό μενού του twrp .. Επέλεξε , install , διάλεξε το ζιπ της ρομ xiaomi-miuigr .... και σύρε δεξιά για swipe to confirm flash .. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα επιλέξεις το αριστερό κουτί που λέει , wipe cache and dalvik , και θα σύρεις πάλι δεξιά για swipe to wipe c......... Μετά πατάς το , reboot system και περιμένεις να πάνε όλα καλά ... ” παλ…
-
το εκανα περασα την ρομ που κατεβασα απο το mail εκανα factory reset και παλι την ιδια ρομ εχω.τι κανω λαθος?
-
Παράθεση από gkalen: “@Nikos Ifantis Φιλε μου δεν είναι αυτή η ρομ ... Αν το ζιπ που φλασαρες γραφει xiaomi-miuigr και γράφει αυτά στις ρυθμίσεις , τότε θα πρέπει να ξαναπεράστει η ρομ από πάνω .. αν πάλι γράφει τα ίδια τότε θα ξανακάνεις format data , reboot σε recovery , αντιγραφή της ρομ στο τηλέφωνο και μετά θα φλασαρεις , αυτή είναι η σωστή σειρά , το αν ανοίγει το τηλέφωνο με format data μετά το φλασαρισμα είναι άλλο θέμα και το πώς θα εγκατασταθεί ολόκληρη η ρομ σωστά επίσης είναι άλλο θέ…
-
καλα ξεκιναω και ενημερωνω. =============== Ιαν 30th 2018, 12:03am =============== ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, τα καταφερα τελικα και εχω περασει αυτην τη ρομ 9.3 xiaomi.eu 8.1.25 beta. αυτην επρεπε να περασω? η αλλη μου στηλατε και αλλη κατεβασα?
-
αρα ετσι να το κανω?και θα γινει επιτελους?γιατι βαρεθηκα να φλασαρω και να ξαναστηνω.παντως ευχαριστω για την βοηθεια.
-
εαν κανω format data δεν χανονται ολα απο την μνημη?πως θα περασω το zip μετα?
-
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια,καινουργιος στο φορουμ αυτο μετα την αγορα ενος mi mix 2 και παιδεύομαι εδω και 3 ημερες να περασω τη xgtv.ειμαι με 9.2.3.0 ακολουθω ολους τους οδηγους με ευλάβεια εχω περασει twrp και εχω κανει root αλλα ρομ δεν καταφερνω.καθε φορα κολλαει στο android στις τελειτσες. Δεν ξερω τι παει στραβα καθε φορα αλλα παντως errors δεν μου βγαζει πουθενα.οποια φιλικη συμβουλη καλοδεχουμενη γιατι εχει πεισμωσει πλεον.ευχαριστω.
-
καλη τυχη σε ολους
-
τα εχω κανει ολα με τιποτα δεν ανοιγει.ευχαριστω παντως για την βοηθεια
-
Ελέγξτε το διακομιστή μεσολάβησης και το τείχος προστασίας αυτο βλεπω.απο την εφαρμογη του κινητού μπαινω κανονικα.το περιεργο ειναι οτι πριν 2 εβδομαδες εμπαινα κανονικα. δεν ξερω τι αλλαξε.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Nikos Ifantis: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Nikos Ifantis: “εμενα παλι δεν ανοιγει την σελιδα του ρουτερ στον υπολογιστη με τιποτα ” Είστε στο ίδιο δίκτυο το κινητό με τον ρούτερ. ” ναι δεν κανει? ” Όχι, πρέπει! Εφόσον είσαι στο ίδιο δίκτυο, βρίσκεις τον ρούτερ στην ip που γράφω στο πρώτο μήνυμα του θέματος.” βαζω το 192.168.31.1 μα δεν μου ανοιγει την σελιδα
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Nikos Ifantis: “εμενα παλι δεν ανοιγει την σελιδα του ρουτερ στον υπολογιστη με τιποτα ” Είστε στο ίδιο δίκτυο το κινητό με τον ρούτερ.” ναι δεν κανει?
-
εμενα παλι δεν ανοιγει την σελιδα του ρουτερ στον υπολογιστη με τιποτα