Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.

• Παράθεση από movieland: “@mitsossimos τους έστειλες τα screenshots που ζητάνε? ” ναι εχει τωρα 2 ωρες απ την τελευταια απαντηση τους

• Παράθεση από NasDriver: “πρέπει να κάνεις την άλλη διαδικασία με την αποστολή στοιχείων για το Mi4c ” Το εκανα και αυτο εστειλα τα στοιχεια στο email που λεει το αλλο το αρθρο και μου απαντησαν οτι πρεπει να βαλω dev rom που ειχα βαλει ηδη και μου εστειλαν την διαδικασια απ την αρχη, λεγοντας τους οτι τα εχω κανει αυτα και οτι ειναι ηδη η dev rom που μου λενε να βαλω σταματησαν να μου απαντανε, το τηλ παραμανει ως εχει δηλαδη και περιμενω μπας και οντως ειναι bug στους server και μπουν στην διαδ…

• Παράθεση από karasarinis: “Καλησπερα, για αρχη δοκιμασε απο σταθερο υπολογιστη να συνδεθεις στο mi account και στην ευρεση συσκευης δες αν βρισκει το κινητο σου...Αν δεν το βρισκει μπες στο λογαριασμο στο κινητο σου κι ενεργοποιησε την ευρεση... ” το βρισκει κανονηκα εχω ανοιξει και το find device το βγαζει και στο cloud απ το pc

• Παράθεση από movieland: “Φίλε @mitsossimos δες εδώ: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c ” ευχαρηστω φιλε πολυ ακουληθησα την διαδικασια και περιμενω

• εβαλα και την developer rom και το ξανα εκανα το ιδιο μου γραφει το τηλεφωνο οτι δεν ειναι ιδιο το account στην συσκευη και στο προγραμμα το unlock , βεβαια τα εχω τσεκαρει και τα 2 και εχουν τα ιδια account μεσα, τι κανω ρε παιδια ;

• Παράθεση από mitsossimos: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “ρε παιδια καλησπερα πριν απο λιγα πηρα εγγριση και εβαλα στο τηλ το account οπως και στο προγραμμα και δεν μου κανει verify κολλαει στο 50% και λεει δεν ταιριαζουν οι λογαριασμοι ” Αν δεν έχεις developer rom δεν παίζει να ξεκλειδώσεις.. ” Εβαλα αυτο που ειχε στην αρχη του οδηγου ” Ακυρο το stable εχω

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “ρε παιδια καλησπερα πριν απο λιγα πηρα εγγριση και εβαλα στο τηλ το account οπως και στο προγραμμα και δεν μου κανει verify κολλαει στο 50% και λεει δεν ταιριαζουν οι λογαριασμοι ” Αν δεν έχεις developer rom δεν παίζει να ξεκλειδώσεις.. ” Εβαλα αυτο που ειχε στην αρχη του οδηγου

• Παράθεση από lallasgr: “Ενεργοποιησες usb debugging και oem unlock? Έχεις official developer rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι ρε φιλε το ενεργοποιησα, ειχε αλλο account πριν και εβαλα το δικο μου τωρα

• ρε παιδια καλησπερα πριν απο λιγα πηρα εγγριση και εβαλα στο τηλ το account οπως και στο προγραμμα και δεν μου κανει verify κολλαει στο 50% και λεει δεν ταιριαζουν οι λογαριασμοι