Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 221.
-
Τότε θα έπρεπε να φαίνεται στις installed εφαρμογές του play store. Εμένα δεν φαίνεται πουθενά... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Δεν ξέρω... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Εγώ δεν θυμάμαι να έκανα update του supersu από play store πάντως.... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Δεν μπαίνει σε deep sleep... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Στο kenzo εξακολουθεί το θέμα με το supersu που έχει χαθεί αλλά η ρομ παραμένει rooted. Επίσης δεν μπαίνει σε deep sleep. Αν συνεχίσει έτσι θα γυρίσω στην προηγούμενη... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Να κάνω μία ερώτηση; Στο kenzo εδώ και 2-3 ρομ έχω χάσει την εφαρμογή supersu. Η ρομ είναι root και όλες οι εφαρμογές που το απαιτούν τρέχουν κανονικα. Δεν υπάρχει εφαρμογή supersu στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στις εφαρμογές στο play store, ούτε έχω κάνει εγκατάσταση ή αναβάθμιση του supersu από το play store. Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι δεν έχει κάτσει καλά; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Πάντως κατά τα άλλα η τον φαίνεται πολύ καλή στο kenzo. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Eγω προσωπικά στο kenzo έκανα install μετά το SuperSU.zip μόνο του από twrp, αλλά δεν φάνηκε το εικονίδιο su. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Σχετικά με την εφαρμογή su που έχει χαθεί πλέον το εικονίδιο, αλλά υπάρχει root (οι εφαρμογές που θέλουν root όπως πχ wakelock detector, CPU spy δουλεύουν κανονικά), τι κάνουμε; Μιλάω για το kenzo. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Λίγο το θέμα με το εικονίδιο supersu που χάθηκε να δούμε... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Όντως, το root δουλεύει αλλά χωρίς να υπάρχει εικονίδιο Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Την έβαλα ρε redmi note 3 pro. Δεν εγκαθίσταται το su, ούτε με δεύτερη προσπάθεια του zip από recovery. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όπως σου λέει και ο @geoanto555 από αναφορές χρηστών που τις έχουν περάσει είναι πιο Stable και από τις Stable :D” Έχω την gtv 6.6.30 και το επιβεβαιωνω.... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Μπήκε στο Redmi note 3 pro. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Λύθηκε το θέμα με την υστέρηση μερικών δευτερολέπτων στην εκκαθάριση των εφαρμογών από τη μνήμη. Για άλλη μια φορά ευχαριστουμε την ομάδα. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Παράθεση από fanatic: “Παράθεση από Souits: “@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε εμένα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα battery drain. Κοιμάται κανονικά... Στις 8-9 ώρες…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@MIUI_ART αναφέρω drain στην "fixed" 6.6.17 από no deep sleep mode στο Kenzo τουλάχιστον. Με την όχι preroot έκδοση δεν είχα θέμα.... Με το που έβαλα την preroot άρχισε. Δεν είδα κάποιο drain τύπου "shell" αλλά αρνητε να μπει σε deep sleep. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το γ@μω supersu. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε εμένα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα battery drain. Κοιμάται κανονικά... Στις 8-9 ώρες με wifi και 4g πάντα ανοιχτά, χάνει 3% το πολ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11006 Έγινε FIX (Διόρθωση) στις ROM για το Mi-5 (Gemini) και το RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Μπορείτε να βρείτε τις ROΜ ατην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.” Την ξαναπερναμε πάνω από την προηγούμενη που περάσαμε χθες ή θέλει πάλι factory reset; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Παίδες, τουλάχιστον για το kenzo, η ρομ που μου ήρθε με email (είμαι VIP) δεν είναι ούτε rooted, ούτε έχει το script για 160 χαρακτήρες με κεφαλαία ελληνικά στα SMS. Δείτε το, σας παρακαλώ, γιατί αυτά αναγράφονται ότι υπάρχουν στην ρομ. Μήπως απλά να τα αναμένουμε στην επόμενη; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Στο RN3 pro εκτος απο την ελλειψη calculator, δεν δουλεύει το script των 160 στα SMS, δεν υπαρχει dolby atmos, ουτε super user. Σαν την eu dev είναι, αλλά με ελληνικά... Κατά τα άλλα ολα καλα! Φαίνεται πολυ smooth...