Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chridimi1: “@mixaliscy χαχαχαχα ούτε εγώ το ήξερα φίλε μου μέχρι που με έκανε ρόμπα ένας καθηγητής μου στο πολυτεχνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συνάδελφος κι εσύ ε; ΕΜΠ; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Παρατήρησα ότι σε αυτή τη ρομ το platform.xml είναι moded και αφήνει πλέον apps να γράφουν στην external sd card. Τουλάχιστον στο redmi note 3 pro. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Για πιο κινητό ανακλήθηκε η 6.5.19; Ελπίζω όχι για το kenzo... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
H ROM είναι rooted, τρέχει εφαρμογές που απαιτούν root. Απλά δεν φαινεται ή εφαρμογή SuperSU στο desktop. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Μπήκε και στο redmi note 3 pro χωρίς πρόβλημα (τουλάχιστον εμφανές... ).Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Να επισημάνω εδώ ότι, τουλάχιστον στο δικό μου mipad, όταν περάσω τη ROM από cwm, αφου τελειώσει η εγκατάσταση, απλά δεν την περνάει και παραμένει στην παλιά. Περνάει όμως αν γίνει μέσω updater. Επίσης, αν και πέρασα το SuperSU.zip μέσω recovery, δεν μπήκε ποτέ. Να σημείωση ότι το ίδιο γινόταν και με τις προηγούμενες ρομ. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Τίποτα για το kenzo; Περιμένουμε κάτι ή την επόμενη εβδομάδα; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Για το kenzo τίποτα; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Παιδιά εγώ έχω wind μία sim στην θεση 1 και στην θέση 2 SD card. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, πιάνω εκεί που πιάνει και αντίστοιχο Galaxy s4 με wind, το οποίο έχω κοντα και συγκρινω. H χρήση του 4g είναι για μένα ικανοποιητική, πολύ γρηγορότερο από το 3g. Τώρα, αν τρεχοντας το Okla speed test στο ίδιο σημείο και στο s4 βγάζει μεγαλύτερες ταχύτητες δεν το ξέρω. Εγώ έχω μετρήσει (από τις λίγες φορές που μετρω) 70-80mbps down και 40-45mbps up. Μήπως τα προβλήματα παρουσιάζονται στα πρώτα κομμάτια του…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Διαφωνώ @DrSaG, Τώρα σου έδωσε ένα γυαλί μπροστά που είναι χλιδάτο. Ούτε τζαμάκι θες ούτε τίποτα. Σου έδωσε ένα φωτισμό που άλλα κινητά για να τον αγγίξουν παν στο 80%.” Εδώ έχω ένσταση, η φωτεινότητα της οθόνης σε σχέση με το mi3 είναι η μέρα με τη νύχτα (υπέρ του mi3). Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Την πέρασα κι εγώ την 6.5.12 στο RN3 pro... Για να δούμε.. Πολλές οι αλλαγές στο changelog Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Εγώ έχω δει 70-80Mbps με 4g και μάλιστα με wind. Δεν κάνω συχνά μετρήσεις γιατί δεν θελω να τρώω MB. Όντως στην επαρχια, μακρυά από μεγάλες πόλεις το 4g είναι ανύπαρκτο (μάλλον λόγω συχνότητας 800 που χρησιμοποιεί η wind). Μέχρι Η+ το πολύ (G και Ε πιο πολύ... )… Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Εμένα δουλεύει οκ το fingerprint. Παρατήρησα στο mi fit ότι από την ημέρα που εγκαταστάθηκε η ρομ μου βγάζει τις ημερομηνίες στα κινέζικα, ενώ τις παλιές με νούμερα κανονικά Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Την πέρασα και εγώ στο rn 3 pro (kenzo). Εδώ και 12 ώρες φαίνονται όλα ΟΚ. Παρατήρησα πιο άμεση απόκριση στο fingerprint unlock. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Έιναι γνωστό ότι οι τελευταίες εκδόσεις Android δεν αφήνουν ολες τις εφαρμογές να γράψουν στην SD card. Το θέμα λύνεται με διόρθωση του αρχείου /system/etc/permissions/platform.xml. Καθε φορά όμως που περνάμε τη νέα ρομ, το αρχείο αυτό αλλάζει και θα πρέπει να το ξαναδιορθώσουμε. Υπάρχει τρόπος να ενσωματωθει η αλλαγή αυτη στην κάθε νέα ρομ και να μην χρειάζεται να διορθώνουμε το platform.xml κάθε φορά που περνάμε τη νέα ρομ; Στην περίπτωσή μου με ενδιαφέρει κυρίως για το redmi note 3 pro, καθώς…
-
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε ολους! Για τα cancro και kenzo δεν βγήκε; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Εγκαταστάθηκε κι από μένα... Για να δούμε πως θα πάει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Δυστυχώς δεν έχω ελληνικό menu. Είναι στις ρυθμίσεις στο menu που βλέπεις την χρήση της μπαταριας, ακριβώς από κάτω... Sent from my MI PAD using Tapatalk