Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 130.
-
περασα πριν λιγη ωρα Redmi Pro Latest China Developer Fastboot ROM , αλλα τωρα που ξανα κοιταξα το παρακατω που λεει για extract το .tgz αρχειο δεν το εχω κανει , που ειναι ομως δεν το βλεπω "Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." ακομη εκανα εναν ελεγχο τον bootloader εαν ειναι κλειδωμενος και μου τον δειχνει ξεκλειδωτο . ειναι λογικο?
-
ναι αυτην , απλα αργησε λιγο να ανοιξει (δεν εχει ομως το play store της google και πολλες κινεζιες) βασικα για το αρχειο που ειπα πιο πανω τι γινεται? και με το MiPCSuite που δεν κανει connect? εκανα παλι μια να δω τον bootloader και μου το δειχνει ξεκλειδωτο. καποια συμβουλη-βοηθεια ... τι πρεπει να κανω? Y.Γ. μια μικρη αναζητηση που εκανα οσον αφορα το MiPCSuite ειναι και η εκδοση του κινητου , δλδ η marshmallow, που το επιρεαζει απο αρκετους που λενε.
-
"Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." παιδια περασα την Redmi Pro Latest China Developer Fastboot ROM , αλλα τωρα που ξανα κοιταξα το παραπανω που λεει για extract το .tgz αρχειο δεν το εχω κανει , που ειναι ομως δεν το βλεπω επισης με το MiPCSuite που δοκιμασα τωρα δεν το διαβαζει , λεεει οτι πρεπει να κανω update την συσκευη
-
παιδια προσπαθησα οπως ειπα νωριτερα να δω εαν οντως ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader , μιας και μου εχουν περασμενη multiκινεζια , δοκιμασα μονο με το adb αλλα δεν το διαβαζε , εγκατεστησα πριν λιγο το MiPCSuite και MiFlash . με το MiPCSuite που δοκιμασα την πρωτη φορα εδειξε οτι φορτωνει αλλα μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω update λεει στη συσκευη , το εβγαλα και το ξανα εκανα αλλα τωρα δεν το διαβαζει καν
-
+1 (Haris8)
-
Χρονια Πολλα Καλη Χρονια με υγεια!!! αλλη μια ψηφος για σημερα (Haris8)
-
@markito ναι οκ ,καταλαβενω αλλα δεν ειναι δικο μου και ετσι δεν μπορω να κανω κατι . πιθανον να ξενερωσε γιατι εγω ειχα κανει πιο μετα παραγγελια απο αυτον ( 14-11 αυτος 29-11 εγω ) και εμενα μου ηρθε πριν 2 ημερες. απλα θα το παω λιγο αργα μεχρι τις 60 ημερες ωστε να κανω claim για τα λεφτα του, εαν δεν εχει ερθει.