Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 155.
-
share file ???
Μήνυμαφυσικά ναι
-
share file ???
ΜήνυμαΚαλησπέρα ερώτηση στο ΜΙ8 Lite έχω ένα pdf πχ μια αποδειξη και πατάω share αλλά μου έχει πολύ λίγα πχ gmail drobox,mail bluetooth, skype δεν μου έχει την επιλογή για messenger γνωρίζετε γιατί και άν μπαίνει κάπως ?
-
ερώτηση για έκδοση
ΜήνυμαΚαλημέρα ελπίζω να είστε όλοι καλά, μια ερώτηση έχω την 20.9.4 beta έχει βγει καμία καινούργια, σταμάτησε η ενημέρωση για αυτό το τηλέφωνο?
-
sto τεστ ολλα καλα στο τηλεφωνο δεν μπορω να τα πατησω με πευδευει αρκετα τι να κανω να ξαναπερασω την εκδοοση ?
-
δεν ξερω παλυεω αρκετα για να πατηθουν τα νουμερα κανωνικα αλλα τα δυο πρασινα με τιποτα
-
αν καταλαβα καλα ενοεις ατο το Χ που πατας και γεμιζουν ολλα τα κενα εμενα με μπλε χρωμα , ναι ολλα κανονικα γεμισαν
-
Καλημέρα με τίποτα δεν πατάνε τα κουμπιά για να γίνει κλίση με πολύ επιμονή καταφέρνω να πατήσω κάποιο από τα δύο κάρτα 1 η 2 καμία ιδέα
-
ναι συγχρονίζει με το Mi Cloud απλός δεν θέλω να επαναφέρω τα πάντα υπάρχει τρόπος μόνο τα wifi ?
-
Καλημέρα μετά την αναβάθμιση μου έσβησε όλα τα WiFi κωδικούς, με το backup που είναι αποθηκευμένα να τα επαναφέρει?
-
και εμένα στα κινέζικα το υγεία δεν αλλάζει και αργή να βρει το wifi λίγο , μια ερώτηση που ίσως έχει σχέση με την αναβάθμιση -τηλέφωνο -root δεν ξέρω , στο mi 8lite με την 20,7,30 και rooted σήμερα είπα να βάλω το vodafone tv με 7 ευρώ που βγάλανε προσφορά και δοκιμή ένα μήνα δεν λέει να παίξει τίποτα απολύτως απεγκατάστασηταση ξανά εγκατάσταση καθαρισμός cache τίποτα , το έκανα σε ένα παλιό τηλέφωνο και παίζει καμιά ιδέα ? Αν είμαι εκτός θέματος διαγραφή ευχαριστώ
-
Κάποιο πρόβλημα
ΜήνυμαΜάλιστα έτσι ναι δουλεύει με τα κουμπιά τα κλασικά όχι? Ευχαριστώ πολύ
-
Κάποιο πρόβλημα
ΜήνυμαΑυτή την λειτουργία αναφέρομαι και αυτές της επιλογές έχω δεν βρίσκω το κουμπί αυτό που λες
-
Κάποιο πρόβλημα
ΜήνυμαΔεν λειτουργεί καθόλου
-
Κάποιο πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα όχι εννοώ να βλέπεις δύο παράθυρα στην οθόνη μαζί μισή και μισή στην προηγούμενη έκδοση δούλευε τώρα όχι
-
Κάποιο πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλησπέρα μετά την τελευταία έκδοση σε mi 8 lite 2.7.16 βλέπω ότι δεν δουλεύει ο διαμοιρασμός της οθόνης το έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό? Ακόμα θα ήθελα αν είναι δυνατόν στο μήνυμα κατόχου στην οθόνη κλειδώματος αν να μου πείτε αν υπάρχει επιλογή γραμματοσειράς διότι είναι πολύ lite ευχαριστώ
-
Καλημέρα gkalen ναι έκανα reset ξανά απο την αρχή
-
μεσω τησ εφαρμογης την εκανα
-
καλησπερα εβαλα την τελευτεα 12.0 20.5.21 σε mi8 lite πριν λιγο αλλα 25 λεπτα και δεν ανοιγει το τηλεφωνο παραμενει στην οθονη mi καμια ιδεα ?
-
Καλημέρα ερώτηση μήπως έχετε παρατηρήσει σε mi 8 lite μετά την τελευταία έκδοση να αδειάζει η μπαταρία γρήγορα?