Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 155.

• μεχρι και τωρα διχνει έτσι, μ΄ηπωσ να ξανακανω enable Driver Signature Enforcement απο disable που το έχω τωρα ?

• Μανώλη όλο και χειρότερα πάμε κοιτα

• ειναι αυτη την στιγμη σε fastmode και μου διχνει αυτα με δεξι κλικ

• έτσι το δείχνει

• καλησπερα επιστροφη και ειπα να αρχισω ξεκιναω με την Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 του Γιωργου έκανα στα win 7 64bit που έχω την [b]Disable Driver Signature Enforcement και [/b]επανεκινηση και φένεται στην κάτω δεξια γωνια λειτουργια δοκιμής τον windows , τρέχω το πρόγραμμα και στην συνέχεια λέει πατηστε ένα κουμπί για συνέχεια και εξαφανίζετε τη κανουμε ?Αντε να προχωρήσουμε τώρα

• Ναι το κατάλαβα τα έχω ξανακάνει αλλά αυτό πρώτη φορά μου έκατσε μετά την αρχική αλλαγή αναμονή το βράδυ να δω τι θα γίνει

• Οκ την rom με fastboot ε? Το βράδυ θα δω που θα είμαι σπίτι εχτές κοιμήθηκα 3:30 να πεδευομαι

• Οκ οπότε κάνω format data μετά με fastboot περνάω το twrp το δεύτερο? Και τέλος πετάω πάλι το αρχείο που κάνατε reaupload και μετά το backup, και αν ολλα καλά έχουμε τηλέφωνο?? Σωστά τα είπα?

• Απόστολε ακριβώς αυτό έκανα, Γιώργο αν πατήσω adb που έχεις είναι οι σωστή έκδοση να την κατεβάσω?

• Στην προσπάθεια fastboot δεν δούλεψε έγραψα παραπάνω δεν βγάζει το νούμερο συσκευής αλλά?????????? Format έκανα αλλά άμα μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο οδηγό να ακολουθήσω για να κάνω format το βράδυ που θα είμαι σπίτι μην πεδευομαι άδικα ίσως κάτι δεν κάνω σωστά αν μπορείτε πείτε οδηγό και σειρά εγκαταστάσεις ευχαριστώ

• Και τα δύο πρώτα φόρμα και μετά wipe data κράτησα το backup στον υπολογιστή και το πέρασα μετά και έτσι έχω τηλέφωνο πάλι όπως πρώτα αλλά μου βγάζει αναβάθμιση η οποία σταμάτα στην κρυπτογραφυση

• Μάκη έκανα format data και cash David, data αλλά δεν βλέπω τίποτα οπότε μπω ζητά κωδικό το twrp και δεν μπορώ να περάσω κανένα από τα δύο

• Καλησπέρα τελικά βγάλατε καμία άκρη με το twrp ποιο δουλεύει στη έκδοση Android 10q? Εγώ με το παλιό δεν μπορώ να σας βοηθήσω διότι δεν μπορώ να δω αρχεία

• Ευχαριστώ πολύ

• Για να μην ανοίγω άλλο θέμα 2 ερώτησης πως φέρνω το ρολόι στη μέση τησ οθόνης και πως ασφαλίζω με δακτυλικο αποτύπωμα της εφαρμογές

• Το γραφή από πάνω είναι το 10 και μετά από κάτω συνεχίζει

• Αυτήν έχω εγκαταστηση είναι η τελευταία?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65917/

• Αναφέρομαι στην έκδοση xtvr ποια έκδοση όχι του twrp

• Καλημέρα ποια έκδοση έβαλε την πρώτη η αυτή που ξανά βάλατε μετά διότι και εμένα την πρώτη την πέρασε χωρίς κωδικό τώρα στη άλλη που ανεβάσατε ζητα των κωδικό και δεν μπορώ ούτε twrp να βάλω άλλα δεν βλέπω και τα αρχεία μέσα

• Καλημερα δεν εχω κατι να δειξω το αφυσα με την εκδοση την προηγουμενη του android μεχρι να δω τι θα κανω διοτι το χρειαζομαι το τηλεφωνο , οποτε θα δω η θα περιμενω να δουλεψει καποιοσ το twrp η να το ξανακανω εγω πάντος με την εκδοση την παλια δεν μπορω να δω τα αρχεια μεσα στο τηλεφωνο ουτε οταν βγάλω κάποιο log να το βρω μετα