Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Καλημέρα, Επειδή θέλω να περάσω την τελευταία developer rom στο xiaomi redmi note 2 θα ήθελα να μου πείτε εάν χρειάζεται κάποια επιπλέον διαδικασία για να πάω από stable (που έχει το κινητό) σε developer ή ακολουθώ αυτόν τον οδηγό κατά γράμμα και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?Θα πρέπει να κάνω restore factory settings , wipe cache και wipe dalvik cache? Είναι η πρώτη φορά που θα φλασάρω συσκευή xiaomi και θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

• καλησπέρα Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαφορά της stable rom με developer rom??? Είμαι νέος κάτοχος xiaomi redmi note 2 και θέλω να φλασάρω την ελληνική miui.

• Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το κινητό (έχει έρθει από το πρωί στο σπίτι μου και είμαι στην δουλειά,δεν το έχω ανοίξει ακόμα).Θα ήθελα να ρωτήσω το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να βρώ τι rom φοράει (stable ή developer) και μετά να ακολουθήσω κατά γράμμα τον οδηγό του caeser για να περάσω developer rom.ποιά έκδοση προτείνετε να περάσω από αυτές που έχουν βγει;

• μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για αγορά.(εάν υπάρχει κάποιο link θα βοηθούσε πάρα πολύ)

• Ναι το διάβασα στα post που έχουν γίνει.Απλά θα βοηθήσει καθόλου να γίνει πιο σταθερή η σύνδεση στο δίκτυο.Κυρίως η αστάθεια εντοπίζεται όταν είμαι συνδεδεμένος στο wifi.

• καλησπέρα, Είμαι συνδρομητής forthnet κι επειδή το modem (thomson) που δίνει η εταιρία δεν είναι κάτι αξιόλογο με αποτέλεσμα κάποιες φορές να κρασάρει και να καθυστερεί την φόρτωση δεδομένων (επανεκκινήσεις,κολλήματα κ.α.) με την αγορά του ρουτερ xiaomi θα βελτιωθεί η κατάσταση;

• ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση . εσείς ποιον τρόπο προτείνετε ως τον πιο αποτελεσματικό για την εγκατάσταση της rom;Και κάτι τελευταίο η έκδοση 5.9.1 είναι η πιο σταθερή για την λειτουργία του κινητού;

• Καλημέρα, Έχω παραγγείλει το xiaomi mi4 με original rom και ανυπομονώ να το παραλάβω.Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με την εγκατάσταση της ελληνικής rom.Πρώτα πρώτα θέλω να μου πείτε ποια έκδοση της ελληνικής rom να εγκαταστήσω και γενικά επειδή δεν έχω ιδέα από miui ποια είναι τα βήματα που ακολουθούμε κατά σειρά. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε για να ξεκινήσουμε την διαδικασία;Θα ήθελα να είμαι ενημερωμένος έτσι όταν έρθει η συσκευή να προχωρήσω στην εγκατάσταση της rom.

• ΑΓΟΡΑ xiaomi mi4 3G

marsele - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα σχόλια σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας χρειαστώ ξανά μόλις αγοράσω το κινητό.Προσανατολίζομαι περισσότερο για το xiaomi mi4 από αυτά τα site vickmall και minideal.σκεφτόμουν την αγορά του 3G λόγω μνήμης RAM που είναι στα 3GB σε σύγκριση με το 4G που είναι 2GB RAM.Βρήκα βέβαια κι αυτό που αναφέρει στα χαρακτηριστικά ότι είναι 4G και με 3GB RAM.Ποιο από αυτά είναι η καλύτερη επιλογή;

• ΑΓΟΡΑ xiaomi mi4 3G

marsele - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες, Θα ήθελα να αγοράσω το xiaomi mi 4 3G 16gb με 3GB RAM από το vickmall.είμαι κάτοχος iphone 4 8gb και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση σε xiaomi.όποιος είναι κάτοχος του Μi4 θέλω να μου πει εντυπώσεις και φυσικά εαν μου το προτείνετε να το αγοράσω.Η χρήση που θα προορίζεται το κινητό είναι για browsing,φωτογραφίες,ομιλία και εφαρμογές.Επίσης θα με ενδιέφερε κι ενα δικαρτο κινητό κι απ'οτι εχω δει το redmi note 2 είναι μια καλή επιλογή και σε καλή τιμή.Συγκρίνοντ…