Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-106 από 106.

• RE:

AlexisDS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Θα ξαναδοκιμάσεις το ίδιο Test σε ώρες μη αιχμής.. (Αργά το Βράδυ).” Καλύτερα είναι τώρα το τεστ ?? Συνεχίζει πάντως στο engineermode να μην μου εμφανίζει τις LTE FDD μπάντες. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Θα ξαναδοκιμάσεις το ίδιο Test σε ώρες μη αιχμής.. (Αργά το Βράδυ).” . Ή δοκιμή αυτή έγινε Αμπελόκηπους Αθήνα. Έκανα και ακόμα μια το πρωί στα βριλλησια και σου ανεβαζω φωτό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε το Speedtest.net και αν έχεις καλό σήμα κάνε ένα test να δούμε τι ταχύτητες θσ σου βγάλει..” Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από AlexisDS: “Κι όμως είναι της SIM 1. ακριβώς το ίδιο δείχνει και στην SIM 2. Γι'αυτό παραξενεύτηκα ” Έχεις δίκιο, κοίταξα τι μου βγάζει τώρα εμένα και έχω το ίδιο αποτέλεσμα και στις 2 SIM αλλά το 4G λειτουργεί άψογα...ίσως να άλλαξαν κάτι με τις νέες ROM ” Ναι και μένα τρέχει το ιντερνετ σφαίρα με τα δεδομένα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν λειτουργεί το 4G, γιατί ούτως η άλλως το κινητό τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το παλιό μου. Γι'αυτό ήθελα να μάθω αν υπάρχε…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από AlexisDS: “Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα χθές το κινητό (TDD LTE), έκανα καθαρή εγκατάσταση με το Miflash και πέρασα την ελληνική dev rom. Ενεργοποίησα από την Vodafone το 4g αλλά τώρα προσπαθώ να καταλάβω αν όντως έχω 4g ή όχι. Από προηγούμενα post είδα οτι στο enginneer mode θα έπρεπε να φαίνονται και άλλες μπάντες, κάτι που δεν συμβαίνει στο δικό μου. Από την άλλη πάνω στο σήμα γράφει 4g αλλά δεν ξέρω αν φτάνει αυτή η ένδειξη. Είναι η πρώτη φορά που rootαρω …

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9188/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9189/ Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα χθές το κινητό (TDD LTE), έκανα καθαρή εγκατάσταση με το Miflash και πέρασα την ελληνική dev rom. Ενεργοποίησα από την Vodafone το 4g αλλά τώρα προσπαθώ να καταλάβω αν όντως έχω 4g ή όχι. Από προηγούμενα post είδα οτι στο enginneer mode θα έπρεπε να φαίνονται και άλλες μπάντες, κάτι που δεν συμβαίνει στο δικό μου. Από την άλλη πάνω στο σήμα γράφει 4g αλλά δεν ξέρω αν φτάνει…