Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• shipping mi3

Constantinos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από rocketking85: “1)Εσυ ποια μου προτεινεις?Λεω να το παρω απο minideal (ή ibuygou ή merimobile?). Τι λες γιαυτα? 2)Επισης λεει shipping με china post,hk post,sg post,EMS and DHL,china post is free shipping(15-30days to main countrys),also you can choose sg post and hk post,it is faster. Απαυτα ποιο ειναι καλυτερο? 3) να βαλω gift? 4)και επισης ελληνικα θα εχει? 5)φορτιστη συμβατο για Ελλαδα θα εχει? Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ” Εγώ θα παραθέσω την δική μου εμπειρία. Αγόρασα από…

• shipping mi3

Constantinos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γειά σου. Καταρχάς να προσέξεις ποιό κατάστημα να επιλέξεις. Τρόπος αποστολής υπάρχουν οι εξής : Dhl, θα το έχεις γρήγορα αλλά με μεγάλη πιθανότητα να περάσει τελωνείο και να επιβαρυνθείς (όσο του καπνίσει του τελώνη, ή θα σου ζητήσει απόδειξη από το paypal) Ems με επίσης πιθανότητα να περάσει τελωνείο. Και με SP (Singapore Post) το οποίο σημαίνει απλό ταχυδρομείο (συστημένο), με χρόνο παράδοσης από 10 έως 30 μέρες και σχεδόν απίθανο να περάσει τελωνείο. Εξαρτάται το κατάστημα, εγώ για παράδειγμ…

• Περίεργα πράγματα. Έκανα όπως μου είπες αλλά : 'Can't find update.zip in sdcard Please rename the update pact to update.zip and put it to the root directory of SD card".

• Από τα λίγα που έχω δεί μέχρι στιγμής, με την 3.9 έχω περισσότερη διαθέσιμη ram από την 3.8. Δεν ξέρω αν υπήρχε στο rom development δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά συμβαίνει όμως

• Επειδή είμαι "φρέσκος" σε αυτές τις διαδικασίες, εννοείς Power button & Volume +, μπαίνει recovery ; Το αρχείο που πρέπει να το έχω για να το δεί ; Στην sd ή στην μνήμη της συσκευής ; Επίσης πρέπει να κάνω και wipe ; Τώρα είμαι σίγουρος ότι ρωτάω πράγματα που θα τα έχεις απαντήσει 500 φορές...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Constantinos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν την πέρασες από τον updater της MIUI και δεν σου το εμφάνισε, πρόσεξε καμμιά φορά μην σου το έχει βάλει στην εσωτερική "SD" της συσκευής. Αν όχι ξαναπέρνα την από τον updater.” Ναι, με τον updater της miui την πέρασα. Δεν υπάρχει πουθενά, ξανακοίταξα. Ποιά εννοείς να την ξαναπεράσω, την rom ;” Ναι, την ROM” Την ξαναπέρασα. Πάλι δεν εμφανίζεται το update.zip.......

• Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν την πέρασες από τον updater της MIUI και δεν σου το εμφάνισε, πρόσεξε καμμιά φορά μην σου το έχει βάλει στην εσωτερική "SD" της συσκευής. Αν όχι ξαναπέρνα την από τον updater.” Ναι, με τον updater της miui την πέρασα. Δεν υπάρχει πουθενά, ξανακοίταξα. Ποιά εννοείς να την ξαναπεράσω, την rom ;

• Όλα καλά, την πέρασα την rom, απλά δεν δημιουργήθηκε το αρχείο update.zip για να κάνω και τα υπόλοιπα.

• Άπειρες ευχαριστίες σε όλους όσους αφιερώνουν τόσο χρόνο για να επωφελούνται τόσοι άλλοι.

• Ενταση ήχου κλήσης

Constantinos - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Καλησπέρα, έχω το Hongmi 1S το οποίο αρκετά χαμηλή ένταση στον ήχο κλήσης. Μάλλον κοινό πρόβλημα στις Hongmi συσκευές. Αυτός ο οδηγός δεν πιάνει σε μένα (είμαι rooted), μάλλον δεν απευθύνεται σε 1S αλλά στο από Hongmi, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;

• Επίσης προβλέπω πως θα αλλάξει δραματικά και το ποσοστό πωλήσεων στην αναλογία Κίνα/παγκοσμίως. Παρακολουθώντας την Xiaomi στον μικρόκοσμο του myphone.gr, το πόσοι παρήγγειλαν το Xiaomi 1S σε μια εβδομάδα μέσα, αλλά και την ζήτηση που έχει και σε άλλες χώρες + το Redmi Note που έχει απίστευτα πολλές προπαραγγελίες και φυσικά η ναυαρχίδα Mi3, μάλλον πάει να γίνει παγκόσμιος παίκτης.

• Καλησπέρα και από εμένα. Πιστεύω να βρω απαντήσεις και ναι συνεισφέρω και εγώ σε ότι μπορώ (αν και δεν είμαι guru των κινητών). Προσεχώς κάτοχος ενός Hongmi 1S. Το παρήγγειλα και το περιμένω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. υ.γ MIUI_ART είμαστε και συντοπίτες