Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 134.

• Λοιπόν όλα "false" ήταν πριν, άρα κλειδωμένος, εγώ έκανα λάθος και έγραψα "ξεκλείδωτος"!!! Και στο XiaoMiTool λέει "Bootloader status=locked". Από κάτω πρόλαβα να δω "obtained","reachable" και μια έκδοση 16.2.2.2 κάτι τέτοιο. Οπότε επιλέγω πράσινη ή κόκκινη ρομ? Οι πράσινες global είναι αυτές που ανέφερα πιο πάνω, μια stable και μια dev. =============== Νοε 2nd 2017, 12:51pm =============== Αυτές τις επιλογές μου δίνει:

• Επανέρχομαι σε λίγο γιατί θέλει restart το λαπτοπ...

• Παράθεση από makis1024: “Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi ” Ολόφρεσκος οδηγός βλέπω, οπότε ας ξεκινήσουμε το διάβασμα! thx guys,,, =============== Νοε 2nd 2017, 12:07pm =============== OK ωραία, μου έβγαλε 2 Global και 2 κινέζικες. Η μια Global είναι Stable V8.5.2.0 LAIMIED και η άλλη global είναι η Developer 7.10.19. Ποιά να βάλω? Με ποιά από τις 2 global μπορώ να πάω πιο εύκολα αργότερα εαν θελήσω να περάσω Ελληνική?

• Παράθεση από makis1024: “Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Όλα "false", άρα ξεκλείδωτος! Οπότε με ποιόν οδηγό να κάνω την δουλειά μου? Με αυτόν? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)

• Καλημέρα στο φόρουμ! Πήρα χθες το Redmi3 (2/16) μιας φίλης με σκοπό να του αλλάξω ρομ: Έκδοση Android: 5.1.1 LMY47V Έκδοση MIUI: MIUI Global 7.2 | Stable 7.2.7.0.0 (LHPCNDB) Κατ'αρχάς, πώς βλέπω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος? THX...

• OK, έχω 3.1.1.0 TWRP! \m/ 3.1.1.0--->wipe--->advanced wipe--->τί επιλέγω? 1. dalvik/art cache 2. system 3. data 4. internal storage 5. cache 6. micro sd 7. usb-otg 1+3+5? 42909-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Factory-Reset-jpg =============== Σεπ 20th 2017, 3:08pm =============== MIUI XTRV 8.2.1.0 Stable !!!! \m/ 1000 ευχαριστώ @makis1024 (και @NasDriver) και σορυ για το πρήξιμο παιδιά! Να είστε καλά...

• Παράθεση από makis1024: “Έχεις TWRP τώρα. Μπες στο twrp που έχεις, βάλε πρώτα στο internal storage το twrp 3.1.1-0 και την τελευταία xtrv dev, install κάτω δεξιά image , internal storage, βρες το ζιπ του TWRP και install, reboot recovery , factory reset, install την rom την xtrv που έχεις στο internal storage, έτοιμος. ” Internal storage εννοείς χύμα στο phone storage του κινητού, όχι στην sd card. Μπορώ να βάλω XTRV 8.2.1.0 Stable που λένε πως είναι η καλύτερη αντί για Dev? (σορυ για τις newbie…

• Παράθεση από makis1024: “Έχεις TWRP τώρα. Μπες στο twrp που έχεις, βάλε πρώτα στο internal storage το twrp 3.1.1-0 και την τελευταία xtrv dev, install κάτω δεξιά image , internal storage, βρες το ζιπ του TWRP και install, reboot recovery , factory reset, install την rom την xtrv που έχεις στο internal storage, έτοιμος. ” Ναι όντως, με power + vol up μου έβγαλε ένα TWRP μενού αλλά δεν ξέρω τι να κάνω! Οπότε μένει να βρούμε την καλύτερη και πιο σταθερή stable ή dev rom για το RN2 και εννοείται οδη…

• "Η λειτουργία ολοκληρώθηκε με επιτυχία"(245s) Το πρωτοέστησα στα ελληνικά, πάτησα και 5 φορές για προγραμματιστής. Έκδοση MIUI: MIUI 7.4 by xiaomi-miui.gr GTV 6.5.5 | Developer Εσωτερικός χώρος: 11,18GB Διαθέσιμα | 16GB σύνολο! Τώρα? Οδηγός εγκατάστασης TWRP??

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από LarryAn: “Παράθεση από makis1024: “Εδώ είσαι. Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Μετά του περνάς TWRP 3.1.x.x και τέλος την τελευταία xtrv. ” Πάλι καθαρή εγκατάσταση? Παλιά θυμάμαι είχα κολλήσει μέρες στην καθαρή εγκατάσταση με την MIUI διαδικασία και το έκανα τελικά με SP Flash tools. Στην σελίδα 803 οι συμφορουμίτες προτείνουν την 6.8.18. Την 6.8.18 δεν μπορώ να την περάσω μέσω updater ή twrp 2.0.1 που έχω? Βασικά βαριέμαι να τα ξ…

• Παράθεση από makis1024: “Εδώ είσαι. Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) Μετά του περνάς TWRP 3.1.x.x και τέλος την τελευταία xtrv. ” Πάλι καθαρή εγκατάσταση? Παλιά θυμάμαι είχα κολλήσει μέρες στην καθαρή εγκατάσταση με την MIUI διαδικασία και το έκανα τελικά με SP Flash tools. Στην σελίδα 803 οι συμφορουμίτες προτείνουν την 6.8.18. Την 6.8.18 δεν μπορώ να την περάσω μέσω updater ή twrp 2.0.1 που έχω? Βασικά βαριέμαι να τα ξανακάνω όλα από την αρχή οπότε ψάχνω για την πιο…

• Παράθεση από makis1024: “Vol+ και Power παρατεταμένα στην δόνηση αφήνεις το Power και συνεχίζεις μόνο με vol+ μέχρι να μπεί twrp. ” Mi-Recovery 2.0.1 Επέλεξα "English"---> 1) Reboot 2) Wipe & Reset 3) Instal update.zip to System 4) Power Off Οπότε φυσιολογικά αφού κατεβάσω μια νεα ρομ και rename ως "update.zip", πατάω το "3"? edit: έχει πρόβλημα το power button, δεν δουλεύει καλά.

• Παράθεση από makis1024: “Ανέβασε screenshot about miui version εάν είναι gtv , έχει twrp. Τότε οι gtv δεν είχαν Power menu με recovery και fastboot. ” Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G Έκδοση MIUI: MIUI 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 | Developer RAM: 2GB Ποιός είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να μπω σε fastboot/recovery? (sorry guys, τα ξέχασα όλα! :P)

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από LarryAn: “OK, θα περιμένω, thx Nasdriver! ” Την έβαλα στο δικό μου με factory reset πρώτα...πάει αρκετά καλά θα έλεγα για πρώτη ρομ....μπορείς να την δοκιμάσεις Μην ξεχάσεις να κρατήσεις αντίγραφα πρώτα ” Καλησπέρα @NasDriver! Μάλλον δεν έχω TWRP στο RN2 της γυναίκας μου. Αν είχε TWRP, πατώντας το "power" κουμπί για να το κλείσω, δεν θα έπρεπε να μου βγάλει επιλογή για να μπω σε TWRP? Βγάζει "πτήση","αθόρυβο",επανεκκίνηση","κλείσιμο" μόνο. Anyway, ποιά ρομ μ…

• Παράθεση από NasDriver: “Από εβδομάδα θα βγουν οι νέες ρομ με MIUI 9, αλύτερα περίμενε μία και καλή να αλλάξεις ρομ και να πας σε μία τελευταία ” OK, θα περιμένω, thx Nasdriver!

• Καλησπέρα στο φόρουμ μετά από πάάάρα πολύ καιρό! Πρέπει να αναβαθμίσω το RN2 της γυναίκας μου που φορά Dev.6.5.5 αλλά έχω ξεχάσει τα πάντα, δεν θυμάμαι πώς γίνεται!! Προφανώς νομίζω πως η πιο εύκολη λύση είναι να πάω από την Dev.6.5.5 σε μια άλλη Dev, οπότε έχω 2 ερωτήσεις: 1) ποιόν οδηγό χρησιμοποιούμε? 2) ποιά Dev είναι η καλύτερη? ή γενικότερα, ποιά ρομ για το RN2 θεωρείται η καλύτερη και πιο σταθερή? THX in adv...

• @lallasgr ΕΙΣΑΙ Θ Ε Ο Σ ! ! ! \m/ Λοιπόν, όλα καλά, τώρα έχω XTRV 6.12.8 | Beta Σας υπερευχαριστώ όλους σας για μια ακόμη φορά, να είστε πάντα καλά και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα στις γιορτές! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ της Xiaomi! \m/

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από LarryAn: “Μετέφερα χύμα και το "update.zip", οπότε τώρα έχει 23,5Gb ελεύθερα από τα 24,4. ” Ξεσυνδεσετο από το pc και κανε install την rom από το twrp αφου την πέρασες στον εσωτερικο χωρο και εχεις τελειώσει με το format data ” 1) Υποπτεύομαι οτι μπορεί να ΜΗΝ πέρασε σωστά γιατί η διαδικασία μεταφοράς κράτησε λιγότερο από λεπτό, ενώ έγραφε 28 λεπτά, συνήθως κρατάει πολύ η μεταφορά στο λαπτοπ μου (5 λεπτά πχ) από εμπειρία που έχω με ταινίες των 700MB, οπότε νομ…

• @lallasgr καλησπέρα! Λοιπόν, χθες διάβασε τους drivers σου. Ο "υπολογιστής" το βλέπει κανονικά ως "Redmi Note 3". Σε όλα τα παρακάτω στάδια: 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back το adb το βλέπει ως "1fc2c8c6 recovery" και στον "υπολογιστή" συνεχίζει να φαίνεται ως "Redmi Note 3". Πηγαίνω στο 7) advanced->adb sideload-> το adb βγάζει "1fc2c8c6 sideload" αλλά εκεί χάνεται από τον "υπολογιστή". Τρέχει μέσω TWRP η διαδικασία το…

• @lallasgr Τζίφος! "cannot read" update.zip, update.zip.zip, update.zip.zip.zip.zip.zip!!!! Την 1.0.36 έβαλα. H 1.0.32 κόλλησε στο install. (ουισκάκυ 3 δάχτυλα μόνο!)