Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 221.
-
Διαβάζω το φόρουμ αποκλειστικά απο Tapatalk και δεν είδα κατι. Είναι εύκολο να επαναλάβει κάποιος και για μένα; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Δεν θα βγει 5.2.20; Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Βγήκε μεσοβδομαδα κινεζικη ρομ που διορθώνει κάποια bugs. Θα βγει η αντίστοιχη ελληνική; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ουτε εμένα δουλεύει ο ota updater. Μόλις παταω download crashαρει. Κατεβαζω απευθείας απο το site. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Για το mi3 να την περάσω; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Παιδιά, κατέβασα την νέα ρομ για το mi3 και το mipad μου, αλλά ακόμα δεν τις εγκατέστησα γιατί άκουσα για υπερθερμανσεις, κολλήματα και κρασαρισματα, ειδικα για το mipad. Είναι τσεκαρισμενες οι ρομ οτι δουλεύουν καλά; ή θα έχουμε κάποια fix και να περιμένω; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
fanatic - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την 4.12.19 50αρισε το mipad... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maronbil: “Στο mi4 μέσω ΟΤΑ στο 99%μου έβγαλε αυτο” Υπήρξε λάθος με το MD5Sum που δώσαμε στον Updater και τώρα είναι ΟΚ !” να ενημερώσω ότι το πρόβλημα παραμένει.” Και στο mi3 το πρόβλημα παραμένει! Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαλι χαμηλό είναι... Με την 5.3 πρεπει να βγαζεις πανω απο 40.000. Τσεκαρε αν εχεις τίποτα εφαρμογες που τραβάνε πολλούς πόρους. Απο κατανάλωση μπαταρίας πως είσαι; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Έχει κάποιος πρόβλημα και δεν λαμβάνει κανένα SMS μετά την αναβάθμιση στην 4.12.02? Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται MIUI ART θέλω να αναφέρω ως πρόβλημα ότι όταν χρησιμοποιώ τα pistons από την 4.11.28 & 4.12.02 οι συνομιλητές μου δεν με άκουγαν υπήρχε ένας παφλασμός. Γύρισα στην 4.11.21 και συνομιλώ κανονικά χωρίς πρόβλημα.” Το επιβαιβεωνω και εγώ! Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Η rom του mipad δεν έχει κεντρο ασφαλείας, updater κλπ. Αυτά υπάρχουν στις ROM για mi3 και mi4...
-
Μάλλον όχι... Attachment (ID: 2208)
-
Για το mipad η 4.11.21 είναι rooted?
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΔυστυχώς το mipad το έχουν παραγκωνισμενο σε θέμα software. Όλη η προσπαθεια γίνεται για τις ναυαρχίδες mi3 και mi4.
-
ΜήνυμαΠαιδιά για το mipad η 4.11.7 δεν έχει root. Η 4.9.26 που έβαλα εχει κανονικά root. Μην την μπερδεύετε με αυτήν για mi3. Για κοιτάξτε το λίγο κάποιος.... Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Εμένα κάπου χάθηκε η εφαρμογή super user Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Τελικά η gtv 4.11.7 για το mipad είναι rooted? Το ΟΤΑ updater βγάζει σε αλλους error message όταν πατάμε να ψάξει για νέα Ρομ? Το YouTube συνεχίζει να κανει διακοπές. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Μιλάω για την version 4.7.11 για Mipad. Δεν υπάρχει root και ο ota_updater βγάζει error.
-
Πέρασα την ελληνική 4.11.7 και έχασα το root και το ota updater! Γιατί; Sent from my MI PAD using Tapatalk