Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.

• RE:

VaggelisD66 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από polis4gr: “Καλησπέρα μάγκες, έκανα εμφάνιση των επαφών μου μέσω mi λογαριασμό (από google επαφές που του είχα πριν) και τώρα δεν μπορώ να εμφανίσω πάλι τις επαφές μου μόνο από google λογαριασμό. Δεν μου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Τι πρέπει να κάνω για να τις εμφανίσω ξανά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Xiaomi Redmi Note 4 Global” Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - Επαφές - Προτιμήσεις προβολής - Διαμόρφωση λίστας επαφών. Ανοίγει το μενού όπως η παρακάτω εικόνα. Πατάς επάνω στο λογαριασμ…

• Άκυρο. Το διόρθωσα Είχα ενεργοποιήσει στην 'Προσβασιμοτητα' την επιλογή 'Αλλαγή πρόσβασης'. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξαφνικά πρόβλημα. Το πλήκτρο μείωσης φωνής δεν λειτουργεί . Πατώντας το εμφανίζει ένα μπλε πλαίσιο που μετακινείται αυτόματα σε όλη την οθόνη και στην κορυφή της οθόνης εμφανίζεται ένα μενού. Πατώντας εκεί μου εμφανίζει αυτή την οθόνη. Πιστεύω είναι θέμα ρυθμίσεων και όχι hardware πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω την κανονική λειτουργία του Volume- 3809342f0f8e79d667198513e18fa831.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για πλήρες backup του κινητού με TWRP (όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, η διάταξη οθονών, συντομεύσεις, κωδικοί κλπ ) εκτός από dalvik cache, system και data επιλέγουμε και κάτι άλλο ή αρκούν αυτά ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Προτιμώ να μείνω στην XTRV χωρίς να έχω δυνατότητα κλειδωματος στην εφαρμογή ασφάλειας από το να επιστρέψω σε global stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή συστήματος 'Ασφάλεια'. Έψαχνα τρόπο να κλειδώσω την συγκεκριμένη εφαρμογή άρα και την δυνατότητα προβολής των ρυθμίσεων 'Λίστα Φραγών' που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την εφαρμογή χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα κλειδώματος εφαρμογών του miui. Στην λίστα εφαρμογών για κλείδωμα δεν συμπεριλαμβάνεται η εφαρμογή 'Ασφάλεια'. Με την  Global Stable 8.2.10 είχα βρει τρόπο κλειδώνοντας την εφαρμογή MI Credit την οποία παρεμπιπτόντως δεν μπορώ να βρω πο…

• Στην 7.6.29 πως ενεργοποιουμε την προστασία με κωδικο για την εφαρμογη 'Ασφάλεια' και για την 'Λίστα φραγων' ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από M@nos: “καλο το adaway αλλά σαν το minminguard που λειτουργεί με xposed κανένα. Είναι το μόνο που όχι μονο εξαφανίζει τις διαφημίσεις από τις εφαρμογές, αλλά εξαφανίζει τα κενά που είναι στην θέση των διαφημίσεων με αποτέλεσμα να δίνει όλη την οθόνη στην εφαρμογή.” Κορυφαίο το minminguard. Τώρα θα δοκιμάσω το adaway. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση για Xposed σε Mido

Μήνυμα

Τα κατάφερα με αλλαγή θύρας USB και επανεκκίνηση σε pc και κινητο. Δεν ξέρω τι από όλα έφταιγε. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Πλέον έχω την 7.6.29 με TWRP και root. Αυτό που παρατήρησα από μια γρήγορη ματιά έχει κάποια θεματακια με την μετάφραση σε ορισμένα σημεία.

• Θα δοκιμασω ξανα με ενεργοποιημενο το oem unlock7383631ab7cf5aea204cab42549b834f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι Το oem unlock ξέχασα..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η αδεια απο Xiaomi ήρθε, οι 72 ωρες περασαν, την 7.6.29 Aroma την κατεβασα αλλα προεκυψε αλλο προβλημα. Bootloader ξεκλειδωσα αλλα στον ελεγχο με την εντολή adb devices μου εδωσε Unauthorized. Εδωσα adb kill-server adb start-server αλλά​ συνεχίζει να δίνει Unauthorized και να μην βγαζει το σχετικό μήνυμα στο κινητο για always allow. Πως συνεχιζω ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 4 Global Edition 3/32GB 1. Κατάστημα : Citismarket 2. Χρώμα : Μαύρο 3. Global edition (800αρα) : ΝΑΙ 4. Ημερομηνία αγοράς : 26/6/2017 Αισθητήρες Front : ofilm_s5k5e8 Back : ofilm_s5k3l8 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Τελικά πρέπει να περιμένω 72 ώρες. Δοκίμασα και με άλλη έκδοση του unlock αλλά τίποτα. Με το πέρασμα της xtrv θα πρέπει να ξαναστήσω από την αρχή το κινητό ή κρατάει εφαρμογές και ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρέλαβα πριν λίγη ώρα. Ήρθε με την 8.2.4.0 και μου βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση την 8.2.10.0 Δεν έχει νόημα να την βάλω αφού το απόγευμα θα περάσω την Ελληνική Dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παρήγγειλα το κινητό και μέχρι την παραλαβή του είπα να ετοιμαστώ. Πέρασα drivers, κατέβασα όλα τα απαραίτητα αρχεία και επίσης έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Διάβασα αρκετά θέματα εδώ αλλά έχω ακόμα κάποιες απορίες. Αν κατάλαβα καλά μέχρι τώρα η κατάσταση έχει ως εξής : Για το συγκεκριμένο κινητό προς το παρόν δεν υπάρχει Ελληνική stable αλλά μόνο developer η οποία όμως βασίζεται σε nougat. Με nougat όμως δεν μπορώ να περάσω xposed που χρειάζομαι. Οπότε οι λύσεις που έχω είναι είτε να …