Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Καλημέρα και καλή χρονιά. Είχα την ελληνική ρομ και δοκίμασα να ξαναβάλω την official global. Όταν όλοκλήρωσα την διαδικασία απο twrp μπήκε μόν του σε fastboot. Έκανε αρκετή ώρα και πάτησα power. Τώρα πατάω power+ vol+ και δεν μπαίνει σε twrp. Ανάβει για ένα δευτερόλεπτο, δείχνει το ΜΙ και σβήνει. Τι μπορώ να κάνω;
-
Εγώ ναι βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση
-
Ευτυχως ο φίλος @derveni έκανε όλη την διαδικασία και μου άλλαξε την rom. Ευχαριστώ φίλε
-
Ευχαριστω θερμά τον φίλο @derveni που μου έβαλε την 12.15 γιατί αλλιώς ακόμα θα συζητουσαμε
-
XTRVbeta1-6.12.8 developer
-
κάνω τα βήματα που λέτε. Πάω αναβάθμιση επιλέγω πακέτο την 12.15 με βγάζει στην προτοκαλί οθόνη με wipe κτλ αφού κάνω και εκεί τα βήματα, φορτώνει η άσπρη μπάρα και μετά στη συσκεύή μου δεν λέει ότι τρέχω την 12.15. τι γίνεται; Υπάρχει κανείς στη Λάρισα που να το έχει κάνει να πάω να μου το κάνει και εμένα; Μήπως να το έκανα με adb?
-
Έκανα τα βήματα που λέτε αλλά δεν πέρασε την τελευταία έκδοση. στο mi suite δεν συνδέεται. Έχω αγανακτήσει με το τηλέφωνο αυτό. Το έχω 2 μήνες και όλο ψάχνω. Το θέλει κανείς; redmi note 3 pro 32gb αγορά οκτ.2016 μαζί με θήκη πορτοφόλι και σιλικόνης
-
Οκ κατεβάζω τώρα και την περνάω
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25847/
-
μπερδεύτηκα τώρα έχω κατεβάσει χθές την ρόμ την ελληνική. Οπότε;
-
Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω και εγώ τα βήματα αλλά στις rom που είναι να κατεβάσω δεν βλέπω για redmi note 3 pro. Να κατεβάσω για το απλό το redmi note 3?