Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 199.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Τα παιξε?
ΜήνυμαΜαλλον είναι το Qualcomm pmi8994 από ένα γρήγορο search που έκανα. Το θέμα είναι πως το αλλάζεις αυτό κι αν όντως φταίει αυτό η κάτι άλλο.
-
Τα παιξε?
Μήνυμα@linuxilakis Επειδή του φίλου μου είναι από Κίνα και ήδη στον 9ο μήνα οπότε για εγγύηση δεν έχουμε και πολλές ελπίδες τι προτείνεις; Να βγάλω μπαταρία και να αγοράσω μια άλλη μπορεί και να δουλέψει ή να φάμε 2 μήνες στην Κίνα με αμφίβολα αποτελέσματα καθώς όπως και να το κάνεις 9 μήνες μια φθορά το τηλέφωνο την έχει αν θέλουν στο βγάζουν εκτός. Τέλος αν ξαναδουλέψει με καινούρια μπαταρία ο κίνδυνος πέρασε η μπορεί να το κάνει ξανά ανα πάσα στιγμή;
-
Τα παιξε?
ΜήνυμαΑκριβώς τα ίδια κάνει κι αυτό που έχω εγώ. Ούτε led ούτε στον υπολογιστή μόνο ζεσταίνεται στο ρεύμα. Μακάρι να ανοίξει Χρηστο αλλά δεν το βλέπω.
-
Τα παιξε?
ΜήνυμαΧρηστο στο ρεύμα το νιώθεις να ζεσταίνεται στο πάνω μέρος που είναι η πλακέτα ή όχι;
-
Τα παιξε?
ΜήνυμαΚι εγώ είμαι σε συζητήσεις με τον Κινέζο αλλά είναι και η Κ...ο αργια τους στη μέση
-
Τα παιξε?
Μήνυμα@makisfz, @derveni Το περιγράφω στο 9 μήνυμα του τοπικ. Ακόμη τπτ το σκασμενο dead
-
Τα παιξε?
Μήνυμα@geoanto555 Δεν είναι μόνο ακριβή είναι και δύσκολο να τη βρεις. Καινούρια νομίζω δε παίζει πουθενά και μεταχειρισμένη είναι μεγάλο ρίσκο
-
Τα παιξε?
ΜήνυμαΤο mi5 4/128 φίλου που περιέγραψα προηγουμένως έκλεισε έτσι ξαφνικά και παπαλα. Από τότε δεν άνοιξε ξανά αν και όταν το βάζω στο ρεύμα δείχνει να ζεσταίνεται. Ούτε led ούτε ένδειξη πουθενα. Αν και από χθες δεν ασχολήθηκα καθόλου ο Χρήστος ξέρει γιατί.
-
-
-
-
Καλημέρα κι από μένα. Ένα μεγάλο μπράβος στον Χρήστο @derveni που τα διοργάνωσε όλα άψογα αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους που βοήθησαν ώστε να "σπάσει ο πάγος" και να επικρατήσει φιλικό κλίμα. Συγχαρητήρια στους νικητές των δωρων, πάντα τυχεροί να είναι και να χαρούν τα δώρα τους. Ραντεβού για την επόμενη συνάντηση που ελπίζω να μην είναι του χρόνου αλλά νωρίτερα.
-
-
Τα παιξε?
ΜήνυμαΦίλε μου είχες καμμία εξέλιξη; Σήμερα μου έφερε φίλος που είχαμε πάρει το mi5 4/128 το Γενάρη με παρόμοιο πρόβλημα. Χθες το βραδυ ενώ το είχε στην τσέπη του με αρκετή μπαταρία από όσο θυμάται ( πάνω απο 60%) το έβγαλε να δει τη ώρα και τπτ. Δοκίμασε να το ανοίξει , να το φορτίσει αλλά καμμία ένδειξη. Σήμερα που μου το έφερε δοκίμασα fastboot, παρατεταμένο πάτημα power και ,volume + ή - και σύνδεση στον υπολογιστή καμμία αντίδραση. Ούτε δόνηση ούτε το led ούτε ο υπολογιστής το βλέπει. Αποσυνδεσα …