Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-115 από 115.
-
Piston 3 Earphone Black
Μήνυμαευχαριστώ για την πληροφορία!! προτιμώ geekbuying που έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα!!
-
Piston 3 Earphone Black
Μήνυμαποια η διαφορά της κανονικής έκδοσης που έχει 15$ με την dazzled edition που έχει 6$?(τιμές geekbuying)
-
λέω για την επόμενη από την 7.1.0.0 που έχουμε τώρα, δεν τρολαρω
-
η καινούρια ελληνική stable για redmi note 2 ξέρουμε στο περίπου πότε θα βγει?
-
καλησπέρα παιδιά!! παρέλαβα κι εγώ χθες αλλά μου χει βγει η πίστη για να το σεταρω και κάποια προβλήματα παραμένουν!! για το YouTube διάβασα ότι θα διορθωθεί με update και το παραβλεπω προς το παρόν. έχω όμως θέμα και με το WiFi. στα καλά καθούμενα είτε είναι κλειστή είτε ανοιχτή η οθόνη χάνονται η ip ρυθμίσεις και συμβαίνει μόνο σε αυτή την συσκευή. δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο και απλά αν μπεις στις ρυθμίσεις, δείχνει μηδενικά στις αντίστοιχες γραμμές με ip, μάσκα subnet και πύλη. δεν έτυχε ό…
-
ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δυστηχως τα προβληματα με youtube και wifi παραμενουν.θα δοκιμασω να φλασαρω πρωτα την 7.0.8.0 και μετα με update την 7.1.0.0 οπως ειπε καποιος αλλος που τα εκανε με τις eu stable και εφυγε τουλαχιστον το bug του youtube που ειχε κι αυτος.
-
το md5 της ελληνικης stable 7.1.1.0 υπαρχει καπου.προσπαθω εδω και ποση ωρα να φλασαρω και οταν παω να ξεκινησω εκει στις επιλογες για wifi,google account κλπ,μου πεταει ενα mi cloud σταματησε να λειτουργει και με παει στο προηγουμενο βημα και απλα δεν μπορω να κανω κατι γιατι βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα.τι τα κανω με η χωρις wifi το ιδιο πραγμα.εχω φλασαρει 2-3 φορες και τα ιδια συνεχεια.factory reset και τετοια κανω κανονικα.μηπως κατεβαινει λαθος η ρομ(γι αυτο ζηταω το md5)?βοηθεια παιδια …
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Agent_92 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααρα πρεπει να εχω περασμενη την rom στην sd αλλιως θα σβηστει κι αυτη με το factory reset?
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Agent_92 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθέλω να ξαναπερασω την ελληνική stable με Twrp που έχω ήδη περασμενο γιατί μάλλον δεν έκατσε καλά. να κάνω factory reset ή ένα ένα τα wipe? αυτή την στιγμή έχω την ελληνική stable 7.1.1.0