Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• Καλη ανασταση σε ολους και ολες με υγεια. Για πρωτη φορτιση σε 26 ωρες 7.5 ωρες sot και με σημα - 99 dbm νομιζω ειναι καλα, ετσι δεν ειναι? Το hardware ετρωγε περιπου το 40%

• Όσο πιο πολύ time on έχουμε σημαίνει και καλύτερη απόδοση μπαταρίας? από το 100% στο 20% πιο είναι το μέγιστο time on που έχετε δει? Παίζοντας παιχνίδια πιο είναι το μέγιστο που σας έχει κρατήσει? Και πόσες ώρες ήταν το παιχνίδι?

• παιδια ψαχνω θηκη για το note 4, ρωτησα για την smart view flip case αλλα την βρισκω μονο χρυσο. Μαυρο θελω. Υπαρχει της nilkin αλλα λενε οτι δεν κλεινει το καπακι τελεια οποτε δεν λειτουργει εξωτερικα και καλυπτει και το λαμπακι ειδοποιησεων, τι προτεινετε? Ευχαριστω εκ των προτερων

• ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας. 1) Το 5αρι τι λετε αξιζει να περιμενω ? Και ποτε πιστευετε θα ερθει. 2) Oreo θα παρει το mido ?? 3) γιατι στης γυναικας μου ζητησε αναβαθμιση 9.2.1 και σε ενος φιλου παλι mido 2016102 την 9.5.4? Και τα 2 απο infoquest

• καλημερα στην παρεα, οπως ειχα γραψει πριν 2-3 μερες πηρα το κινητο στη συζηγο (2016102) , επειδη το δικο μου s6 samsung του χαλασα την οθονη στην προσπαθεια να αλλαξω την μπαταρια, καλυτερα βεβαια διοτι μου χε σπασει τα νευρα η μπαταρια ειχα φτασει να το φορτιζω 2-3 φορες την μερα , εφιαλτης , σκεφτομαι να παρω και γω το ιδιο. Με 2 μερες μετριας χρησης μπαταρια στο 77% το εβλεπα και ετριβα τα ματια μου....... το ερωτημα ςιναι να περιμενω για το note 5αρι ή να παρω αυτο (διοτι δεν ξερω και σε τι…

• * This update has a major problem of battery draining.my battery goes From 100-50% within 2 hours of continuous usage στο Mi forum αρκετοι λενε για θεμα στη μπαταρια μετα την αναβάθμιση , τι ισχύει τελικά???? αναφερονται στην 9.2.1.0

• αγορα note 4x

Fotis Bougadakis - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Και γω αγορασα προχτες υποτιθεται 4Χ αλλά είναι 2016102 η global edition 4, αραγε ξέρουν τι πουλάνε ή εχουν άγνοια??? Η μπαταρία μεταξυ 2016102 και 2016101 είναι ίδια ως προς τις αντοχές της???

• Παιδιά απο την 8.5.4 στην 9.2.1.0 η μπαταρία έχει ιδια απόδοση, καλύτερη χειρότερη??? Το πηρα χθες το κινητο για τη γυναικα μου απο ελλαδα (infoquest) και μου ζηταει αναβαθμιση 1.3g , την βάζω??? τι αλλαγές έχει συνολικά? Ευχαριστω εκ των προτέρων

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “και ας ειναι απο εξω με οτι αυτο συνεπαγεται ? ” τι συνεπάγεται δηλαδής?? ” το κινητο προοριζεται για την κορη. Αν δεν φλασαρω και μεινω με την dev στο mi5 ή την global stable στο redmi θα εχει περισσοτερη ταλαιπωρια και αναμονη αν το παρω απο εξω και συμβει το οτιδηποτε, αυτο εννοουσα

• και ας ειναι απο εξω με οτι αυτο συνεπαγεται ?

• σε επαναληπτικη ερωτηση στο youhou σν μπορει να μου στειλει φωτογραφια με την ρομ μου ειπε οτι ειναι global stable (εχει ελληνικο μενου) και οι συσκευασιες δεν ανοιγουν. Μιλαω για την εκδοση 2/16gb. Τωρα τι να κανω ? Και το αλλο που με απασχολει να παρω αυτο ή το mi5 με 270 μαζι με μεταφορικα απο ευρωπαικη αποθηκη και dev rom. Το rnp3 κανει εδω 160

• 1. παιδια στο youhou εφεραν το κινητο λεει με official global stable και εχει ελληνικο μενου. Ισχυει ? Διοτι τον ιουλη διαβαζα οτι μονο οι dev εχει. Μηπως μου λεει κατι λαθος και την πατησω. 2. Αν ειναι οπως τα λεει δεν θα μπορω να το λειτουργησω ετσι χωρις να φλασαρω για αρχη μιας που θα εχει και εγγυηση, τι διαφορες θα εχω απο την ελληνικη ρομ αφου θα παιρνει και αναβαθμισεις ota- playstore κλπ. Προοριζεται για την κορη. Ευχαριστω και καλημερα

• γεια σας, βρίσκω από honorbuy με official Developer Global ROM, προχωράω τι λέτε, και αν ναι την κρατάω αυτή?? εχει ελληνικά παίρνει και αναβαθμίσεις από ότι μου είπε

• καλως σας βρηκα, ,συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας

• Παιδιά επειδή έχω ρίξει πολύ διάβασμα και έπηξα λιγάκι θελω τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να πάρω από εδώ Xiaomi Redmi Note 3 PRO 16 GB SILVER μου είπε ότι θα το εχει την αλλη βδομάδα(για να προλαβω για τα χριστουγεννα της κορης) ότι εχει ελληνικα και δεχεται και αναβαθμισεις. επειδή διάβασα για kate και kenzo εκδοση και κάποια προβληματα με αναβαθμίσεις, μπορώ να ρωτήσω κάτι πιο συγκεκριμενο για το κινητό για να μην βρεθω προ εκπλήξεων??? Και αν δεν κάνει απο εκεί απο που να το πάρω?. Με ενδιαφέρει…

• το κοιτάω, σε ευχαριστώ η έκδοση 2 με τα 3 gb έχει μεγάλη διαφορά γιατι βλέπω και 40 ευρώ σχεδόν διαφορά ??

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση, το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω στην ευρωπαικη αποθήκη, και το θέλω μεχρι τα χριστουγεννα για την κόρη. Αν το εχεις δει εσυ μου δινεις σε παρακαλώ το Link

• Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω και γω το redmi 4 pro από vickmall να επιλέξω shipping: NL Post -Registered Airmail €0.00 ή SG Post -Registered Airmail €0.00 ή EU Express(No customs tax 100%,8-15working days) [b]€19.63, και οταν λεει official cn rom σημαίνει πως έχι μονο αγγλικά και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνική γλώσσα??[/b] Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων