Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 112.
-
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός ρωτάω...Πότε θα έχουμε την νέα Stable..? Με τρώει η περιέργεια και η χωρίς ουσιαστικό λόγο ανυπομονησία μου..
-
Βγήκε Αγγλική V6.6.2.0 για Mi3 και Mi4 για να δούμε τι θα δούμε ελπίζω να είναι καλή....παρατήρησα πως στην Stable δεν μεταφράζετε τον καθαρισμό στο κέντρο ασφαλείας και στην γραμμή κατάστασης την διαχείριση ειδοποιήσεων
-
Ίσος να έχει ένα θέμα με την RAM δεν είμαι σίγουρος (5.3.0) σε Mi3 edit: Πάντως είναι πολύ καλή με νέα χαρακτηριστικά
-
Βγήκε και V6.5.3.0 για Mi3 και Mi4 για ελέγξτε την για Bug λογικά για να βγήκε τόσο γρήγορα μετά την ελαττωματική 5.2.0 θα είναι εντάξει
-
Μετάφραση ROM
ΜήνυμαΠως γίνετε η μετάφραση μιας ROM Miui συγκεκριμένα....Είδα στο Internet ένα link και επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα που αφορούν υπολογιστές κινητά θέλω να ασχοληθώ έτσι πειραματικά και για αρχή να μεταφράσω κάποια κομμάτια της ROM για το κινητό μου (Xiaomi Mi3) Ψάχνω με το Notepad++ τα αρχεία με την μετάφραση αλά δεν βρίσκω τίποτα link: Δημιουργούμε τη δική μας ROM για όποια συσκευή θέλουμε με ελάχιστες γνώσεις! Μέρος 3ο: Δημιουργία εικονιδίων και μετάφραση | Dr. Android Έχω αρκετές έ…
-
Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί η Stable αργεί τόσο να βγει στην Ελληνική εκδοσή? edit: με βάση την Developer
-
Xiaomi Redmi 2 Advanced
ΜήνυμαΟκ σε ευχαριστώ αλά γιατί όχι από meri?
-
Xiaomi Redmi 2 Advanced
ΜήνυμαΚαλήμερα παιδιά χθες ο πατέρας μου αποφάσισε να αλλάξει κινητό κάτι σε Dual Sim κατά προτίμηση...Τα λεφτά που διαθέτει είναι γύρο στα 150ε όποτε και εγώ μιας και με εντυπωσίασε η Xiaomi και το MIUI του πρωτινά το Redmi 2 Advanced....είμαι κάτοχος Mi3 όποτε δεν ξέρω τα καλά και τα κακά του Redmi 2 και θα ήθελα κάποιος που το έχει να μου πει την γνώμη του για το κινητάκι Σκοπεύω να το παραγγείλω από εδώ Xiaomi Redmi 2 Advanced 2 4.7inch HD Retina Qualcomm Snapdragon 410 16GB LTE είναι αξιόπιστο μα…
-
Εφόσον είναι Stable και η προηγούμενη και η νέα δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις (άμα κάνω λάθος διορθώστε με)
-
Okayy σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
-
Την Stable 5.2.0 πότε θα την έχουμε?
-
Βγήκε η Αγγλική V6.5.2.0 είναι καλή? η είναι γεμάτη Bug και αυτή?
-
Βασικά η 5.1.0 έχει και κάποια κινεζικά μέσα (πχ εκεί που επιλέγεις ήχο κλήσης στο κατά κάποιο τρόπο market).. μερικά αγγλικά στην Διαχείριση ειδοποιήσεων και μάλλον Bug με τον καιρό (δεν έχει πρόσβαση στην τοποθεσία) και το my account δεν μου ανοίγει το Home Screen Apps
-
Άμα η Stable v6.5.1.0 δουλεύει σωστά χωρίς Bug γιατί δεν την βγάζετε μεταφρασμένη στα Ελληνικά?
-
Όταν λες στην τελευταία Stable αναφέρεσαι στην v6.5.1.0? Την δοκίμασα και εγώ την v5.1.0 κανένα πρόβλημα με τα χρώματα
-
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να κάνω update κάθε εβδομάδα με την Dev δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ με τα Bug που θα βγάλει...προτιμώ μια και καλή Stable κάθε μήνα (αν και η Xiaomi δεν τις βγάζει και πολύ καλές τις Stable) πχ το Bug με τα χρώματα στον ήλιο (Να δοκιμάσω την αγγλική v6 5.1.0 η ξέρει κάποιος να μου πει αν παραμένει το Bug με τα χρώματα)?
-
Βγήκε και V6 5.1.0 Stable
-
Πέρασα πειραματικά την νέα Αγγλική v6 4.4.0 Stable και έχει ακόμα το παλιό πρόβλημα με τα χρώματα της οθόνης στον ήλιο...καλά διορθώσανε το Bug στην Dev και στην Stable το αφήσανε?
-
παίζει κάτι με τον λογαριασμό miui στο mi3 με την 5.4.24 βγάζει σφάλμα όταν το ανοίγεις και στο μενού με τις γλώσσες τα Ελληνικά δεν φαίνονται...μόνο σε εμένα το κάνει?