Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 185.
-
Παράθεση από morrison: “Aliexpress.com : Buy Original NOHON Battery BM45 3060mAh For Xiaomi Redmi Hongmi Note 2 Red Rice Note2 High Capacity Replacement Phone Batteries from Reliable nohon battery suppliers on Nohon Authorized Store αυτη ειναι η μπαταρια για το δικο μου? (redmi note 2) ” Original Nohon BM45 3060mAh Battery With Retail Package For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay επισης την βρηκα στο ebay που εχω και λογαριασμο.. τι λετε?
-
Παράθεση από morrison: “γεια σας και παλι!! μολις περασα στο rn2 την xtrv 9.6.3.0 stable μπηκα twrp επελεξα cache, dalvik-cache, data και περασα την νεα ρομ μετα αλλα δεν με πηγε στην επιλογη να διαλεξω google apps και διαφορα αλλα. εκανα reboot και ανοιξε το κινητο κανονικα. δηλαδη θελω να επιλεξω το youtube για παραδειγμα η το dolby atmos.. γιατι δεν με πηγε σε αυτη την επιλογη? τι πρεπει να κανω τωρα?? παλι wipe? ” κανεις βοηθεια?
-
γεια σας και παλι!! μολις περασα στο rn2 την xtrv 9.6.3.0 stable μπηκα twrp επελεξα cache, dalvik-cache, data και περασα την νεα ρομ μετα αλλα δεν με πηγε στην επιλογη να διαλεξω google apps και διαφορα αλλα. εκανα reboot και ανοιξε το κινητο κανονικα. δηλαδη θελω να επιλεξω το youtube για παραδειγμα η το dolby atmos.. γιατι δεν με πηγε σε αυτη την επιλογη? τι πρεπει να κανω τωρα?? παλι wipe?
-
Παράθεση από chrdes: “Από dev σε stable χρειάζεται από twrp wipe cache, dalvik-cache και data (τα χάνεις όλα, κράτα backup). Το twrp δεν πειράζει αλλά μπορείς εύκολα να κατεβάσεις το τελευταίο και να το περάσεις μέσα από το υπάρχον twrp. Γράφεις ότι θέλεις να περάσεις τη δική σου αλλά αυτή δεν είναι stable είναι dev. Βρες την τελευταία xtrv stable 9.5.4 του φόρουμ και καντην copy στο κινητό από πριν για να είσαι έτοιμος. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” αν στο wipe επιλεξω syste…
-
Καλημέρα παιδιά!! Χθες το βράδυ ξαφνικά έσβησε το κινητό μου. Το αναψα αλλά κόλλησε στο λογότυπο mi για τουλάχιστον μισή ωρα.. Να μη τα πολυλογω κατάφερα κ μπήκα twrp και εκανα εναν καθαρισμό και εγκατεστησα ξανά την Ρομ που είχα. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να ασχολούμαι συνεχώς με το κινητό γιατί πρώτον δε γνωρίζω πολλά πράγματα κ δεύτερον δεν έχω χρόνο να το κάνω.. Γίνεται να περάσω μια Ρομ η οποία να δουλεύει σωστά και απλά να κανει αναβάθμιση μονη της; Για παράδειγμα έχω πάρει στ μαμά μου τ…