Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 185.

• Δεν έχω εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα. Χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και το κινητό σε κατάσταση αναμονής δλδ απλά σε λειτουργία χωρίς ανοιχτή οθόνη και πέφτει αέρας η μπαταρία.. πριν δεν το έκανε αυτό..

• Γειά σας παιδιά!! Sorry αν σας ζαλίζω.. εντυπώσεις από την 8.4.19 Όλα δουλεύουν ρολόι.τα πάντα εκτός από την μπαταρία. Πέφτει σαν λεπτοδεικτης.. χωρίς να ανοίγω καν την οθόνη. Από τις 12 έως τώρα 2κ μισή από το 45% έχει πεσει στο 18% και συνεχίζει

• ξεκολλησε!! συγχρονιστηκε κ τωρα φαινεται μια χαρα παλι..

• Η μπαταρια πεφτει σαν τον λεπτοδεικτη ρολογιου.το κινητο βραζει.δεν μπορω να ανεβασω και screenshot να δειτε το about phone.

• Καλημερα παιδια!! Δυο μερες με την 8.4.19 ηταν ολα τέλεια μεχρι σμρ το πρωι. Κολλαει το κινητο.ούτε ενα μνμ δεν μπορω να γραψω. Εφαρμογες δεν ανοιγουν ολες. Τι να κανω παλι; Το βαρεθηκα.

• Σε developer rom μπορώ να περάσω την 8.4.19; Σε redmi note 2 prime.

• χωρις να θελω να ματιασω την 8.4.19 δουλευει αψογα. ολες οι εφαρμογες δουλευουν μια χαρα και επανηλθε η εφαρμογη της μουσικης που ειχε χαθει.. προς το παρων θα το δουλεψω και θα σας πω νεα.. καλημερα!!

• καλημερα παρεα!! αρχισα την αναβαθμιση σε 8.4.19. σε λιγακι θα σας πω νεα..

• Άνοιγμα αρχείου

morrison - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Αυτό θα κάνω τώρα.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

• Άνοιγμα αρχείου

Μήνυμα

Το έκανα αλλά κ πάλι ανοίγει αυτόματα χωρίς να Μ αφήνει να επιλεξω

• Άνοιγμα αρχείου

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά!! Θέλω να ανοίξω ένα αρχείο PDF για παράδειγμα και έχω και Adobe και wps και word αλλά έχω επιλέξει να ανοίγει με wps. Πώς αλλάζω αυτή την επιλογή;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Γεια σας παιδιά!! Αύριο θα προσπαθήσω πρωί πρωί να κάνω αναβάθμιση μιας κ δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο. Πάντως με την 9.2.4.0 που φοράω δεν δουλεύουν βασικές εφαρμογές.ελπιζω με την αναβάθμιση να διορθωθεί το θέμα. Αλλιώς θα πάω πίσω στο παρελθόν που δούλευαν όλα μια χαρα..

• Καλημέρα παιδιά! Τον Σεπτέμβρη θα κάνω ένα ταξίδι στον Καναδά. Στο Τορόντο συγκεκριμένα.. έχω το xiaomi redmi note 2 καρτοκινητο στην cosmote και την wind. Θα λειτουργήσει έξω το κινητό; Πρέπει να κάνω κάτι με τις εταιρείες;; Κάθε απάντηση σας φυσικά καλοδεχούμενη.. καλημέρα!!

• Καλημέρα παρέα!!! Προσπαθώ να κατεβάσω ή την 9.5.4 ή την 8.4.19 και μου βγάζει άσπρη οθόνη και δεν κατεβάζει το αρχείο.τι γίνεται; Γνωρίζει κανείς;

• Καλημέρα!! Θα το δοκιμάσω..

• Ποια εννοείς;; Τι πρέπει να κάνω εγώ;

• TV tuner

morrison - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλές αυτές οι εφαρμογές αλλά θέλουν wifi. Γι'αυτό σκέφτηκα την κεραία..

• Σκέφτομαι να αλλάξω την ρομ μιας και έχει αρκετά σοβαρά θέματα και δυσκολεύουν την λειτουργία του κινητού.. έχω την stable 9.2.4.0. ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη κ εκείνη που δεν θα με απασχολεισει ιδιαίτερα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

• TV tuner

morrison - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά!! Μιας και αρχίζει το Μουντιάλ αύριο, με αυτό εδώ OEM-PT115.html θα μπορέσω να δω κανέναν αγώνα από το κινητό;; Αξίζει η αγορά του;;

• Γνωριζει Κανείςς παιδιά;;; ούτε το Skype μου δουλεύει.εχω απεγκαταστησει και επανεγκαταστησει τις εφαρμογές αλλά τπτ..