Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 185.
-
Γειά σας παιδιά.. μετά από ένα μήνα και κάτι που έκανα την αναβάθμιση έχω να πω ότι γενικά το κινητό δουλεύει καλύτερα από πριν. Έχω παρατηρήσει όμως κάποια θεματακια που πριν δεν τα είχε. Έχω μια εφαρμογή, το zoom, για συνομιλίες που μετά την αναβάθμιση όταν προσπαθώ να μπω στο chatting να γράψω πάντα με πετάει έξω. Και στην εφαρμογή WhatsApp επίσης. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι όταν μπαίνω στο Facebook και θέλω να δω μια φωτογραφία ή να κάνω μεγέθυνση ή να την αποθηκεύσω δεν κάνει απολύτως τίποτ…
-
Παράθεση από morrison: “Καλημέρα παιδια!!! Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη νέα ρομ είναι θετικές!! Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που κάνετε!!! νομίζω πως το κινητό έχει καλύτερη ταχύτητα και το θεματακι που είχα με την μπαταρία νομίζω πως λύθηκε ( όταν το φορτιζα κ έφτανε πάνω από 90% περίπου, έσβηνε το κινητό) αλλά θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα.. παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή της μουσικής. Δλδ δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια που έχω περασμένα στην SD card. Και ένα άλλο θεματακ…
-
Καλημέρα παιδια!!! Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη νέα ρομ είναι θετικές!! Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που κάνετε!!! νομίζω πως το κινητό έχει καλύτερη ταχύτητα και το θεματακι που είχα με την μπαταρία νομίζω πως λύθηκε ( όταν το φορτιζα κ έφτανε πάνω από 90% περίπου, έσβηνε το κινητό) αλλά θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα.. παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή της μουσικής. Δλδ δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια που έχω περασμένα στην SD card. Και ένα άλλο θεματακι που είχα με το ακουστι…
-
παλι τα ιδια ρε παιδια.. ανοιξε κανονικα..εβαλα ολα τα στοιχεια που ζηταει, email, συνδεση στο wifi και φτανω στο σημειο που μου ζηταει να βαλω τον κωδικο για να συνδεθω στο λογαριασμο mi. ακουω τον ηχο που στελνει το μηνυμα στο κινητο με τον κωδικο που πρεπει να βαλω αλλα δεν μπορω να τον δω γιατι δεν υπαρχει μπαρα στο κινητο. και δεν γινεται να συνεχισω
-
καταλαβαινω ανοιγω το κινητο, με παει σε οθονη οπως το πρωταγορασα, επιλεγω γλωσσα, καρτες σιμ, wifi, και φτανω στην συνδεση στο λογαριασμο mi που μου λεει να εισαγω τον κωδικο αλλα δεν μπορω να τον βρω πουθενα μιας και δεν υπαρχει μπαρα απο πανω. δεν μπορω ουτε screenshot να κανω ουτε τπτ. twrp ομως μπορω να μπω..